Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janule84
21.1.22 16:25

@Janli absolutně nevím, z čeho jsi to vzala. Psala jsem, že se mu má omluvit za chybu a už nic podobného nedělat. A neřešit, že je nakouknutý a uražený, protože jde o naprostou blbost.

Btw. Můj muž si dělá co chce, protože mi to nevadí. Pokud by to dělal v takové míře, že by mi to vadilo, řekneme si to a sám by to omezil natolik, aby mi to nevadilo. Taktéž já dělám věci, které chci, ale jen do té míry, do které to nevadí ani manželovi. Přijde mi to naprosto normální. To, že to tak ostatní nemají, je mi líto.

Taky mám někdy výkyvy, dělám hysterku a řeším kraviny. Totéž někdy on. Ale nikdy jsme z toho nedělali takové drama a stačila omluva a život jde dál. :nevim:

Jestli ti to přijde pokrytecký, tak jsme pro tebe pokrytci a je mi to jedno :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
21.1.22 16:28
@Paola21 píše:
Byla bych muška s tebou, chlapa podrazila a ještě na něj čeká konfrontace, to se hned bude domů víc těšit příště.

A jako bonus k tomu dostaneš výklad o tradiční roli muže a ideálním vztahu tchánovců. Jestli dnes nebude spát dobrovolně v garáži, tak už nikdy :mrgreen:.
Já mám tchyni moc ráda, ale představila jsem si, jak mi Ontar vysvětluje, že mám být jako jeho maminka a líčí jemné nuance tradiční role ženy a matky a už se mi plaší kladiva 8).

• Citovat
  • Upravit
148666
21.1.22 16:29

Nic proti dámy, jak se zakladatelkou nesouhlasím v tom že v partnerství je třeba být spolu pořád, tak na druhou stranu mi přijde vtipný jak je tu tepaná za to že nesouhlasí s výdejem 30 tisíc v době kdy se to pro rozpočet rodiny asi moc nehodí. Obzvlᚍ když tolik chlapů skáče do stropu pokaždé když si baba koupí svetr nebo boty to ani nemluvě o tom jak pláčou, že si bejvalka za ty obralimenty dva tisíce na dítě koupí něco pro sebe.

Příspěvek upraven 21.01.22 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.1.22 16:30
@Janule84 píše:
@Janli absolutně nevím, z čeho jsi to vzala. Psala jsem, že se mu má omluvit za chybu a už nic podobného nedělat. A neřešit, že je nakouknutý a uražený, protože jde o naprostou blbost.
8o
tak se zase divím :lol: fakt ti přijde to, co zakladatelka udělala jako naprostá blbost která nestojí za řeč a neposlucha manžel je zbytečně nefouknutý? :lol:

jsem zjevně chyběla když se někde vyučovalo manipulátorství a výroba podpantofláků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
21.1.22 16:30

@M.I.L.F. Jsme různí :nevim: podrazila, no. A našla si někoho jiného :nevim: Těžko říct, v takové situaci jsem nebyla. Beru to trošku s humorem :D

Jo, bohužel, je to pro mě blbost.

Příspěvek upraven 21.01.22 v 16:34

• Citovat
  • Upravit
310
21.1.22 16:32

@Anna766 nesouhlasení a utnutí vůbec té myšlenky v zárodku bez diskuze s manželem..to jsou dost odlišné věci.. :D
@ontarova.stara :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.1.22 16:32

@Janule84 Promiň, nerozumím řeči tvého kmene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
21.1.22 16:33
@Paola21 píše:
Taky mi to přijde divný. A ještě ho bude konfrontovat, nechápu.

Ona po něm asi chce, aby se vzdal všeho, a věnoval se jen rodině. Protože ona už si víc jak rok neposlechla hudbu, a musela se vzdát koníčků. Proč, to nenapíše. A ještě do něj půjde hučet. Má slušně našlápnuto na to, že jí pošle do háje, a domů nebude chodit skoro vůbec. Ona by s ním chtěla být prostě pořád, nechápe, že on tu potřebu nemá, a já se mu ani nedivím, každý potřebuje svůj prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
21.1.22 16:33
@M.I.L.F. píše:
@Anna766 nesouhlasení a utnutí vůbec té myšlenky v zárodku bez diskuze s manželem..to jsou dost odlišné věci.. :D
@ontarova.stara :palec: :lol:

Třeba takhle jedná, protože to vidí právě u svého partnera, který nedá na argumenty a přání partnerky a jede si po svém hlava nehlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.1.22 16:36

To musí být strašně zvláštní a smutný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.1.22 16:39
@Venetia píše:
Ale ty ho nemiluješ, jinak bys mu nemohla udělat to co jsi udělala.

Tady naprostej souhlas. Pokud by ho zakladatelka milovala, byla by nadšená, jakou pro něj má super zprávu a nemohla by se dočkat, jakou z toho on bude mít radost. Jednoznačně to byl pořádnej podraz, protože pokud on ho chtěl kvůli nějakému konkrétnímu znaku, mohla to být jedinečná příležitost, která už se nemusí opakovat.

Pokud na rodinu kašle a je jenom zavrtanej v garáži, správně by to samozřejmě nebylo. Ale to vědí jen oni, v jaké je to míře.

Ale asi hlavní věc, kterou by to chtělo si uvědomit, je jak @Venetia správně poznamenala - tohle láska rozhodně neni. Když člověk někoho miluje, má radost z toho, že jeho protějšek má radost. Jestli on si za to může sám nebo ne, nevim a nehodnotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
21.1.22 16:42
@Anna766 píše:
Nic proti dámy, jak se zakladatelkou nesouhlasím v tom že v partnerství je třeba být spolu pořád, tak na druhou stranu mi přijde vtipný jak je tu tepaná za to že nesouhlasí s výdejem 30 tisíc v době kdy se to pro rozpočet rodiny asi moc nehodí. Obzvlᚍ když tolik chlapů skáče do stropu pokaždé když si baba koupí svetr nebo boty to ani nemluvě o tom jak pláčou, že si bejvalka za ty obralimenty dva tisíce na dítě koupí něco pro sebe.Příspěvek upraven 21.01.22 v 16:31

Tady ale vůbec nejde o peníze, vždyť nemohla vědět, jak by se nakonec chlap s tím pánem domluvil. Třeba by sám uznal, že na to nemají. Jí jde prostě o to, že nechce aby chodil do té dílny, a věnoval se jen a jen rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.1.22 16:44
@Anna766 píše:
Třeba takhle jedná, protože to vidí právě u svého partnera, který nedá na argumenty a přání partnerky a jede si po svém hlava nehlava.

Samozřejmě je to jen úvaha na základě této diskuze, ale přijde mi, že v tomhle jsou oba dost podobní. On má veterány a tráví tím poměrně dost času a možná i na úkor veškerého společného času (s dětmi i manželkou). Ona by po něm chtěla, aby naplnil její předobraz rodinné pohody z její původní rodiny, ač on to jako ideál nevnímá. A protože spolu asi nijak nekomunikují, řeší to oba blbě. Zakl. raději zalže, než by šla do diskuze o penězích, on se zavře v garáži a má klid.
Bez pokusu o nastavení pravidel v rámci kompromisu to nepůjde. A příjemné to nebude, protože budou muset oba ustoupit ze svých (ideálních) představ i pozic.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
21.1.22 16:46
@ontarova.stara píše:
Samozřejmě je to jen úvaha na základě této diskuze, ale přijde mi, že v tomhle jsou oba dost podobní. On má veterány a tráví tím poměrně dost času a možná i na úkor veškerého společného času (s dětmi i manželkou). Ona by po něm chtěla, aby naplnil její předobraz rodinné pohody z její původní rodiny, ač on to jako ideál nevnímá. A protože spolu asi nijak nekomunikují, řeší to oba blbě. Zakl. raději zalže, než by šla do konfrontační diskuze o penězích, on se zavře v garáži a má klid.
Bez pokusu o nastavení pravidel v rámci kompromisu to nepůjde. A příjemné to nebude, protože budou muset oba ustoupit ze svých (ideálních) představ i pozic.

Podle úvodního popisu se zatím zabýval motorkami. V autě v té garáži bude moct i přespávat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
148666
21.1.22 16:47
@arinecka píše:
Tady ale vůbec nejde o peníze, vždyť nemohla vědět, jak by se nakonec chlap s tím pánem domluvil. Třeba by sám uznal, že na to nemají. Jí jde prostě o to, že nechce aby chodil do té dílny, a věnoval se jen a jen rodině.

Spíš si myslím že to ví až moc dobře a proto takhle zareagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí