Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
4.11.10 19:09
Lucy_VM píše:
Gabi,to je super že má přítel takovou radost… :wink: Buď pyšná na takovýho chlapa. :hug: A já jsem kufříček taky nedostala… :nevim:
Pen,možná cestou do porodnice nám něco dají…! :mrgreen:
Jinak té neschopenky v práci bych se vůbec nebála!!Já byla na neschopence od půlky 2.měsíce,prostě mi oznámil rizikové těhotenství,k tomu riziková profese,takže bylo jasno..a ani jsem nestihla dodělat měsíc,jak jsem měla původně v plánu… :nevim: Miminko je to nejdůležitější,žádná práce za to vyčítání kdyby se něco stalo nestojí… :hug: :srdce: :huban:

Znama ho v porodnici dostala ale pry jsou tam jen letaky tak nevim.. :think:

• načítám...
29436
4.11.10 19:09
kyblicek píše:
lidi jsou hnusní a chalpi si myslí že mužou čekat do 40 ale nekdo chce být mladý táta a to je dobře jsem taky pro mladší než starší

Kybli přesně tak. A to je teprve začátek. Už to úplně vidím. :cert:

• načítám...
4855
4.11.10 19:12

Kasli na ne Gabi beztak jen zavidi :wink:

• načítám...
29436
4.11.10 19:13

Tady v tomhle jsou letáky, příručka o těhu (docela taková tlustá knížečka), D-Test, Betynka, Maminka, Caro nápoj a láhev pro mimíse Nuk. Pak je tam kartička, která se dá poslat nebo odevzdat v ordinaci a po narození mimča bych měla dostat jiný kufřík. Je tady na obrázku vyfocenej i otevřenej a jsou v něm dvě látkový pleny, dva dudle, krém, bonaqua, kapky do nosu, koupel Sebamed, kaše Humana a Hipp a přesnídávky Hipp se lžičkou a samozřejmě letáky a Betynka.

• načítám...
4855
4.11.10 19:19

Tak to je celkem nabity kufrik 8-o :-)

• načítám...
2767
4.11.10 19:47

Gabi gratuluju :potlesk: Jinak máš úplně stejnou průkazku jako já a kufřík jsem taky dostala, měla jsem tam časopisy a průvodce těhotenstvím, různý vzorky krémů atak a v průkazce jsem měla vzorky vitamínů :-)

• načítám...
10405
4.11.10 20:11

taky sem měla časopisy a caro.potom jsem z odchodu z porodnice dostala dva další kufříky a tam byli samí serepatičky kremy a tak prášek na praní a takoví věci aji dokonce domestos na zchod a tkoví

• načítám...
1054
4.11.10 20:14

ahojky,
tak sme tady měli mého taťku na návštěvu..a do oho přijel i tata od přítele.. no v rychlosti.On nám dělá vždycky naschvály, a předevčírem s ním měl přítel jet ve 4 ráno do čech,řekl že ne že chce být semnou.. oni že sem strašná herečka že procč semnou musí být atd..on má 7 děcek tak je mu to jedno..
no a on s ním stejnak počítal, ale ve 3:50 mu přítel napsal že nkam nejede že mi není dobře..celé 2 dny se mu tata neozval. Dneska přijel zazvonil, a vzal nám televizi co nám dal a takovou hraí věž..no debil,prostě natruc :cert: no ale musíme se tomu jen smát :mrgreen: :lol: to je děs en chlap..
Gabi
Gratulace k průkazce,jen tak dál :srdce: já taky dostávám kufříčky, už sem dostala 2 a 3 po porodu .
Niky
Já jsem už domluvená s kyblíčkem že se ji ozvu, mám její tel číslo. Jinač doufám že stihnu napsat ještě sem.
Jedna holka z listopadek jela do porodky ptz měla celý den kontrakce, co hodinu pak co půl hoďky..nakonec po 10 minutách, a z nemocnice ji vyrazili že je to sou jen poslíčci že se má jezdit až budou aspoň hodinu v kuse po 5 minutách.. :nevim:

• načítám...
10405
4.11.10 20:22

lady tak to je síla to je hrozný.a takhle se chovat taky bych se už musela smát.jinak do porodnice se pravdu jedí až to máš tak po 5 minutách trochu dýl.ale já to tak měla pomale celej den a stejně mě posali domu že prej mám poslíčky po 17 hodinách hm dobrý no a za 2 hod sem jela znova a to sem měla po třech ale byla jsem furt stejně otevřená

• načítám...
2767
4.11.10 20:25

To jsou idioti ti doktoři :cert:

• načítám...
2767
4.11.10 20:29

Tak mě zase akorát nasrala švagrová, volala přítelovi, pže bratr ji řekl, že jsem si objednávala postýlku a hnedka jestli budeme mít mimino a kdo mi to platí, to je taková kráva fakt, kdo by mi to asi platil? Všechno si platím sama ne jak ona že ji všechno koupili rodiče, pže neměla ani korunu až přijede, tak ji to všechno uvedu na pravou míru, aby zase nebyli v jejich rodině řeči :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
4855
4.11.10 20:52
sima90 píše:
Tak mě zase akorát nasrala švagrová, volala přítelovi, pže bratr ji řekl, že jsem si objednávala postýlku a hnedka jestli budeme mít mimino a kdo mi to platí, to je taková kráva fakt, kdo by mi to asi platil? Všechno si platím sama ne jak ona že ji všechno koupili rodiče, pže neměla ani korunu až přijede, tak ji to všechno uvedu na pravou míru, aby zase nebyli v jejich rodině řeči :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac:

Tak tohle miluju co je ji do toho ona ne.. :cert:

• načítám...
4855
4.11.10 20:54

Lady tak to musi byt taky kus … :cert: :lol:

• načítám...
1690
4.11.10 21:15
sima90 píše:
Tak mě zase akorát nasrala švagrová, volala přítelovi, pže bratr ji řekl, že jsem si objednávala postýlku a hnedka jestli budeme mít mimino a kdo mi to platí, to je taková kráva fakt, kdo by mi to asi platil? Všechno si platím sama ne jak ona že ji všechno koupili rodiče, pže neměla ani korunu až přijede, tak ji to všechno uvedu na pravou míru, aby zase nebyli v jejich rodině řeči :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac:

To je to samý jak u nás Simi!!! :cert: Určití lidí z Petrocvo rodiny si zase myslí že mě snad živí on. Přitom on platí byt a já živím sebe a taky veškerou výbavu na mimi kupuju já ze svojí neschopenky!!! :huban: Hlavně že oni pro první vnouče nekoupili ani jeden dudlík…Ale to už mě nezajímá,ráda si to nakoupím sama!!Vždyť jsme přece mimčo chtěli my ne??Takže jejich postoj je mi úplně ukradený… :nevim: Tak se na ty její kecy vykašli,ať si myslí co chce… Někteří lidé jsou prostě takoví,strašně rádi rozšiřují drby! :?: :hug:

Holky dívejte na co jsem teď narazila: http://www.super.cz/…olinare.html . 8-o Měla termín 1.prosince! Tak hlavně že je vše ok a už to má za sebou,ta se má… :mrgreen:

• načítám...
1054
4.11.10 21:18

jj oni sou debilní .. ta rodina ze strany přítelova taty.. Říkám, furt měli všeho plnou prdel.Děcka rozežrané..a pak krachli všecko jim vzali a z čech se nastěhovali sem.Tady nás jen otravujou. Ti co zůstali tam(zbytek rodiny v čechách) si jen pískají že oni mají klid a smějou se nám že si to teď prožijeme taky..děcka tu chodí do školy..dělají trapaas jak se dá,kde se dá..všichni nás tu znají a pak se dívají na přítele jak na debila co to tu má zač.. :roll: Pak se jen kvůli nich hádame..
No,přemlouvám přítele ať se na tatu vysere ať máme klid.Od malička ho tady nechal s mamkou a nesaral se o něj, a teďka si na něj najednou vzpoměl? Pzu ostatní se na něj vysrali,sou rádi že mají klid..
No aspoň že máme ty věci z obchodu :mrgreen:
jo, ten maliník nevím jestli to nějak působí..
možná když se pije tak od toho 35.týdne tak pak možná pomůže u toho porodu.Ale že by ho přímo vyvolal to asi ne. No ale přítel má radost že o piju no, už ten týden nemůže vydržet :lol: :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová