Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
20.4.13 18:38

@Litta prisla jsem o dite neumyslne a za sebe muzu rict, ze priroda vi, co dela. bylo to, jak jsem se pozdeji dozvedela s alkoholikem po kratkodobe znamosti a po lahvi vina. ted mam skveleho manzela, prvni dite se na me smeje a ja jsem stastna, ze to tak dopadlo. nevim, co bych si tenkrat v 18 s nedostudovanou stredni pocala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.4.13 18:44

@ivulineček Tak to jsi měla štěstí v neštěstí, já to mám, myslím si teď, přesně opačně. Protože já se nedokážu přenést přes to, že by to pro mě bylo o tolik nesnesitelnější než to, co cítím teď. Asi jsem taky trochu naivní, ale nikdo mi to v současné době nevymluví. Až to „zalepím“, bude to jistě jiné. Do té doby mě každý takový názor rozmrzí, nemohu si pomoct.. Ale současně bys k tomu neměla asi „nabádat“ ostatní, protože tvoje situace (i ta moje) je taková ještě specifičtější než když jde někdo s dítětem, které by chtěl, na úmyslný potrat, připadá mi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.13 18:45

Zakladatelko radeji anonymne netyka se to me tak proto.
Kamaradka mela dve deti, pak s novym pritelem neplanovane otehotnela, jenze on ji rekl ze kdyz si dite necha opusti ji.Ona i kdyz to dite chtela na potrat sla. Jenze pak si uvedomila ze toho chlapa za to nenavidi..vztah skoncil je to uz hezkych par let, ted ma dalsi ditko s jinym pritelem ale dodnes place a lituje ze tenkrat na ten potrat sla.Ted by rada jeste jedno ale nedari se a vnima to jako dan za to ditko, ktere zabila.

• Citovat
  • Upravit
20.4.13 19:11

S bydlením by to asi problém nebyl. Můj tatínek mám dva domy, v jednom bydlí a ve druhém vybudoval dva byty, ten jeden byt je 3+kk a určitě by to šlo i za nějaký symbolická nájem, rodiče při mě vždycky stáli. Tchýně se do toho nechce montovat ale je na ní vidět, že by se na miminko těšila…Jinak manžel je dnes druhý den v hospodě(přišel se domů jen vyspat a najíst-konverzace žádná),řekla bych že tam má nějakou děvku, ale jen ho vidím, chce se mi z něj zvracet…Vážně mám hrozný nervy, bojím se abych o to miminka nepřišla samovolně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
20.4.13 19:21
@frozendarkness píše:
S bydlením by to asi problém nebyl. Můj tatínek mám dva domy, v jednom bydlí a ve druhém vybudoval dva byty, ten jeden byt je 3+kk a určitě by to šlo i za nějaký symbolická nájem, rodiče při mě vždycky stáli. Tchýně se do toho nechce montovat ale je na ní vidět, že by se na miminko těšila…Jinak manžel je dnes druhý den v hospodě(přišel se domů jen vyspat a najíst-konverzace žádná),řekla bych že tam má nějakou děvku, ale jen ho vidím, chce se mi z něj zvracet…Vážně mám hrozný nervy, bojím se abych o to miminka nepřišla samovolně…

no pokud to je tak já bych na tvém místě už byla u taťky a domluvila bych si bydlení a od toho vola utekla čím dřív tím líp :think: pokud někoho má tak mu zabitím dítěte jenom nahraješ a uděláš mu „prostor“ aby mohl vypadnout. Podle mně s tebou stejně nezůstane tak jak tak :nevim: ale výčitky svědomí budeš pak mít celý život s tím počítej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
20.4.13 19:28

Tak to Ti nezávidím..s mužem, se kterým žiju, ktetý si mě vzal a má semnou dítě bych asi nechtěla řešit, že mě chce poslat na potrat..kdyby jste byli dost mladí, nezajištění, studium nebo něco před sebou možná pochopím, že dítě ještě ne, ale jedno máte, druhé časem plánujete tak bůh ví v čem je problém, že ho nechce ted, že je tak razantně proti a že dokonce konec vztahu ani jiné následky ho neobměkčí :nevim:..je divné že něčím neargumentuje a asi bych to po čase vzdala, záleží na Tobě zda dáš přednost hrubě se chivajícímu muži, kterými nevím zda tebe a rodinu miluje a nebo tomu dítěti, se kterým možná skončíš sama, každopádně je škoda zbavit se zdravého miminka bez důvodu a za 2 roky si udělat druhé, nemá to logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
20.4.13 19:35

@frozendarkness Ahoj, nečetla jsem diskuzi, jen začátek a konec. Výčitky svědomí by tě trápily celý život, věř mi…hlavně proto, že k potratu vlastně není žádný kloudný důvod. To že někdo něco nechce, není důvod. Miminko ti udělal on a teď se mu to nehodí…já nad těma chlapama fakt žasnu víc a víc. Kamarádky přítel ji těhotnou taky poslal na potrat..nešla, ale vztah se stejně rozpadá, on se nutí do něčeho, co se mu nehodí do krámu, chce žít, pařit, užívat si…takhle by to bylo i uvás, at už si mimi necháš nebo ne, rozdělí Vás to, a y bys mu ten potrat moc těžko odpouštěla :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.4.13 19:48
@frozendarkness píše:

v tom případě bych sbalila kufry, dítko a už bych s tím volem nebyla ani minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
20.4.13 20:04

@araw Rodina nestrádá, není existenčně ohrožena, dítě počali společně a uvažovat o jeho životě v souvislosti s tím, co stojí kroužky, mi přijde jako zvrhlost, to se nezlobte. A omlouvat nucení k potratu tím, že pán má taky právo na názor… To nenarozené dítě podle vás žádná práva nemá? Co třeba právo se narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.4.13 20:08
@frozendarkness píše:

Tak v tomhle případě bych neváhala, třeba si postupem času uvědomí svoji blbost :zed: a přijde s prosíkem, nebo se nic nezmění a ty nebudeš mít čeho litovat, spíše naopak. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.4.13 20:12
@hanka.br. píše:
@araw Rodina nestrádá, není existenčně ohrožena, dítě počali společně a uvažovat o jeho životě v souvislosti s tím, co stojí kroužky, mi přijde jako zvrhlost, to se nezlobte. A omlouvat nucení k potratu tím, že pán má taky právo na názor… To nenarozené dítě podle vás žádná práva nemá? Co třeba právo se narodit?

Jak to víš? Jak víš, že se maj opravdu tak dobře? Ona taky žena nemusí vědět všechno. Chlapovi může hrozit výpověď a nechce ji to říct. A ano, on má taky svoje právo. Ano, má právo říci svůj názor, že ho nechce. proč by nemohl? Ženksá jak vidno má taky právo volby, tak on taky! „to“ dítě ještě není dítě, ne, teď nemá žádná práva. Je to shluk buněk. Já neříkám že má jít na potrat, ale nelíbí se mi, jak se tu na něj nadává a pod. On má prostě nárok na svůj názor, stejně jako ona. Kdyby chtěla ona na potrat a on byl proti, byl by to zmetek, kterej ženě brání v kariéře a pod. Chudáci chlapi, fakt. Měl to s ní probrat, ale nikdo z nás u toho nebyl, takže nevíme, co tomu předcházelo. Nějak si nemyslím, že má tolik bab právo mu to nadávat :nevim: Nejde o kroužky, ale jsou lidé, co prostě přemýšlí, zda budou mít na to, aby mohli dát všem dětem odpovídající vzdělání atd. Jinak po velké krizi, kdy to teprve odpadá se mu prostě moc nedivím. Ale na emiminu je to normální, jen žena má právo se rozhodnout, chlap má držet pusu a krok a v případě, že si žena dítě nechá, tak platit. Když ho žena nechce, má být zticha, protože on není těhotný a nebude rodit. No nic, tohle mě pekelně štve. On má prostě právo říci svůj názor, jako i ona. Ani jeden z nich není proto zavrženíhodný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.4.13 20:20
@araw píše:
Jak to víš? Jak víš, že se maj opravdu tak dobře? Ona taky žena nemusí vědět všechno. Chlapovi může hrozit výpověď a nechce ji to říct. A ano, on má taky svoje právo. Ano, má právo říci svůj názor, že ho nechce. proč by nemohl? Ženksá jak vidno má taky právo volby, tak on taky! „to“ dítě ještě není dítě, ne, teď nemá žádná práva. Je to shluk buněk. Já neříkám že má jít na potrat, ale nelíbí se mi, jak se tu na něj nadává a pod. On má prostě nárok na svůj názor, stejně jako ona. Kdyby chtěla ona na potrat a on byl proti, byl by to zmetek, kterej ženě brání v kariéře a pod. Chudáci chlapi, fakt. Měl to s ní probrat, ale nikdo z nás u toho nebyl, takže nevíme, co tomu předcházelo. Nějak si nemyslím, že má tolik bab právo mu to nadávat :nevim: Nejde o kroužky, ale jsou lidé, co prostě přemýšlí, zda budou mít na to, aby mohli dát všem dětem odpovídající vzdělání atd. Jinak po velké krizi, kdy to teprve odpadá se mu prostě moc nedivím. Ale na emiminu je to normální, jen žena má právo se rozhodnout, chlap má držet pusu a krok a v případě, že si žena dítě nechá, tak platit. Když ho žena nechce, má být zticha, protože on není těhotný a nebude rodit. No nic, tohle mě pekelně štve. On má prostě právo říci svůj názor, jako i ona. Ani jeden z nich není proto zavrženíhodný :nevim:

Kdyby řekl jen názor a důvod proč to dítě nechce, tak v tom nevidím nic špatného, ale podle toho co @frozendarkness píše ji to vyloženě přikázal a neptal se jestli chce nebo ne a to se mi teda vůbec nelíbí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
20.4.13 20:23

@araw Je jen otázkou času, kdy ten váš „shluk buněk“ bude ležet v postýlce a ublížit mu bude posuzováno jako vražda. A ANO - je zavrženíhodné zplodit dítě a pak jeho matku nutit k potratu bez jakékoli diskuze a zvlášť zavrženíhodné v případě, že si matka to dítě přeje. Říct svůj názor - to vypadá úplně jinak - rozhodně ne takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.4.13 20:24

@araw :think: Nedal ten chlap náhodou najevo svůj názor tím, že s ní měl sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.4.13 20:28

@Tiger-lily To je trochu přehnané - s prostitutkou asi taky nikdo dítě nechce a spí s ní. A použili ochranu, takže úplně lehkovážné to zas nebylo. Ale stane se a dá se na to v extrému nahlížet tak, že se s ní vyspal, tak s dítětem musel počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí