Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
24.5.18 14:40
@zoidberg píše:
No mi taky a myslím si to samé, někoho to holt nepustí :)

Takže když se zamiluješ, nebudeš chtít s tim člověkem bejt, protože je to závazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
24.5.18 14:43
@Meggrey píše:
Takže když se zamiluješ, nebudeš chtít s tim člověkem bejt, protože je to závazek?

Vis co je tvuj problém? Mimo toho co jsem psal predtim? Naziras na nej svou optikou. Svymi ruzovymi brylemi. Kdyz jsem ja zamilovana, tak on urcite take. Za kazdou cenu se snazis, aby to dopadlo tak, jak ty si predstavujes.

Ale mam pro tebe pozitivni zpravu. I pad na hubu je pohyb vpred. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
87
24.5.18 14:43
@Saulus píše:
Jsi mozna dost vnimava ven, ale nikoliv dovnitr. Tvuj vztah s otcem Te definuje vice nez si myslis. Napriklad ten tvuj ctyricatnik je vlastne částečnou kopii tveho otce. Podvědomě si totiz vybiras podobne typy a tak se pak nediv, ze te ten tvuj 4lety de facto ponizuje. Myslim, ze by ses mela zaměřit spise na toto. Nejdrive ukoncit ten marný vztah, byt chvilku sama, najit si vlastni radosti v zivote a neocekavat, ze te udela stastnou nekdo jiny.. takhle to opravdu nefunguje.

Ave Sigmund :lol:

Příspěvek upraven 24.05.18 v 14:28

No ale to neni o tom, ze bych chtela staršího. Naopak. Nikdy jsem to takhle nechtela. A to mi rodina hodne rikala, ze se svyma hodnotama atd si tezko najdu vztah s 18 letým klukem a ja porad ne a ne a pak jsem poznala jeho, kterej předčil vsechny moje sny.. ale tam je to proste složitější. Bohuzel ho mam velice rada.
Jinak mi přijde jako absolutní opak mýho táty, i proto mě na první pokec takhle moc zaujal.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
24.5.18 14:44
@Meggrey píše:
No ale to neni o tom, ze bych chtela staršího. Naopak. Nikdy jsem to takhle nechtela. A to mi rodina hodne rikala, ze se svyma hodnotama atd si tezko najdu vztah s 18 letým klukem a ja porad ne a ne a pak jsem poznala jeho, kterej předčil vsechny moje sny.. ale tam je to proste složitější. Bohuzel ho mam velice rada.
Jinak mi přijde jako absolutní opak mýho táty, i proto mě na první pokec takhle moc zaujal.. :(

Ale ja nepisu o věku. Zamysli se znovu nad tim co jsem psal.

• Citovat
  • Upravit
87
24.5.18 14:50
@Saulus píše:
Vis co je tvuj problém? Mimo toho co jsem psal predtim? Naziras na nej svou optikou. Svymi ruzovymi brylemi. Kdyz jsem ja zamilovana, tak on urcite take. Za kazdou cenu se snazis, aby to dopadlo tak, jak ty si predstavujes.Ale mam pro tebe pozitivni zpravu. I pad na hubu je pohyb vpred. :kytka:

To ale není pravda..
Já si nemyslim, že je do mě zamilovanej. Na to jsem si už zvykla. To jen já to cítím, spíš tak naivně věřim, že bychom mohli být spolu i tak.
A díky, na hubu jsem spadla již mnohokrát a to i ve zcela odlišných věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
24.5.18 14:52

@Meggrey Na tvoji úvodní otázku - asi bych nikdy netoužil o ženě, která by měla příliš partnerů a asi také ne po panně. Oboje ale považuji za vedlejší, když vztah funguje. Je to nepodstatné, stejně jako vše, co protějšek měl, než mě poznal.

Já to u Tebe rozhodně nevnímám jako něco, co by bylo záporem, spíš naopak. Ukazuje to, že vztahy bereš vážně, není to pro tebe jen povyražení. Ukazuje to, že máš zodpovědnost. Zároveň ale už máš něco za sebou, takže dokážeš mít v hlavě srovnané, co ve vztahu důležité je a není.

Takže být tebou, když už někdo takové téma má vůbec potřebu probírat, tak bych popravdě říkal dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.18 14:53
@Saulus píše:
Ale ja nepisu o věku. Zamysli se znovu nad tim co jsem psal.

No… však říkám.. on neni typ mýho táty. I když teda když se mám bavit i o něm - on se zle choval jen k dětem. Jako partner pro mámu byl docela dokonalej. Věrnej, milující, něžnej. Rozhodně žádnej tyran, násilník a tak.
No a co já si vybírám, to jsou uplný jeho opaky ve všech směrech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
24.5.18 14:58
@Saulus píše:
Holt chlap musi neco pretrpet, kdyz se chce dostat do kalhotek.. :lol:

Presne tak, vidim to naprosto stejne.

Hele Meggrey, on te fakt jen vyuziva. Tak kdyz uz jedes takovou silenou vzdalenost a on si s tebou pak uzije, tak proc by ti nerekl par hezkych slov, vzdyt ho to nic nestoji. Nebud blazen, s nim to nema smysl ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.18 15:00
@Premek_Orac píše:
@Meggrey Na tvoji úvodní otázku - asi bych nikdy netoužil o ženě, která by měla příliš partnerů a asi také ne po panně. Oboje ale považuji za vedlejší, když vztah funguje. Je to nepodstatné, stejně jako vše, co protějšek měl, než mě poznal.

Já to u Tebe rozhodně nevnímám jako něco, co by bylo záporem, spíš naopak. Ukazuje to, že vztahy bereš vážně, není to pro tebe jen povyražení. Ukazuje to, že máš zodpovědnost. Zároveň ale už máš něco za sebou, takže dokážeš mít v hlavě srovnané, co ve vztahu důležité je a není.

Takže být tebou, když už někdo takové téma má vůbec potřebu probírat, tak bych popravdě říkal dva.

No a to je právě to, co většinu chlapů zřejmě děsí. Ta touha po něčem vážném.. :zed:
Každopádně moc díky za pochopení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
24.5.18 15:00

Tak chce to hledat chlapa s podobnýma hodnotama..i tady čteš různý názory, pro některý lidi jsou kritériem pro vztah sexuální výkony, pro někoho jsou zase důležitější úplně jiný věci..
ale většina chlapů, co znám, by na vztah holku s hodně partnerama spíš neocenila…
znám lidi, co mají celý život jednoho partnera a jsou tak naprosto spokojení..

důležitý je hlavně dělat to, co chceš ty a jak to cítíš ty, ne to, co si myslí někdo jinej..blbý je, že dáváš najevo, že z toho máš komplex, kdybys to podala tak, že si za tim stojíš a je ti jedno, co si kdo o tom myslí, tak se ti nikdo vysmívat neodváží..

a jinak, jak tu někdo píše, že zkušenosti jsou důležitý a vždycky je to poznat, tak si úplně nemyslim..zažila jsem chlapy, kteří měli fakt hodně ženských a stejně byli dost marní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.18 15:02
@Chytrak píše:
Presne tak, vidim to naprosto stejne.Hele Meggrey, on te fakt jen vyuziva. Tak kdyz uz jedes takovou silenou vzdalenost a on si s tebou pak uzije, tak proc by ti nerekl par hezkych slov, vzdyt ho to nic nestoji. Nebud blazen, s nim to nema smysl ;) :nevim:

To je ale pak dost hrozný, když dělá, co dělá jen kvůli sexu. :,( Šli jsme naposledy i do kina, pak jsme kecali dost dlouho..
Proč si neužije s desítkama jinejch žen, který závazek nehledaj? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
24.5.18 15:03
@Meggrey píše:
No… však říkám.. on neni typ mýho táty. I když teda když se mám bavit i o něm - on se zle choval jen k dětem. Jako partner pro mámu byl docela dokonalej. Věrnej, milující, něžnej. Rozhodně žádnej tyran, násilník a tak.
No a co já si vybírám, to jsou uplný jeho opaky ve všech směrech..

Hodný k dětem a jinak nevěrnej, nemilující hrubián? Tyran a násilník? Nebo jake opaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
24.5.18 15:06
@Chytrak píše:
A ty jsi ktera jako?! Nevim, co je na tvem prispevku tak intimniho, ze ho pises jako anonym a tim porusujes pravidla diskuze :lol:
@zoidberg píše:
Tak něco je určitě o přirozeném talentu, zbytek se musí vypilovat. A k tomu je třeba navštívit co nejvíce stadionů :mrgreen:

Já to beru asi opačně..jak jinak zjistit co se mi libi, jaký typ chlapa je ten správný? S jedním, když nic jiného neznám těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
24.5.18 15:09
@Meggrey píše:
To je ale pak dost hrozný, když dělá, co dělá jen kvůli sexu. :,( Šli jsme naposledy i do kina, pak jsme kecali dost dlouho..
Proč si neužije s desítkama jinejch žen, který závazek nehledaj? :nevim:

Duvodu muze mit 1000 a 1. Ten nejlogictejsi ktery dam z voleje je, ze ty ostatni ted nejsou k mani a on by musel bojovat a se o nejakou snazit a u tebe to dostane „gratis“, napriklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.18 15:10
@teerax píše:
Tak chce to hledat chlapa s podobnýma hodnotama..i tady čteš různý názory, pro některý lidi jsou kritériem pro vztah sexuální výkony, pro někoho jsou zase důležitější úplně jiný věci..
ale většina chlapů, co znám, by na vztah holku s hodně partnerama spíš neocenila…
znám lidi, co mají celý život jednoho partnera a jsou tak naprosto spokojení..

důležitý je hlavně dělat to, co chceš ty a jak to cítíš ty, ne to, co si myslí někdo jinej..blbý je, že dáváš najevo, že z toho máš komplex, kdybys to podala tak, že si za tim stojíš a je ti jedno, co si kdo o tom myslí, tak se ti nikdo vysmívat neodváží..

a jinak, jak tu někdo píše, že zkušenosti jsou důležitý a vždycky je to poznat, tak si úplně nemyslim..zažila jsem chlapy, kteří měli fakt hodně ženských a stejně byli dost marní.. :roll:

To je přesně ten názor, kterej vlastně mluví za vše. Protože každej člověk je jinej a má to i nastavený jinak.. a já se pořád snažim hledat univerzální mustr.
Stejně nerozumim tomu, proč má někdo potřebu se tomu vysmívat, nebo člověka zpochybňovat, že je divnej.. :roll:
A máš pravdu v těch zkušenostech..to, že vystřídal kdekoho z něj nedělá dobrýho milence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí