Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12805
22.1.22 13:12

Pokud to tady čtou svobodní chlapi, tak se ani nedivím, že se nechtějí do 50 ženit. :mrgreen: :mrgreen: Protože to je prostě hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148672
22.1.22 13:16
@drewlet píše:
Pokud to tady čtou svobodní chlapi, tak se ani nedivím, že se nechtějí do 50 ženit. :mrgreen: :mrgreen: Protože to je prostě hrůza.

Máš pocit že kdyby to bylo naopak a ženská si jen tak koupila něco za třicet tisíc na úkor rodiny, že by chlapi skákali nadšením že si udělala radost nebo splnila sen? Chtěla bych je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 13:17
@drewlet píše:
aby nezůstala sama zakladatelka. Tohle není vztah ani partnerství, má ráda jenom sebe.

A třeba tak budou spokojeni oba. ;) Ono se to těžko vysvětluje, ale s jedním fanatikem (modelář) jsem chodila, to nejsou lidi pro rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 13:19
@Anna766 píše:
Máš pocit že kdyby to bylo naopak a ženská si jen tak koupila něco za třicet tisíc na úkor rodiny, že by chlapi skákali nadšením že si udělala radost nebo splnila sen? Chtěla bych je vidět.

Přesně. Hele, chci si koupit luxusní kabát, abych si ho mohla přesto, koníček prostě. Manžel mi možnost jeho koupě zatají, já se s ním rozhádám, zavřu se v ložnici a přestanu s ním mluvit. Cajk, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148672
22.1.22 13:27
@robínek píše:
Přesně. Hele, chci si koupit luxusní kabát, abych si ho mohla přesto, koníček prostě. Manžel mi možnost jeho koupě zatají, já se s ním rozhádám, zavřu se v ložnici a přestanu s ním mluvit. Cajk, ne? :mrgreen:

Oni se tu napříč diskuzí podávají chlapi jako ti chudáci dušeni rodinou, ženský jim nedopřejou. Ale já mám bphužel opačné zkušenosti ze života. Chlap nadupaný auťák, vytuněný, je to jeho hobby, ale když chce partnerka pětikilo děcku na boty, tak se může pofrat.Nebo nejedna kamarádka, co se bojí si koupit svetr, že chlap bude zase pyskovat, ale že ten chlap obden v hospodě to už je jako samo sebou. Jedna kamarádka, už s tím blbem tedy není, ta měla takový zlepšovák, že když si něco koupila nového, tak to zahrabala někam hluboko do skříně a pak to před očima chlapa vydolovala z té skříně jakože "to už mám dáááááávno Pepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 13:28
@robínek píše:
Přesně. Hele, chci si koupit luxusní kabát, abych si ho mohla přesto, koníček prostě. Manžel mi možnost jeho koupě zatají, já se s ním rozhádám, zavřu se v ložnici a přestanu s ním mluvit. Cajk, ne? :mrgreen:

Ty nemáš koníčky, že argumentuješ kabátem?
Kdybych měla roky domluvenej prodej vysněnýho historickýho revolveru na kterej si šetřím a manžel mi tohle zatajil, tak na něj možná i použiju ten, co mám doma.
Nebo dovolená? Co kdyby za tebe chlap rozhodnul, že budeš sedět doma, protože pár tisíc za dovolenou je moc a budeš se starat o děcka, páč to je jediná správná věc?
Cajk, ne?

• Citovat
  • Upravit
8437
22.1.22 13:28
@robínek píše:

A ještě v tom kabátě chodit hodiny po městě. :mrgreen: Taky koníček. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106185
22.1.22 13:30
@drewlet píše:
Pokud to tady čtou svobodní chlapi, tak se ani nedivím, že se nechtějí do 50 ženit. :mrgreen: :mrgreen: Protože to je prostě hrůza.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
22.1.22 13:32
@brisco píše:
Tak zase ty melouchy dělá časově na ukor rodiny, přísbě vzato, nejsou to jen jeho peníze.
I mě tu v jedné diskuzi tvrdili, že dividendy z mých akcií nejsou jen moje.

Já netvrdím, že to jsou jen jeho peníze, jen to chtěl vyřešit tak, že si na to našetří z melouchů, a tím pádem by se peníze nebraly z rodiného rozpočtu.
Co to pořád je, na úkor rodiny? To fakt chlap nic nesmí, když má rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 13:32
@brisco píše:
A ještě v tom kabátě chodit hodiny po městě. :mrgreen: Taky koníček. :jazyk:

Víš, co je hrozně smutný? Tady se ukazuje, kolik ženskejch žije bez koníčků, bez něčeho, do čeho se umí zapálit a co je baví. Pak jsou na větvi z toho, že to má někdo jinak. A když můžou vymyslet za co vy utratily peníze, tak je napadnou jen hadry…..

• Citovat
  • Upravit
106185
22.1.22 13:33
@Anna766 píše:
Oni se tu napříč diskuzí podávají chlapi jako ti chudáci dušeni rodinou, ženský jim nedopřejou. Ale já mám bphužel opačné zkušenosti ze života. Chlap nadupaný auťák, vytuněný, je to jeho hobby, ale když chce partnerka pětikilo děcku na boty, tak se může pofrat.Nebo nejedna kamarádka, co se bojí si koupit svetr, že chlap bude zase pyskovat, ale že ten chlap obden v hospodě to už je jako samo sebou. Jedna kamarádka, už s tím blbem tedy není, ta měla takový zlepšovák, že když si něco koupila nového, tak to zahrabala někam hluboko do skříně a pak to před očima chlapa vydolovala z té skříně jakože "to už mám dáááááávno Pepo…

ono je to zhruba vyrovnané…nekde je blb chlap a někde ženská.
Umet si vyjít navzájem vstříc málokdo umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 13:34
@arinecka píše:
Já netvrdím, že to jsou jen jeho peníze, jen to chtěl vyřešit tak, že si na to našetří z melouchů, a tím pádem by se peníze nebraly z rodiného rozpočtu.
Co to pořád je, na úkor rodiny? To fakt chlap nic nesmí, když má rodinu?

Ne, jen pokud má doma puťku, která sama nezná nic jinýho než sporák, děcka a žehličku…., :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106185
22.1.22 13:35
@Janli píše:
Víš, co je hrozně smutný? Tady se ukazuje, kolik ženskejch žije bez koníčků, bez něčeho, do čeho se umí zapálit a co je baví. Pak jsou na větvi z toho, že to má někdo jinak. A když můžou vymyslet za co vy utratily peníze, tak je napadnou jen hadry…..
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 13:36
@Anna766 píše:
Oni se tu napříč diskuzí podávají chlapi jako ti chudáci dušeni rodinou, ženský jim nedopřejou. Ale já mám bphužel opačné zkušenosti ze života. Chlap nadupaný auťák, vytuněný, je to jeho hobby, ale když chce partnerka pětikilo děcku na boty, tak se může pofrat.Nebo nejedna kamarádka, co se bojí si koupit svetr, že chlap bude zase pyskovat, ale že ten chlap obden v hospodě to už je jako samo sebou. Jedna kamarádka, už s tím blbem tedy není, ta měla takový zlepšovák, že když si něco koupila nového, tak to zahrabala někam hluboko do skříně a pak to před očima chlapa vydolovala z té skříně jakože "to už mám dáááááávno Pepo…

Protože k tomu byla nucená partnerem, se kterým žila. A úplně to stejné dělá manžel zakladatelky, také jí nemůže říct, že chodí na melouchy a odkládá si na svůj koníček.

• Citovat
  • Upravit
148672
22.1.22 13:36
@Janli píše:

U nás jsem koníčková já, jsem rozlítaná já, ne muž. Ale přesto vidím to, že když si jeden z partnerů jede svoje, bez ohledu na rodinu, tak to holt musí táhnout sám ten druhý, protože to někdo dělat musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí