Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
smou - ešte nie je nič stratené. No vraj 1-2 anovulačné cykly by mala mať každá zdravá žena. Možno toto je ten tvoj. Proste príroda, veď o nej vieme svoje ![]()
Pajinka, to je mi líto
vypadalo to tak nadějně ![]()
Tak hlavně, ať příště už to vyjde ![]()
kam se stratili obrázky..?a grafy..?myslela sem že to nejde jen mě,ale nevidím to u nikoho.. ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/2d39c0
Paji zapomeň. Akoby si nikdy žiadne testy nerobila. Poď ideme ďalej vústrety naším mimčám ![]()
dobre ranko
pajinka, kukni hore, ci mas Zobrazovat Podpisy…
ja idem rychlo nieco porobit a potom budem nakukat…
zuztek, vdaka za vcerajsie info ohladom tych urea…, skusim sa na to opytat dokyny ked sa rozhodnem za nou skocit (este neviem, ci pojdem tento mesiac alebo dalsi, asi az dalsi)..
Katlin já ani náhodou - já byla naopak spíš zamrzlá
Ale myslela jsem že to není až tak nenormální. Dříve jsi měla nižší teploty?
kacu - ťažko povedať ,čo je nenormálne. Ale ja keď som nenašla nikoho s takými teplotami tu ani v galérii grafov FF tak som pochopila, že asi som fakt zázrak prírody
A zdá sa, že zázraky to s otehu nemajú moc ľahké ![]()
Katlin no fakt,je tu mrtvo ![]()
Paji to mi je líto ![]()
A Dami je kdeeeeee
![]()
Ahojte babulky.
Ja sa hlasim, teplota stale taka ista, tak ze hadicujem, ale mozem vam povedat, ze som zacala byt hrozne ale fakt hrozne unavena, zaspavam aj postojacky
, neviem, ci viac pracuje psychika, ze to moja hlavka zobrala zhurta, ze som tehu,alebo to su zacinajuce priaznaky ![]()
Dobre ranko
Natula poslala som ti znova pozvanku, skus ma potvrdit, ** Maji**, teba uz mam medzi priatelmi, tak skus kuknut
Pajinka, tak to mi je luto, asi si mala naozaj pravdu, ale fakt si myslis, ze ovulka nebola?
katlin ja viem, že sú aj anovuláčne cykly
ale ja ho práve teraz nechcem ![]()
Hej, a este som dostala VIP na 5 dni, juchu
, a FF mi dava vysoku sancu na tehu ![]()