Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tojo oni fakt všechno mění a na všem skudlí nasobě nic to aby neměli malo
No a nejvíc mě dorází, když ty státní zaměstnanci začnou stávkovat a oni jim ty platy nakonec nechaj žj
Ježiš ono už je tolik, půjdu jíst. Kámoška je v Austrálii, tak si píšem a chce tam zůstat půlroku, tak jsem ji napsala ať se mi tam podívá na ňáký dětský oblečení za kolik to tam přibližně maj, pže v zahraničí to mají levný, setřenka si toho vždycky dotáhla z Anglie.
Termin mam v lednu.. Ted jsem se zase vytocila uz zase mel dedek keci o tom jak jsme si mohli dovolit poridit dite ze nic neusetri a jeste mel tu drzost sondovat jestli nemame nejaky penize ale rychle se balil aby mohl jit moji tchyni zase pujcit penize kdyz vi ze mu nikdy nic nevrati.. Asi se dneska budu stehovat protoze jestli se predemnou zkusi o necem zminit tak uz slusna nebudu..
![]()
Ahoj holky omlouvám se že sem se dlouho neozvala ale sem nemocná a na neschopence… ach jo… já sem ted tak moccc unavenná, tak já zase pudu spinkat… já jen abyste věděli co se mnou je tak zatím paaaa
penalda píše:
Termin mam v lednu.. Ted jsem se zase vytocila uz zase mel dedek keci o tom jak jsme si mohli dovolit poridit dite ze nic neusetri a jeste mel tu drzost sondovat jestli nemame nejaky penize ale rychle se balil aby mohl jit moji tchyni zase pujcit penize kdyz vi ze mu nikdy nic nevrati.. Asi se dneska budu stehovat protoze jestli se predemnou zkusi o necem zminit tak uz slusna nebudu..![]()
![]()
Proč by nic neušetřil? On vám snad něco platí? Nj tyhle starý lidi, budeš to muset vydržet, ale nezávidím ti to, protože vím, jak si přítel vždycky stěžoval na dědu, když mu všechno v pokoji prolezl a taky měl kecy na něj.
ahojte,
tak já jsem dneska dělala kuřecí prsíčka na kari s rýži.
No sem zvědavá jak to bude s tím rodičákem, jesli mi to pak taky změní a jestli to půjde na toho příele.. ![]()
Tak se marti uzdrav, ať jste ty i mimís v pořádku ![]()
Já sem měla aky divnou noc, co hoďku mi tvrdlo břicho,ale vždycky sem hned usla.
Jinak ni nového,akorát příel musí jít dneska ve tři na policajty,mu volali jak sem am byla já tak že musí i on. Něco s těma penězma
![]()
sima90 píše:penalda píše:Proč by nic neušetřil? On vám snad něco platí? Nj tyhle starý lidi, budeš to muset vydržet, ale nezávidím ti to, protože vím, jak si přítel vždycky stěžoval na dědu, když mu všechno v pokoji prolezl a taky měl kecy na něj.
Termin mam v lednu.. Ted jsem se zase vytocila uz zase mel dedek keci o tom jak jsme si mohli dovolit poridit dite ze nic neusetri a jeste mel tu drzost sondovat jestli nemame nejaky penize ale rychle se balil aby mohl jit moji tchyni zase pujcit penize kdyz vi ze mu nikdy nic nevrati.. Asi se dneska budu stehovat protoze jestli se predemnou zkusi o necem zminit tak uz slusna nebudu..![]()
![]()
Bude muset topit!!!!!!!! To je co mesicne dostava 2000 na plyn od te doby co jsme tu a jsme tak nezodpovedny ze on bude muset kvuli tomu ( Danikovi) topit.. Kreten
staří lidi jsou otřesní taky to tu máme ale ti zase topí clej den celou noc aji když je teplo apak dolácíme topí zbytečně a pak nadávaj že to protopíme takžetaky super ![]()
jako kdyby byly od urciteho veku dementni.. A jak koukam tak vsichni bez vyjimky ![]()
JOJO ONI OITŽ STAŘÍ SE ZAČNOU CHOVAT JAKO MALÍ ČÍM STARŠÍ TÍM HORŠÍ
Takove deti jsou ale mentalne postizeni a nikdy nedostanou sanci o necem rozhodovat coz duchodci musi mervomoci o vsem.. ![]()
Lady když rušíte ten obchod, tak jsem se chtěla zeptat jestli tam náhodou nemáte kolotoč nad postýlku a spirálu, pak bych ještě potřebovala přebalovací podložku, akorát tu co bych chtěla asi mít nebudete ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat