Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riana12 takže už zdravá? Ale ukazovala jsi pozitivní ovu test, ne? ![]()
@Berenika22 nuz ale ovulka nebola
ano, uz som konecne zdrava, aspon nieco ![]()
@Berenika22 No myslím si, že byla 30.11. a 25.11. jsem trošku špinila…
Ahoj holky, ráda bych se zeptala na soju sarapis pro jednu známou.
Věřím, že jsem sama otěhotněla po soje estravone. Snažila jsem se o mimi od 43 let a až po 2,5 roce se mi povedlo otěhotnět právě, když jsem při poslední MS brala soju. Jenže si nepamatuju, jak jsem ji brala - myslím si že od 3 dne cyklu 5 ráno a 5 večer a to pět dní. A ta moje kamarádka si koupila soju sarapis a neví jestli to má brát stejně jako jsem psala o soje estravone nebo jinak.
Děkuji předem za radu
Příspěvek upraven 11.12.12 v 15:45
@AninaEli treba pozriet, kolko mg sojovych isoflavonov obsahuje sarapis a kolko estrovone a porovnat si mnozstva a podla toho davkovat…
je rozdiel, ak je v tablete 15mg a ine, ak 35mg…
@riana12 aha, tak to bude muset zjistit v lékárně, protože já už tu svojí krabičku vyhodila. Pokud bude mít jiné hodnoty těch isoflavonů, tak se můžu ještě přijít zeptat, že? ![]()
@AninaEli ved na internete su mnohe internetove lekarne a ak najde dany sojovy doplnok, najdete udaje o mnozstve aj v popise alebo elektronickom pribalovom letaciku… ist do kamennej lekarne nie je nutne ![]()
a kludne nech sem potom pride ![]()
@riana12 díky za radu. Jsem bez fantazie
![]()
Některé holky říkají, že kojením mají prázdnou hlavu, tak to mám možná také
![]()
No možná to bude i věkem ![]()
@AninaEli ale cloveka to len nenapadne, ked premysla nad inymi a castokrat omnoho dolezitejsimi vecami ![]()
@Boculka No vidíš ![]()
já jsem vysadila HA v únoru 2011 a počkali jsme do května, aby se tělo trochu zregenerovalo. Nějak jsem počítala s tím, že to bude hned
ale opak byl pravdou… ![]()
A k tomu grafu-12.DC jsem byla na folikulometrii a nic tam nebylo, doktorka řekla, že cyklus je anovulační. 14 DC jsem byla na preventivce a doktor potvrdil, že se nejspíš jedná o anovulák.
Po ovulaci mi nikdy teploty nestoupají prudce, spíš pozvolna a tak si neumím vysvětlit ten mírný vzestup, taky mi to přijde jako poovulační.
@Berenika22 Testovala jsem včera a sněhobílo… Mrkni na můj graf… já si myslím, že jsem ovu měla toho 30.11., ale nevím no. Zkusím testnout asi v pátek. Na čípku mám trošku krev (takovou růžovo-hnědou)…