Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42431
21.1.22 21:38
@Zuzaja píše:
Tak to je vtipný. Zakladatelka má asi menší děti. O děti 16 a 17 se nemusí nikdo moc starat. Ty jsou rády, když jste doma co nejmíň.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdě si bycha honit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 22:04
@DruhaStrana píše:
Nedá mi to a musím na toto reagovat. Ano toto je přesně to, co chlap od ženský potřebuje. On nepotřebuje uklizecku, kuchařku, služku atd. aspoň ten normální chlap ne, na tyhle činnosti jde vždycky někdo zaplatit, ale přesně toto si člověk nekoupi a to mu musí dát jedině jeho životní partnerka. Vetsina chlapu fakt neoceni to ze uz podruhy dneska luxujete a vytirate a jste z toho uhnany a zničený, ale naopak ocení to když si umite udelat pohodu, jeho podporite v jeho koníčku třeba jen tím ze si za nim přijdete sednout se sklenkou vina a on cítí to, ze ma vasi podporu.

Tesat do kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.1.22 07:55

Omlouvám se, že píšu až teď ale včera jsme to řešili až skoro do osmi a já pak musela jít spát. Ani vlastně nevím kdo nakrmil a uložil děti asi on. Opravdu hodně jsme se pohádali. Zase opakoval, že prý na něj nemám vůbec mluvit, že si ani nedokážu uvědomit, co jsem udělala. Já na něj, že jsem to udělala pro nás, protože jsme byli v ekonomické nejistotě, tak aby neubíral peníze svým dětem. On mě doslova šokoval, že na to měl našetřeno z melouchů protože občas kamarádům vyměňuje olej, přehazuje gumy a tak. To mě zamrzelo ještě víc. Protože já každou vydělanou korunu dávám do společných peněz a on si to syslí pro sebe. Ale překousla jsem to a navrhla mu, že jsem na internetu viděla nekolik červených favoritů a že teda můžem vybrat nějaký společně a jet se na něj podívat. Na to on začal docela sprostě řvát, že to nebyl žádný favorit, ale lada že tuhle konkrétní obdivoval už jako kluk, konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím :,(. Tak jsem mu navrhla že se přece na tom nic nemění, že půjdeme hledat ladu a on mi řekl ať proboha vypadnu z dílny a už na něj nemluvím. Mísí se ve mě naštvání na něj, znechucení nad tim, že obětuje rodinu nad autem a taky naštvání nad sebou, že jsem to tak podělala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
22.1.22 08:15

@tamararka Zeptám se Vás, jste ještě žena, manželka a milenka? Nebo jste už jen matka? Přijde mi, že jste obětovala celý svůj život dětem a totéž chcete po svém manželovi. Co mezi Vámi zůstane, až děti odejdou z domu? Nebude to jen hořkost, zrada, pachuť manipulace a netolerance? Tedy pokud to oba vydržíte než děti odrostou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
22.1.22 09:48
@tamararka píše:
Omlouvám se, že píšu až teď ale včera jsme to řešili až skoro do osmi a já pak musela jít spát. Ani vlastně nevím kdo nakrmil a uložil děti asi on. Opravdu hodně jsme se pohádali. Zase opakoval, že prý na něj nemám vůbec mluvit, že si ani nedokážu uvědomit, co jsem udělala. Já na něj, že jsem to udělala pro nás, protože jsme byli v ekonomické nejistotě, tak aby neubíral peníze svým dětem. On mě doslova šokoval, že na to měl našetřeno z melouchů protože občas kamarádům vyměňuje olej, přehazuje gumy a tak. To mě zamrzelo ještě víc. Protože já každou vydělanou korunu dávám do společných peněz a on si to syslí pro sebe. Ale překousla jsem to a navrhla mu, že jsem na internetu viděla nekolik červených favoritů a že teda můžem vybrat nějaký společně a jet se na něj podívat. Na to on začal docela sprostě řvát, že to nebyl žádný favorit, ale lada že tuhle konkrétní obdivoval už jako kluk, konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím :,(. Tak jsem mu navrhla že se přece na tom nic nemění, že půjdeme hledat ladu a on mi řekl ať proboha vypadnu z dílny a už na něj nemluvím. Mísí se ve mě naštvání na něj, znechucení nad tim, že obětuje rodinu nad autema taky naštvání nad sebou, že jsem to tak podělala :,(

Fakt tě šokovalo, že si na to šetřil? Co je na tom špatného? Vždytˇtobě, ani vašim dětem neubíral. Právě proto si na to auto šetřil těma melouchama. No, asi bude trvat, než tohle překousne. Tím, že za ním budeš chodit, a pořád to rozebírat, tomu vůbec nepomáháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
22.1.22 09:54
@PanenkovaMakova píše:
@tamararka Zeptám se Vás, jste ještě žena, manželka a milenka? Nebo jste už jen matka? Přijde mi, že jste obětovala celý svůj život dětem a totéž chcete po svém manželovi. Co mezi Vámi zůstane, až děti odejdou z domu? Nebude to jen hořkost, zrada, pachuť manipulace a netolerance? Tedy pokud to oba vydržíte než děti odrostou..

Asi tu spoustu lidí naštvu, ale mě přijde že tohle je taky manipulace.Fakt je v pořádku že ženy jsou dohnány se starat o rodinu často samy, protože si velká část mužů jede po svém i s rodinou a dětmi, někdo se postarat musí, takže je to ta žena, logicky kdo jiný že? a pak jí ještě vmést že je jen slepička o se obětovala pro rodinu? Opravdu v tom nevidíte ten faul a nespravedlnost? Já ano tedy.
Co má dělat? Co májí takové ženy dělat? Skutečně mě zajímá odpověĎ lidi. Taky si má najít koníček který bude dělat x hodin denně mimo domov, aby teda se neobětovala? Děti strčí kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
22.1.22 09:56

@tamararka Já bych to už uzavřela. Nech ho být. Však on se zase odrazí, až bude chtít sex nebo jídlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 09:57
@tamararka píše:
Omlouvám se, že píšu až teď ale včera jsme to řešili až skoro do osmi a já pak musela jít spát. Ani vlastně nevím kdo nakrmil a uložil děti asi on. Opravdu hodně jsme se pohádali. Zase opakoval, že prý na něj nemám vůbec mluvit, že si ani nedokážu uvědomit, co jsem udělala. Já na něj, že jsem to udělala pro nás, protože jsme byli v ekonomické nejistotě, tak aby neubíral peníze svým dětem. On mě doslova šokoval, že na to měl našetřeno z melouchů protože občas kamarádům vyměňuje olej, přehazuje gumy a tak. To mě zamrzelo ještě víc. Protože já každou vydělanou korunu dávám do společných peněz a on si to syslí pro sebe. Ale překousla jsem to a navrhla mu, že jsem na internetu viděla nekolik červených favoritů a že teda můžem vybrat nějaký společně a jet se na něj podívat. Na to on začal docela sprostě řvát, že to nebyl žádný favorit, ale lada že tuhle konkrétní obdivoval už jako kluk, konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím :,(. Tak jsem mu navrhla že se přece na tom nic nemění, že půjdeme hledat ladu a on mi řekl ať proboha vypadnu z dílny a už na něj nemluvím. Mísí se ve mě naštvání na něj, znechucení nad tim, že obětuje rodinu nad autem a taky naštvání nad sebou, že jsem to tak podělala :,(

Smutný je, že jsi vůbec nic nepochopila. Smutný je, jak někoho nutíš, aby se pro rodinu “obětovával”. Ty si klidně dělej trpitelku, ale většina lidí chce žít úplně normálně i s dětma, ne se jim “obětovat”. Klidně si polož svoje koníčky, plány a osobní život na oltář rodiny, ale normální to fakt není. A radím ti, abys začala šetřit taky. Ať máš základ do doby, kdy se ti na to chlap vybodne definitivně.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.1.22 10:02
@Anna766 píše:
Asi tu spoustu lidí naštvu, ale mě přijde že tohle je taky manipulace.Fakt je v pořádku že ženy jsou dohnány se starat o rodinu často samy, protože si velká část mužů jede po svém i s rodinou a dětmi, někdo se postarat musí, takže je to ta žena, logicky kdo jiný že? a pak jí ještě vmést že je jen slepička o se obětovala pro rodinu? Opravdu v tom nevidíte ten faul a nespravedlnost? Já ano tedy.
Co má dělat? Co májí takové ženy dělat? Skutečně mě zajímá odpověĎ lidi. Taky si má najít koníček který bude dělat x hodin denně mimo domov, aby teda se neobětovala? Děti strčí kam?

Ale nikdo tady neříká, že se ženská musí jen starat, aby chlap měl čas na koníčky. Tohle se přece dá krásně vyvážit. Stačí si sednout a domluvit se. “Hele Pepo, tyhle dny se můžeš zašít na celej den do dílny a tyhle dny zas budu mít pro sebe já a tyhle dny budem dohromady celá rodina.

• Citovat
  • Upravit
148666
22.1.22 10:02

@tamararka vaše rodina jsou dvě části. Ty a děti muž a jeho hobby.Je třeba se s tím smířit, protože vy jste každý jinde. Evidentně. Začni si spořit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
22.1.22 10:03
@Janli píše:
Ale nikdo tady neříká, že se ženská musí jen starat, aby chlap měl čas na koníčky. Tohle se přece dá krásně vyvážit. Stačí si sednout a domluvit se. “Hele Pepo, tyhle dny se můžeš zašít na celej den do dílny a tyhle dny zas budu mít pro sebe já a tyhle dny budem dohromady celá rodina.

Neříká, ale ta situace taková je. A mě to opravdu přijde jako faul, když se to vyčte ženě, které nic jiného nezbývá než tu péči zastat, protože chlap na to kašle. A to nemyslím jen situaci zakladatelky, ale celkově.

Příspěvek upraven 22.01.22 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.1.22 10:03
@Anna766 píše:
@tamararka vaše rodina jsou dvě části. Ty a děti muž a jeho hobby.Je třeba se s tím smířit, protože vy jste každý jinde. Evidentně. Začni si spořit taky.

No ale na tom rozdeleni ma podil i ona, kdyz manzelovi zatajuje veci a rozhoduje sama za co muzou utratit a za co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
22.1.22 10:05
@tamararka píše:
Omlouvám se, že píšu až teď ale včera jsme to řešili až skoro do osmi a já pak musela jít spát. Ani vlastně nevím kdo nakrmil a uložil děti asi on. Opravdu hodně jsme se pohádali. Zase opakoval, že prý na něj nemám vůbec mluvit, že si ani nedokážu uvědomit, co jsem udělala. Já na něj, že jsem to udělala pro nás, protože jsme byli v ekonomické nejistotě, tak aby neubíral peníze svým dětem. On mě doslova šokoval, že na to měl našetřeno z melouchů protože občas kamarádům vyměňuje olej, přehazuje gumy a tak. To mě zamrzelo ještě víc. Protože já každou vydělanou korunu dávám do společných peněz a on si to syslí pro sebe. Ale překousla jsem to a navrhla mu, že jsem na internetu viděla nekolik červených favoritů a že teda můžem vybrat nějaký společně a jet se na něj podívat. Na to on začal docela sprostě řvát, že to nebyl žádný favorit, ale lada že tuhle konkrétní obdivoval už jako kluk, konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím :,(. Tak jsem mu navrhla že se přece na tom nic nemění, že půjdeme hledat ladu a on mi řekl ať proboha vypadnu z dílny a už na něj nemluvím. Mísí se ve mě naštvání na něj, znechucení nad tim, že obětuje rodinu nad autem a taky naštvání nad sebou, že jsem to tak podělala :,(

Ty vole, ty si snad děláš pr.del. Tak nejdřív máš problém s tím, že peníze by šly ze společných financí, ale když si na to on sám našetří a dělá kvůli tomu ještě mimo svou práci, tak je to najednou taky problém. Nebudu se divit, až tě kopne do toho zadku úplně, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
22.1.22 10:05
@Tarena píše:
No ale na tom rozdeleni ma podil i ona, kdyz manzelovi zatajuje veci a rozhoduje sama za co muzou utratit a za co ne.

Zatímco on jí nezatajuje jo? Však od začátku píšu, že to dělat neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 10:06
@Anna766 píše:
Neříka, ale ta situace taková je.

Jenže to je pak otázka, proč má v takovém rozložení práce ty děti dvě. Já rozhodně netvrdím, že tohle měla vědět dříve, na to se nelze připravit, jaký kdo z nás bude rodič. Ale když vidím, že i s dítětem se nehodlá jakkoliv přizpůsobit (přizpůsobit, ne zcela omezit jako zakl.), asi si rozmyslím to druhé, pokud tedy nechci být strhaná jako borůvka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky