Mám se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
2.6.15 09:20
@takymanžel píše:
Opravdovej chlap nedělá nic z donucení. :mrgreen:

Z donucení ženy jsem musel nechat udělat okna tam kde jsem je nechtěl:-(
Jinak si na nic nevzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 09:22
@jjelena píše:
Já myslím, že zakladatelce jde především o tu formulaci: „tak já si tě teda vezmu, ale ty to zařid“. Pardon, dámy, ale v tomhle jeho touhu pi manželství opravdu nevidím. :nevim:

Jako po 3 děckách, proč by se hnal do romantiky. Má ji jistou ať ženatý, nebo svobodný :nevim: Jestli je svatba její iniciativa, tak ten chlap podle mě k tomu přistupuje rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 09:23
@jakanas píše:
Z donucení ženy jsem musel nechat udělat okna tam kde jsem je nechtěl:-(
Jinak si na nic nevzpomínám

tak ten můj, božatko, toho z donucení udělal více, jen si myslí, že to byl jeho nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
2.6.15 09:27
@KatkaX píše:
Neumím si představit být na tvém místě. Nepořizovala bych si první s chlapem, který nemá stejný názor na rodinu jako já - natož tři. Ale tak možnosti jsou jasné - buď spolkneš hrdost, to už jsi ostatně udělala a děláš hned od začátku, nebo neustoupíš a budeš dál „přítelkyně“.

znám spoustu můžu co je jim svatba slušně řečeno u zádi, ale jinak jsou to velmi fajn a zodpovědní chlapi, že je mu svatba šum bych brala prostě jako součást osobnosti, něco jako mačkání zubní pasty od prostředka…jako nepotěší to, ale zase nic co by sráželo hodnotu jinak fajn člověka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
2.6.15 09:27
@allinka píše:
Jen mě tak napadlo, že by byla sranda mu na to kývnout, a pak mu ukázat svítivě růžový oblek, že tohle jsi mu teda zařídila :-D třeba by se chytil za nos :-)

Díky za rozsvícení rána :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
2.6.15 09:31
@matkabagristy píše:
Jako po 3 děckách, proč by se hnal do romantiky. Má ji jistou ať ženatý, nebo svobodný :nevim: Jestli je svatba její iniciativa, tak ten chlap podle mě k tomu přistupuje rozumně.

Tak nikde nepíšu ani já ani zakladatelka, že svatba musí být romantická. On se k tomu takhle stavěl od začátku a staví se i dál. Podle mě to neudělá z lásky, ale z povinnosti, nutnosti, což mě by odradilo. Ale hlavně toto měli mít vyřešeno hned na začátku a ne řešit po 10 letech se třema dětma na krku, že ona chce a on ne. Tohle mi přijde na hlavu :zed:

• Citovat
  • Upravit
6638
2.6.15 09:32

@bozska-mrcha znám spoustu mužů, co pro ně svatba hodně znamená a dopředu plánují krásné zásnuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
2.6.15 09:32
@Anonymní píše:
Ahojte, mám takové dilema…Jsme s přítelem už deset let, máme dvě děti a čekáme třetí…

jsou ženy, kterým ten jejich řekne "proč se brát, je to jen kus papíru " Ty máš svým způsobem štěstí, vzít si tě chce, jen se mu prostě nechce vybírat milion věcí a mlít se v tom velkém kole. Asi bych se ho zeptala jak si to představuje, při třetím dítěti bych volila něco hodně komorního, na obřadu jen opravdu nejbližší a pak menší oběd s posezením. Chcete zpečetit svůj letitý vztah a je to především o vás. Z přítelovi reakce to vidím, že o extra velký cirkus nestojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
2.6.15 09:34
@suricata píše:
@bozska-mrcha znám spoustu mužů, co pro ně svatba hodně znamená a dopředu plánují krásné zásnuby.

no já to vidím opravdu z té druhé strany, kdy min 90% těch mužů říká, ona chce a já jí chci vyhovět. Upřímně, pokud by muž extra stál o přípravy dne D, byla bych poněkud nesvá :D nemám ráda takové to dělení na mužskou a ženskou práci, ale spec tohle bych viděla jako doménu ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.6.15 09:37
@jjelena píše:
Tak nikde nepíšu ani já ani zakladatelka, že svatba musí být romantická. On se k tomu takhle stavěl od začátku a staví se i dál. Podle mě to neudělá z lásky, ale z povinnosti, nutnosti, což mě by odradilo. Ale hlavně toto měli mít vyřešeno hned na začátku a ne řešit po 10 letech se třema dětma na krku, že ona chce a on ne. Tohle mi přijde na hlavu :zed:

Je spousta důvodů proč se vdávat, ale z lásky? To už je snad překonané, milovat se můžou až za hrob i bez těch šaškáren okolo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 09:42
@jjelena píše:
Tak nikde nepíšu ani já ani zakladatelka, že svatba musí být romantická. On se k tomu takhle stavěl od začátku a staví se i dál. Podle mě to neudělá z lásky, ale z povinnosti, nutnosti, což mě by odradilo. Ale hlavně toto měli mít vyřešeno hned na začátku a ne řešit po 10 letech se třema dětma na krku, že ona chce a on ne. Tohle mi přijde na hlavu :zed:

To bylo, kdyby čekala 1. děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659

@zoidberg manželství vždycky byla ekonomická unie, láska se do toho začala plést až za romantismu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
@zoidberg píše:
Je spousta důvodů proč se vdávat, ale z lásky? To už je snad překonané, milovat se můžou až za hrob i bez těch šaškáren okolo :roll:

ačkoli jsem silně nevdávací typ tak si dovolím oponovat :mrgreen: myslím že je víc než hezké když se přijde někam do společnosti a řekne se manželé, pan a paní…a pak. Je na světě milion a milion lidí a on si vzal právě mne, to je taky fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.6.15 09:43

@bozska-mrcha jasně holčičky sní o krásných šatech a princi, kluci spíš o tom, jak zachraňují svět a obdivovatelka jim leží u nohou.
Jen mi příjde takové klišé, že svatbu chcou ženy a chlap je do toho dostrkán proti své vůli a vlastně prokazuje ženě laskavost, že se oholí a dojde včas k oltáři… toto je společensky přijatelná podoba chlapáka, ale spousta mužů chtějí být aktivní, protože je to velký životní krok. Záleží jim na tom, aby ohromili milou krásnou žádostí o ruku a chtějí, aby si užili společný den oslavující jejich lásku. Bohužel společnost je tlačí do pasivní role :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 09:44
@bozska-mrcha píše:
ačkoli jsem silně nevdávací typ tak si dovolím oponovat :mrgreen: myslím že je víc než hezké když se přijde někam do společnosti a řekne se manželé, pan a paní…a pak. Je na světě milion a milion lidí a on si vzal právě mne, to je taky fajn :mrgreen:

jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria