Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ellla, mne sa tak lubia tie digitalne…
keby sa dali zohnat na Slovensku, to musi byt super…inak zohnat Mamatest v NR je mission impossible ![]()
Ellla, mne sa tak lubia tie digitalne…
keby sa dali zohnat na Slovensku, to musi byt super…inak zohnat Mamatest v NR je mission impossible ![]()
Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov ![]()
bambi9 píše:
Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov
bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…
Bambi presne
…na FF su tie degitalne s „pregnant“ a pod tym normalny pruzkovy a na nom ani duch… ![]()
elllla píše:bambi9 píše:bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…
Mne sa pacia tie digitalne, ktore vyznacia v kolkom si tyzdni..a netreba hladat duchov
ella, ano je to drahe, ale ak napr. niekto testuje aj 5testov, tak radsej kupit jeden poriadny ![]()
a je to istota ![]()
elllla píše:bambi9 píše:bambi, presne taky tam mali, ale mne sa to zdalo ako vyhodenie penazi, kym som si naozaj neni ista, ze som tehu…
Ellla, ja som vyhodila uz tolko prachov za veci okolo snazilkovania…ze az… ![]()
Co to,to existují digitální těhu testy,to slyším prvně
,Elle jak ti to vysvětlovala,ta kdyby tak věděla,jak jsme chytré co se týče těhu testu co ,my maniačky,my by chom mohli učit,no já ne,já ani nevím,že existuje digitální
![]()
Bambi ,ale jak se známe,tak nám by asi nestačil a ni jeden pořádný,taky by jsme mu nevěřili,kdyby ukázal ,že nic
a stejne by jsme letěli pro náš starý známý mamatest
.Jdu vysávat,se mi nechce
![]()
Natulaa, vsak kukni na FF v sekcii Community -
HPT/OPK gallery…tam mas kooopec testov…tam som videla aj tie digitalne… ![]()
Inak aj ten women secret je dobry…ale len ten pruzkovy, ten kazetovy je hnus…robi duchov… ![]()