Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Těch obyčejných a hodných chlapů je kolem tebe právě nejvíce. Ale ty je nevidíš, nemůžeš za to, to hormony. Chodí kolem tebe, ale jakoby v jiných dimenzích. Nepřitahují tě, nezajímají tě, jsi mladá, měla by sis podle přírodního vzorce najít grázla a až po rozchodu s ním začneš rozpoznávat obyčejné hodné chlapy kolem sebe.
Tak grázla už jsem si zažila
A to mě nikdy nepřitahovali. Byl to právě kamarád z dětství, proto jsem k němu takto přilnula.
Jinak si všímám všech chlapů. Jen nejsem absolutně ten typ, co balí. Za prvý si ani zdaleka na to nevěřim, vim, že by mě odmítl a bylo by mi ještě hůř, a za druhý.. nevim, já to mám tak, že prostě chlap se má snažit. A teď vůbec nemyslím, že mě musí uhánět, nebo se ponižovat. Jen dát přirozeně najevo, že by měl zájem. Samozřejmě, že když třeba komunikuju s nějakým mužem, co se mi zdá milej, neřeknu mu, ať mi dá svoje číslo.. ![]()
@Meggrey píše:
Tak grázla už jsem si zažilaA to mě nikdy nepřitahovali. Byl to právě kamarád z dětství, proto jsem k němu takto přilnula.
Jinak si všímám všech chlapů. Jen nejsem absolutně ten typ, co balí. Za prvý si ani zdaleka na to nevěřim, vim, že by mě odmítl a bylo by mi ještě hůř, a za druhý.. nevim, já to mám tak, že prostě chlap se má snažit. A teď vůbec nemyslím, že mě musí uhánět, nebo se ponižovat. Jen dát přirozeně najevo, že by měl zájem. Samozřejmě, že když třeba komunikuju s nějakým mužem, co se mi zdá milej, neřeknu mu, ať mi dá svoje číslo..
Tak buď chvíli sama, nikoho nehledej
@Meggrey píše:
Tak grázla už jsem si zažilaA to mě nikdy nepřitahovali. Byl to právě kamarád z dětství, proto jsem k němu takto přilnula.
Jinak si všímám všech chlapů. Jen nejsem absolutně ten typ, co balí. Za prvý si ani zdaleka na to nevěřim, vim, že by mě odmítl a bylo by mi ještě hůř, a za druhý.. nevim, já to mám tak, že prostě chlap se má snažit. A teď vůbec nemyslím, že mě musí uhánět, nebo se ponižovat. Jen dát přirozeně najevo, že by měl zájem. Samozřejmě, že když třeba komunikuju s nějakým mužem, co se mi zdá milej, neřeknu mu, ať mi dá svoje číslo..
Tak ono se to v těch pětatřiceti zlomí a až pak zjistíš, že koho si nerozvedeš, toho mít nebudeš ![]()
Zatím máš dost času a můžeš sedávat v koutě, někdo si tě možná najde. Ale pomalu bych tu nesmělost trénoval, s přibývajícím věkem bude tvárných chlapů míň a míň a pářeníchtivých zoufalek víc a víc. Aby na tebe něco zbylo ![]()
@Meggrey píše:
Hmm, takže zkušeností málo, sebevědomí nikde, aktivita nic…proč by měl mít zájem? ![]()
@TrueIsFalse píše:
Hmm, takže zkušeností málo, sebevědomí nikde, aktivita nic…proč by měl mít zájem?
Třeba má prachy. ![]()
@TrueIsFalse píše:
Hmm, takže zkušeností málo, sebevědomí nikde, aktivita nic…proč by měl mít zájem?
Tak to mi přijde lehce přehnaný. Sice jsem si na kritiku už zvykla, ale pořád je zde, s dovolením, pár dobrých vlastností, kterými disponuji.
A jak víš, kolik mám zkušeností? To musim ojet 70 chlapů, abych uměla dobrej orál, nebo se hejbat?
@Emimin7 píše:
Třeba má prachy.
No, spíš sem doufala v takovou normální konverzaci, ale asi mě nemůže překvapit, že se do mě někdo takto naváží. Tak třeba tohle já rozhodně zapotřebí nemám a to navštěvuju diskuzí víc.
@zoidberg píše:
Tak ono se to v těch pětatřiceti zlomí a až pak zjistíš, že koho si nerozvedeš, toho mít nebudeš
Zatím máš dost času a můžeš sedávat v koutě, někdo si tě možná najde. Ale pomalu bych tu nesmělost trénoval, s přibývajícím věkem bude tvárných chlapů míň a míň a pářeníchtivých zoufalek víc a víc. Aby na tebe něco zbylo
Ty ses hustej ![]()
@zoidberg píše:
Tak ono se to v těch pětatřiceti zlomí a až pak zjistíš, že koho si nerozvedeš, toho mít nebudeš
Zatím máš dost času a můžeš sedávat v koutě, někdo si tě možná najde. Ale pomalu bych tu nesmělost trénoval, s přibývajícím věkem bude tvárných chlapů míň a míň a pářeníchtivých zoufalek víc a víc. Aby na tebe něco zbylo
V jakym koutě proboha? Každej neni typ, co iniciativně balí. Musim taková být já a ty chlapi ne? Tak tomu asi uplně nerozumim. Cítim z toho lehce patriarchální názor..
@Meggrey píše:
Tak to mi přijde lehce přehnaný. Sice jsem si na kritiku už zvykla, ale pořád je zde, s dovolením, pár dobrých vlastností, kterými disponuji.
A jak víš, kolik mám zkušeností? To musim ojet 70 chlapů, abych uměla dobrej orál, nebo se hejbat?
Dobrých vlastností, jako například…?
@Meggrey píše:
V jakym koutě proboha? Každej neni typ, co iniciativně balí. Musim taková být já a ty chlapi ne? Tak tomu asi uplně nerozumim. Cítim z toho lehce patriarchální názor..
Boží
Chceš, ať se chlapec snaží…a když někdo chce, ať se snažíš ty, tak se vztekáš. On ten nedostatek zkušeností asi nebude ten hlavní problém ![]()
@Meggrey Jak koukam na Tvou fotku
a ctu Te, tak to klidne muze byt i tak, ze fajn kluci by Te chteli, ale nemaj odvahu, ze bys jim dala kosem. OK, beru, ze nebalis (ja v tom zabrany nemam), ale opravdu nedáváš najevo zajem? To muze byt pro ne stopka ![]()
@Meggrey píše:
To je jednoduché, TY vyžaduješ vztah, tak proč by měli chlapi něco dělat? Chlapi zase tolik po závazcích netouží. Takže poptávka přesahuje nabídku, tudíž je snaha z tvé strany vhodná.
@zoidberg píše:
To je jednoduché, TY vyžaduješ vztah, tak proč by měli chlapi něco dělat? Chlapi zase tolik po závazcích netouží. Takže poptávka přesahuje nabídku, tudíž je snaha z tvé strany vhodná.
No ale zase má ty… vlastnosti… nějaké… prý ![]()