Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
17.6.25 17:27
@Ploskutáček píše: Více

Aby si ho nemusely upravovat = trhat, malovat tužkou.

Asi tak jako vytetovaný oční linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
17.6.25 17:27

také když jsem se nedávno dozvěděla, že je na holky, tak mi to celé u ní začalo dávat smysl, ale její partnerku neznám, neviděla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11913
17.6.25 17:28
@Zeoli píše: Více

Malinká kytička je v poho, ale když někdo vypadá jako člen Yakuzy, tak je to blbý… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.6.25 17:30
@stinga píše: Více

Jo, Holubová je šeredná, Sáblíková rovněž, vyloženě čarodějnice je moderátorka Daniela Drtinová. S věkem je to ještě horší.
Všechny dělají svou práci dobře, přesto jsou ošklivé.
A ještě mě napadá manželka Travnicka, Monika Travnickova, ta je pěkně hnusná :) a vypadá jako transka

Příspěvek upraven 17.06.25 v 17:32

• Citovat
  • Upravit
78227

A jak už tu zaznělo, za nejhnusnější ženy považuju ty ptakopysky s hubou jako kačer donald, umělé prsa velikosti medicinbalu, a zvětšené zadky - to se mi chce blít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
@Zeoli píše: Více

No a nebo plastické královny typu lela ceterova. Ty ze sebe udělají vyloženě strašidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11913
17.6.25 17:31

Tady je:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11913
17.6.25 17:32

Takže Vémolova stará? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
17.6.25 17:33

díky, jo ta je hezká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

Ta je hnusná.

• Citovat
  • Upravit
15481
@Mkmkz píše: Více

A o tom to je, ze krása je relativní pojem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227

jo, určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.6.25 17:50

Mrkla jsem, jak vypada Sablikova a jako estet :), kdy jeden z mych konicku je fiflenovstvi, nesouhlasim, ona je priklad neupravene zeny, neni oskliva, jen na vzhled kasle, proporcne v obliceji dela problem prilis dlouhy nos a uzke rty, staci zkratit nos a zvyraznit kyselinou hyaluronovou rty, nedelat kacera, ale jemne zvyraznit objem a pak dobry mejkap a udelat vlasy a muze vypadat dobre. To je ten typ zeny, ktera na sebe kasle, asi ji zajima jen sport.

A k autorce, vetsina zen v kategorii „nehezke“, nejsou osklive zeny, ale zeny, ktera se neumi, nebo nechteji upravit, neni to pro ne dulezite, opravdu osklive, se zdeformovanym oblicejem, kdy ani plasticke operace nestaci, jsou podle meho nazoru extremne raritni.
A samozrejme, ze i osklivy clovek muze byt stastnej, stesti je o stavu duse, ne o stavu obliceje, na druhe strane je pravda, ze hezke zeny to maji lehsi, vyhoda je, ze maji sirokou muzskou nabidku, ale ani siroky vyber neznamena nutne stastny vztah.

• Citovat
  • Upravit
2459
17.6.25 17:59

Já si vždycky vzpomenu na Účastníky zájezdu. Tam je postava, kterou hraje Anna Polívková, zajímavá, chytrá, se smyslem pro humor. A ten známý zpěvák si stejně nakonec vybere tu jednodušší blonďatou delegátku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 18:02
@My Melody píše: Více

Je na ženský, tak je to možná takový ten klučičí typ. Vídám to u většího počtu leseb, že na zkrášlování kašlou.

Jestli někdo bude mít narážky na tu informaci ohledně orientace, tak je to pár měsíců známá věc a šla s tím ven ona sama, žije už roky s jinou rychlobruslařkou, Nikol Zdráhalovou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová