Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
18.6.25 09:45
@Takyjedna píše: Více

Ja to mela pred nosem s kolegyni v byvale praci, nerozumela jsem, co ji na tch uchechtanych, zaslintanych kecich a naznacich proboha bavi, mne by z flirtovani asi jeblo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 09:47

@My Melody ono to nemusí probíhat jen takhle. :D

• Citovat
  • Upravit
My Melody
18.6.25 09:49
@Velryba černá píše: Více

Muzes napsat priklad, jak vypada prijemny flirt? Fakt me zajima, co je prijemny flirt.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 09:51

@My Melody mnohdy ani není potřeba příliš mluvit. Asi dost záleží na tom, s kým zrovna hraješ. Uslintané kecy jsou jednoduše odpudivé.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
18.6.25 09:54

To se zhodnem, ze jsou odpudive, ale jak vypada prijemny flirt, nemohla bys to popsat?

• Citovat
  • Upravit
89
18.6.25 09:55

Proč by nemohla? Naopak mi přijde, že na ty vyloženě krásné holky cílí chlapi, které je berou jako trofej a ne jako rovnocennou partnerku. Takový nevyvážený vztah šťastný asi moc nebude. Obyčejné (nebo ne moc hezké, ale tohle označení je dost subjektivní) holky si kluk třeba hned nevšimne, zaujme ho třeba až později, kdy ji lépe pozná. Takový vztah bude spíš založen na pevnějším základě a tedy pravděpodobně i šťastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
18.6.25 09:58

Já vím, co myslíš, ale tohle nemusím taky. Když ovšem z někoho stříká charisma, jen tak, neplánovaně, necíleně, tak mě něčím zaujme a může to být klidně i baba. Ale jak se někdo stylizuje do femme fatale, nebo největšího borce, hned jak vidí objekt, na kterého by to možná zabralo, tak to neee. Stylizace, hry, nejsou pro mě, leda tak na divadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.6.25 09:59

@My Melody asi to vychází z primárního instinktu, s kým to půjde a s kým naopak vůbec ne. Někdy se fakt jen pozdravíte a je to tam. Absolutně nemusí dojít k čemukoli dvojsmyslnému (za mne ani dojít nemá), konkrétní pohled do očí, mírné pousmání, gesto. Mně se to stává například v situacích, kdy si s dotyčným slušně ale poměrně intenzivně vyměňujeme názory, najednou se na sebe podíváme a je nám oběma jasné, že tohle není jen o té výměně názorů. Je to různé.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 10:01

@Takyjedna nepíšu o stylizaci, vyplyne to samo.

• Citovat
  • Upravit
9414
18.6.25 10:03

Tak to pak není flirt, ale sympatie a je to u mě stálý. :nevim:. Flirt beru jako pohrát a jít, možná pohrát a sbalit a pak se po vydařený noci zase chovat normálně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.6.25 10:05

@Takyjedna však jistě, nepíšu nic o tom, že tato konkrétní situace vyústí do něčeho stabilního. :D

• Citovat
  • Upravit
9414
18.6.25 10:09

No právě. A já píšu že je to pro mě přetvářka a že mě to neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.6.25 10:12

@Takyjedna jak jsem psala, to se dost těžko vysvětluje. Ale pokud je pro někoho vítaným flitrem to, že na něj někdo píská, vede nejrůznější řeči, pak jsem v tomto směru na opačné straně spektra. Potřebuji inteligentního spoluhráče.

• Citovat
  • Upravit
9414
18.6.25 10:16

@Velryba černá ok, já zas potřebuju vědět, že protějšek vnímá právě mě, že je ta chemie z toho našeho vztahu, že to není jen přírodní reakce - automatické zrcadlení. Taky se to těžko vysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
18.6.25 10:16
@MartinaIrena píše: Více

Jo, zena se muze upravit a vypadat lip ale treba krivy oblicej (kazdy oko jinam, krivy usmev, asymetrie v obliceji, velky nos atp…) s tim proste nic neudelas…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová