Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4311
22.1.22 16:36

@ontarova.stara nevěděla jsem, že Ontar je tak štědrý :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 16:37
@Janli píše:
Já žiju s fanatikem, co kupuje o opravuje starý domy……. a co?

Kdyby ti hráblo a chtěla ses rozvádět, dej mu moje číslo. Budu výborná macecha.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.1.22 16:38
@someargue píše:
@ontarova.stara nevěděla jsem, že Ontar je tak štědrý :srdce: :D

Ontar není, můj starej jo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
5866
22.1.22 16:38
@robínek píše:
No co asi dělá, když manžel. pracuje a po návratu je 3 hodiny v dílně? Má děti a domácnost, ne? Ona jemu zatajila možnost koupě auta, nic mu nezničila, proboha. On ji zase zatajil, že si sysli peníze z melouchu na auto. On s ní nijak extra nekonzultoval těch 30 tis.,prostě jí to oznámil. Jsou si docela kvit, bych řekla. Jasně, že by si ona měla udělat čas na svoje koníčky, ale to jí on musí vyjít vstříc. Takhle partnerství nefunguje, že se jeden může posjat že svého koníčku a ten druhý ať se s tím srovná finančně i časově jak umí.

Nepracuje denně tři hodiny v dílně… Sama zakladatelka přiznala, že jen tam jak kdy, že mu to ‚nemeri‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
22.1.22 16:42
@Janli píše:
Já žiju s fanatikem, co kupuje o opravuje starý domy……. a co?
…a pak je skladuje u vás na dvoře nebo pronajme nebo prodá?
Mícháš jablka a hrušky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 16:44

Zajímavé je, že když on jí zatajil peníze bokem, tak je chudáček, když ona mu zatajila možnost koupě, tak je mrcha. :mrgreen: Zatajovat se nemá nikdy, máslo na hlavě mají oba. Akorát že ona se to snaží urovnat, ale on už TÝDEN s ní nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.1.22 16:44
@brisco píše: …a pak je skladuje u vás na dvoře nebo pronajme nebo prodá?
Mícháš jablka a hrušky.

No zakladatelka by i domy tomu svému vyčetla. Všechno, co bere čas jí a dětem je špatně, řekla bych, že by žárlila na jakýkoli jeho koníček, protože ten čas by měl být povinně s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.1.22 16:46
@robínek píše:
Zajímavé je, že když on jí zatajil peníze bokem, tak je chudáček, když ona mu zatajila možnost koupě, tak je mrcha. :mrgreen: Zatajovat se nemá nikdy, máslo na hlavě mají oba. Akorát že ona se to snaží urovnat, ale on už TÝDEN s ní nemluví.

Oba mají problém v komunikaci, ale kdybych si měla vybrat stranu, tak jsem v týmu jejího manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 16:47
@robínek píše:

A zase jsme v debatě o tom, co bylo první. Slepice? Vejce?

• Citovat
  • Upravit
8437
22.1.22 16:48
@Paola21 píše:
No zakladatelka by i domy tomu svému vyčetla. Všechno, co bere čas jí a dětem je špatně, řekla bych, že by žárlila na jakýkoli jeho koníček, protože ten čas by měl být povinně s ní.

Opravování nebo i stavění domů a jejich prodej je normální výdělečná činnost. Dělá to víc lidí. Třeba můj bývalý kolega, ale to bylo :pocitac:. Do práce chodil nepravidelně, unavený z rekonstrukcí, nakonec ho vyhodili a teď to dělá full-time.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 16:51
@ontarova.stara píše:
A zase jsme v debatě o tom, co bylo první. Slepice? Vejce?

To je jedno, obojí je prostě blbě. Ona má asi z domu představu, že jí manžel musí sedět za zadkem. On má představu, že jeho peníze jsou jen jeho a jeho čas je jen jeho. A jsme zase u toho: nehodí se k sobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.1.22 16:52
@brisco píše:
Opravování nebo i stavění domů a jejich prodej je normální výdělečná činnost.Dělá to víc lidí. Třeba můj bývalý kolega, ale to bylo :pocitac:. Do práce chodil nepravidelně, unavený z rekonstrukcí, nakonec ho vyhodili a teď to dělá full-time.

Oprava a renovace motorek taky🙂. Ale opravdu si myslím, že je to vedlejší, čemu by se věnoval, bylo by to špatně v každém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 16:53
@robínek píše:
To je jedno, obojí je prostě blbě. Ona má asi z domu představu, že jí manžel musí sedět za zadkem. On má představu, že jeho peníze jsou jen jeho a jeho čas je jen jeho. A jsme zase u toho: nehodí se k sobě. ;)

A teď si poposedni, protože to já tu mlátím do klávesnice už asi deset stran :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
19874
22.1.22 16:53
@Paola21 píše:
Oba mají problém v komunikaci, ale kdybych si měla vybrat stranu, tak jsem v týmu jejího manžela.

Já asi v žádném týmu. Nelíbí se mi styl ani jednoho. A z hysterických jedinců obojího pohlaví mám kopřivku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 16:56
@ontarova.stara píše:
A teď si poposedni, protože to já tu mlátím do klávesnice už asi deset stran :mrgreen:.

Nečetla jsem vše, přiznávám. Jen všechny příspěvky zakladatelky. Ale slibuju, že až vyjdou všechny příspěvky Ontarovystare knižně, tak si je předplatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí