Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
1.4.10 15:44

Ellla, mne sa tak lubia tie digitalne… 8-o 8-o keby sa dali zohnat na Slovensku, to musi byt super…inak zohnat Mamatest v NR je mission impossible :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:44

Ellla, mne sa tak lubia tie digitalne… 8-o 8-o keby sa dali zohnat na Slovensku, to musi byt super…inak zohnat Mamatest v NR je mission impossible :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 15:46

Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.4.10 15:49
bambi9 píše:
Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov :mrgreen:

bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:50

Bambi presne 8-o …na FF su tie degitalne s „pregnant“ a pod tym normalny pruzkovy a na nom ani duch… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 15:51
elllla píše:
bambi9 píše:
Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov :mrgreen:
bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…

ella, ano je to drahe, ale ak napr. niekto testuje aj 5testov, tak radsej kupit jeden poriadny :mrgreen:
a je to istota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:51
elllla píše:
bambi9 píše:
bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…

Ellla, ja som vyhodila uz tolko prachov za veci okolo snazilkovania…ze az… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:53

Preco mam pod „fotkou“ ze stálice a bambi ze povidalka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
1.4.10 16:01

soni asi sa to samo hádže podľa počtu príspevkov :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.4.10 16:02

Co to,to existují digitální těhu testy,to slyším prvně :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ,Elle jak ti to vysvětlovala,ta kdyby tak věděla,jak jsme chytré co se týče těhu testu co ,my maniačky,my by chom mohli učit,no já ne,já ani nevím,že existuje digitální :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.4.10 16:05

Bambi ,ale jak se známe,tak nám by asi nestačil a ni jeden pořádný,taky by jsme mu nevěřili,kdyby ukázal ,že nic :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: a stejne by jsme letěli pro náš starý známý mamatest :wink: .Jdu vysávat,se mi nechce :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 16:05

Natulaa, vsak kukni na FF v sekcii Community -
HPT/OPK gallery…tam mas kooopec testov…tam som videla aj tie digitalne… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
1.4.10 16:07

ahojte baby - bola som aj na knovi- a je tam dosť mrtvo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 16:07

Inak aj ten women secret je dobry…ale len ten pruzkovy, ten kazetovy je hnus…robi duchov… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
1.4.10 16:08

a ešte ViaMed :pankac: a je to citlivosť 10 :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat