Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3526
21.11.11 13:27

Nejvíc toužím po tom, aby srdíčko už nebolelo. A aby nebolelo dětem. A abycchom už slzy neměly kde brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 13:34

pokud ti to pomáhá hlavně pořád piš ..at z tebe jde ten smutek pryč

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 13:43

moc mi to pomáhá. Dneska jdu k psychologovi ( chodím od té deprese ) a zítra jdu s dětma k dětskýmu psychologovi. Bavila jsem se s nima o tom a chtějí si popovídat. Hlavně já se dozvím, jak se mám chovat, aby to zvládly co nejlépe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 14:41

bezva :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14721
21.11.11 15:32
Ali88 píše:
navíc si myslím, že tohle není ta krize ve vztahu.. ta byla už dávno, když zakladatelka trpěla depresemi a podobně.. a to spolu prostě očividně nezvládli. Jako s tou milenkou klidně může být měsíc.. ale předtím si s ní třeba rok povídal jako s kamarádkou, zuby nehty se bránil a teď do toho spadl. To nikoho nenapadlo? :nevim:

Taky mě to napadlo. V momentě, kdy jsem četla, jak se Makyně svěřoval, jak je zamilovanej. Podle mě ji nebral jako partnerku, ale jako kamaráda (promiň Maky :hug:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
21.11.11 15:57
chuanitka píše:
Ali88 píše:
navíc si myslím, že tohle není ta krize ve vztahu.. ta byla už dávno, když zakladatelka trpěla depresemi a podobně.. a to spolu prostě očividně nezvládli. Jako s tou milenkou klidně může být měsíc.. ale předtím si s ní třeba rok povídal jako s kamarádkou, zuby nehty se bránil a teď do toho spadl. To nikoho nenapadlo? :nevim:
Taky mě to napadlo. V momentě, kdy jsem četla, jak se Makyně svěřoval, jak je zamilovanej. Podle mě ji nebral jako partnerku, ale jako kamaráda (promiň Maky :hug:)

po tolika letech by to určitě nebyl první případ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.11.11 17:03
chuanitka píše:
Ali88 píše:
Taky mě to napadlo. V momentě, kdy jsem četla, jak se Makyně svěřoval, jak je zamilovanej. Podle mě ji nebral jako partnerku, ale jako kamaráda (promiň Maky :hug:)

diskuzi sleduji od zacatku a s timhle musim souhlasit,trosku mi ten vztah mezi Makynah a manzelem pripada spis jako vztah dvou kamaradu( i kdyz me spise napadl vztah matka a syn ),ale to je sakra malo i po tolika letech,
urcite je dobre,ze Makynah se snazi s nim spolupracovat,ale na me je to az moc
ja reknu jen jedno,chlapi nemiluji hodne holky,maji radi ty zlobive a nejlepsi metoda je cukr a bic
Preju zakladatelce,aby se s tim co nejdrive vyrovnala,aby to prestalo bolet,ale hlavne aby vice myslela na sebe a mela se tak rada ,jako ma manzela

• Citovat
  • Upravit
5911
21.11.11 17:10
mmonica píše:
chuanitka píše:
Ali88 píše:
diskuzi sleduji od zacatku a s timhle musim souhlasit,trosku mi ten vztah mezi Makynah a manzelem pripada spis jako vztah dvou kamaradu( i kdyz me spise napadl vztah matka a syn ),ale to je sakra malo i po tolika letech,
urcite je dobre,ze Makynah se snazi s nim spolupracovat,ale na me je to az moc
ja reknu jen jedno,chlapi nemiluji hodne holky,maji radi ty zlobive a nejlepsi metoda je cukr a bic
Preju zakladatelce,aby se s tim co nejdrive vyrovnala,aby to prestalo bolet,ale hlavne aby vice myslela na sebe a mela se tak rada ,jako ma manzela
:palec: přesně…
taky myslím, že kdyby se měla ráda tak, jako má ráda jeho, pohlížela by na to uplně jinak :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 17:15

je ublížená ,bolavá to jen tak nepřejde se vyrovnat s tou ztrátou ..byli spolu dost dlouho,je to i zvyk a ty děti ,no jedno s druhým tohle vyléčí čas a nejlepší by bylo si najít nějakého fakt kámoše ,který by ti z toho pomohl ..ne se vázat ,ale někdo na svěření a vyplakání

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.11.11 17:19

Ahoj, taky sleduji diskusi od začátku. Maky, Tobě přeji, aby tě srdíčko co nejdříve přestalo bolet a aby děti byli v pohodě :srdce:

Co se týče tvého manžela, zase tak v rukavičkách bych s ním nejednala a nedělala z něho takového světce, který chudák jen uklouzl. On se dobrovolně rozhodl tebe i děti podvádět a odešel přesto, že věděl že to tobě i dětem moc ublíží. Nemyslím tím dělat mu naschvály nebo něco takového, ale nevím proč bys takového člověka měla s otevřenou náručí vítat zpátky a dávat mu to stále najevo. Chlap, který tě v nejtěžší chvíli tvého života (tvoje deprese a přibrání na váze) nepodržel a hodil přes palubu, podle mě zase až takové terno do života nebude :think: Jako bavit se sním ve vší slušnosti, ale tvému přístupu by možná neškodilo se na něj vnitřně zdravě nas..t. K tomu by ti mělo pomoci podívat se na své děti, které tím evidentně trpí - a uvědomit si, kdo jim to způsobil a že to udělal o své svobodné vůli a nic ho k tomu nenutilo. Neupínat svůj život k tomu, že se možná jednou vrátí… byla by to pro tebe taková výhra ? … když bys při každém zakolísání vztahu byla jako na trní, jestli to tentokrát ustojí, či zase zdrhne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 17:55

Dneska jsem zažila docela sprchu. Manžel mi odpoledne napsal, že přijel dřív a bere si děti. Jestli u něj můžou i spát ? Zatrnulo mě až na zadku. Co budu dělat sama ? A chci aby je měl ?
Ano. děti za ním chcou.
Vzal si je ve čtyři a je necelých šest a děti jsou doma. Chtějí být ser mnou. Ale musím je k němu dovést. Půjdu venčit psa.
Ale i to vědomí, že kdybych chtěla, tak je dlouho neuvidí, mu moc nenahrává. :zed: le děti ho potřebujou.
A pozor ! Vím, že si mě nezaslouží !!!!!!!!!!!!!Ale zatím mi nejde se odprostit. Ale snažím se! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
21.11.11 18:36

A ještě ke vztahu matka a syn. Nemáte někdy pocit, že to radši uděláte za něj, než by jste se s ním hádali ? A že spoustě věcem rozumíte líp než on - pán tvorstva?
A pokud jde o něj konkrétně, tak v každým vztahu potřeboval spíše matku. I ten předchozí ( 9 let ) i ten náš ( 13 let ). Vždy si vybíral úspěšnější ženský než je on. A potřeboval hladit a říkat, jak je úžasnej. Teď to bude mít mnohonásobně - přítelkyně, její matka, její dcera…Ten se bude mít. Akorát možná narazí na svou vlastní dceru. Ta má povahu spíše po mně. Byla vyhlášena druhá nejhezčí z pátých tříd, minulý týden ji vypadly tři zoubky. Myslíte, že to ví ? Slepej blbeček.
Zase se zlobím. Nahoru a dolů. Pořád. Když si představím, jak po sobě uklízí, jak vaří, jak dělá s děckama úkoly a má na sobě slipy …přijde mi směšnej. Ale je mi jasný, že v očích partnerky - dokonalej.Kdo by takovýho chlapa nechtěl. Úplně rodinnej typ. :-D
Ale pozor. Přesto, že jsem naštvaná, zase bulím. Asi tu mám moc uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
21.11.11 18:45
8-o :lol:
  • Citovat
  • Upravit
mmonica
21.11.11 18:51
makynah píše:
A ještě ke vztahu matka a syn. Nemáte někdy pocit, že to radši uděláte za něj, než by jste se s ním hádali ? A že spoustě věcem rozumíte líp než on - pán tvorstva?
A pokud jde o něj konkrétně, tak v každým vztahu potřeboval spíše matku. I ten předchozí ( 9 let ) i ten náš ( 13 let ). Vždy si vybíral úspěšnější ženský než je on. A potřeboval hladit a říkat, jak je úžasnej. Teď to bude mít mnohonásobně - přítelkyně, její matka, její dcera…Ten se bude mít. Akorát možná narazí na svou vlastní dceru. Ta má povahu spíše po mně. Byla vyhlášena druhá nejhezčí z pátých tříd, minulý týden ji vypadly tři zoubky. Myslíte, že to ví ? Slepej blbeček.
Zase se zlobím. Nahoru a dolů. Pořád. Když si představím, jak po sobě uklízí, jak vaří, jak dělá s děckama úkoly a má na sobě slipy …přijde mi směšnej. Ale je mi jasný, že v očích partnerky - dokonalej.Kdo by takovýho chlapa nechtěl. Úplně rodinnej typ. :-D
Ale pozor. Přesto, že jsem naštvaná, zase bulím. Asi tu mám moc uklizeno.
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
48576
21.11.11 18:54
mari1912 píše:
Evidentně jsi nečetla celou debatu,protože i mě jde o to,aby byla nejen ona šťastná,ale i děti.Jenže ty máš utkvělou představu,že je do toho zatáhla ona-houby,to on si takhle vybral a udělal jejich mámu nešťastnou!Bavíme se tu o koze a o voze-nepleť si páté přes deváté.Já už tu psala ať do toho hlavně netahá děti,ani ona,ani on.
Jsi na ní tvrdá a zbytečně.Já stojím za ní a doufám,že jednou napíše-holky,tak jsem z toho venku a bude to myslet upřímně.
Kamča.dalmatinka píše:
mari ale to každej,ale zatímco já fandím tomu aby byla štastná ona i děti tak ty tomu aby on byl co nejvíc potrestanej.Nevíš jak to ale vše bylo.Sama zakladatelka napsala neměla sem si s ním ani co říci už před tím.Představ si že chodíš domu třeba k někomu s kym ti není dobře a přece kvuli dětem nebudeš trpět celej život.Je vidět že je mu to líto,ale nikdo by zase neměl obětovat štěstí druhého nad to své..

prosim tě děláš ze mě že jí chci ubližovat,ale nejsem jediná kdo vytknul to že děti do toho zataženy byli i její vinou.

Jak jinak mohli vědět že maminka měla sex z cizim chlapem když ten víkend byli u tatky ????Asi tak že jim to maminka později řekla a to že partnera chce co nejvíce přivédst do smutku(což někdy chápu se sama přiznala,takže sem nenapsala nic co by zde nepadlo ..

Navíc jak mužeš vědět že tvuj názor je ten správnej?Od toho diskuze jsou aby každej napsal jak to vidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí