Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
To je fakt hnusny, protoze vypadaji jak karikatura nafukovaci baby, proporce, vzajemne pomery jsou zaklad, jinak to dela disharmonii, prilis velka huba a cecky jsou karikatura zeny a karikatura nemuze byt zenska a hezka, zenam se libila Angelina Joli s neproporcne velkou hubou a postupne se rty a la Joli staly idealem. Ale neproporcni to je furt, rty jde zvyraznit jemne, kacer proste hezky nebude nikdy.
Příspěvek upraven 17.06.25 v 18:16
@Mango_Lassi píše: Více
fakt? mně to teda vůbec nepřijde.. mně připadají zrovna tyhle ženy zajímavé, Drtinová taky, neříkám, že jsou krasavice, Holubka už vůbec, ale vem si třeba Lucku Bílou, taky nebývala v mládí za krasavici a když se vytuní, jak je to prostě kočka
dost dělá make-up, vlasy, světlo, hadry, fotka… mám kámošku, co si nechala aktuálně udělat nádherné sexy fotky, fakt je na nich ona.. akorát v běžném životě vypadá o 10let starší a 10kilo tlustější, na těch fotkách je i ve skoro 50 jako černá samice dokonalá…
já myslím, že i Bydžovská jako nehezká žena, když se hodí do gala a nechá si pomoct, tak z těch rtů a vlasů a očí vytěží maximum.. na každém je fakt něco pěkného… jen to ti lidi prostě nevidí nebo neumí prodat/podrhnout
další kámoška je 60+ a je to manekýna od mlada, krásná baba, fakt nádherná, jen má čarodějnický nos (zobák), má ho na sobě ráda, já už bych ho neměla, ona je s ním ztotožněná a celý život vystupuje a září jako Královna.. a taky je.. i přes ten orlí nos… prostě má charisma a je boží ![]()
@sobospaly píše: Více
Lesbicky, ktere znam a jsou ty muzske typy, se nerady upravuji, poznam lesbicku, kdyby hodila na sebe mejkap a oblekla se, vypada fakt dobre, ale ona si vlasy kosi na travnik, barvi na cerveno, bez mejkapu, oblecena jak kluk, chuze jak chlap, ona je jak prototyp muzskeho typu lesbicky, chce vypadat co nejmin zensky. Pak vidam zenske typy lesbicek, upravuji se, nevadi jim vypadaji hezky a zensky.
PSS : k té kráse.. víme, jak vypadají klasické miss, takže oki, tam máme někde ideály.. a pak třeba osoba Ivana Chýlková, určitě není typická krasavice, ale je tak charismatická a zajímavá, že si ty chlapy může přehazovat vidlema… ona je ta krása prostě spojená i s vnitřkem.. co ten člověk vyzařuje, jak jedná, projevuje se…
za mne je třeba nehezký herec Dustin Hoffman nebo Kevin Spacey, ale když vidíš, jak hraje, jak gestikuluje, mluví, tak jsou skvělí prostě…
a nemusí to vážně být krasoň Vaculík, který dnes už vypadá jako svá vlastní mumie.. to je dle mne horší příběh.. z krasavce starcem, no…
@Lucy75 píše: Více
Upřímně, těch ženských, co v 50+ jsou vyloženě pěkné, je minimum, a většinou jsou vylepšené plastikama.
A za mě, je to normální, žena je v tomto věku už je v jiné životní fázi, než oslňovat chlapy.
Nicméně všechny výše jmenované nebyly krasavice ani v mladém věku, takže s věkem je to mnohem horší. Hodnotím čistě vzhled. Že to můžou být uvnitř čisté duše, to nepopírám. ![]()
Ale já zase dokážu celkem oddělit vzhled a vnitřek.
PS. Na co potřebuje tvoje kámoška fotky, na kterých ani nevypadá tak, jaká je doopravdy?
To si mohla rovnou objednat fotošop
@Mango_Lassi hele, za mne byla krásná v 80 i Květa Fialová, svým způsobem, nedávno jsme se tu o ní bavili (neměla ráda sex, bylo to sexuální téma, byla v 15 znásilněna 2 vojáky), byla krásná, pro mne určitě, i s bílými vlasy, takže zde je jasné, že my dvě se na definici krásy neshodneme (ostatně jako skoro nikdy na ničem
), ale to vůbec nevadí…
hezký večer ![]()
@Lucy75 píše: VíceÚplně souhlasím, ten vnitřek je moc důležitý, chůze, chování nebo úsměv udělají fakt hodně. Charizma, ženskost, povaha a sebevědomí. Znám ženu, která je v obličeji ošklivá, má opravdu divný tvar hlavy i zuby, ale je velice sebevědomá a velice štíhlá s dlouhými plavě blond vlasy. Není ani chytrá, ani milá, je fakt jen hubená a ty chlapi jsou z ní na větvi
@1Meruňka já zase to dokážu oddělit ![]()
Třeba v mládí jsem spala s latino Američanem, který byl mimořádně hloupý (opakoval ročník), ale zase byl hezký. ![]()
Nicméně zamilovat se do něj se mi nikdy nepodařilo, byl prostě blbý.
City jsou city, ale vzhled je vzhled ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Já jsem si to taky myslela, ale jsou i výjimky. Na jedné klinice mě ošetřovala doktorka, které bylo přes 60 a vypadala stejně stará jako já, nemohla jsem z ní spustit oči a ona zase nemohla uvěřit kolik je mně ![]()
Ještě jsem neviděla ošklivou holku s hezkýma očima… Pokud jsou hezké oči, je hezká i holka. ![]()
Ja jsem objektivně krásná, tělo i obličej. A žádný štěstí mi to nepřineslo. Partneři mě vždy podváděli, ponižovali, lhali. Zůstala jsem sama s dítětem. Nikdy jsem nepotkala toho “pravého”. Ted je mi 40. Moje “ošklivější” kamarádky jsou šťastně vdané. Takze asi tak.
Mě třeba přijde ošklivá Simona Krainová, nevím jestli jste ji postřehly v poslední době, ale já byla fakt v šoku jak vypadá a to podle mého vkusu bývalá v mládí fakt krásná.
A popravdě jsem byla v šoku o z Lucie Zedníčkové, ale ta prostě jen zestárla a tím, že jsem ji dlouho nikde neviděla.
Já byla v pubertě objektivně ošklivá, blbej sestřih, nadváha, ne obezita, ale štíhlá jsem nebyla. V ranné dospělosti jsem byla tuctová holka, dobrá kamarádka, ale na chození mě nikdo nechtěl.
, ale paradoxně jsem v tom období měla ze strany chlapů nejvíc pozornosti. Jsem vysoká, mám výrazné oči, měla jsem husté dlouhé vlasy, mám takový souměrný obličej a hezké zuby 
Ale kamarádila jsem s klukama hodně a to mi umožnilo jim lépe rozumět z jiné stránky a později jsem v tom měla výhodu.
Okolo třicítky jsem hodně zhubla, teď můžu říct že jsem vypadala nezdravě velikost 32
Byla se mnou sranda, byla jsem úspěšná v práci a uměla jsem se konečně hezky oblékat a upravovat.
Teď mi je 40, mám po porodu a připadám si nejhnusnější na světě. Vypadala mi tak půlka vlasů, mám povolená prsa i břicho, nic moc pleť a nejraději bych se neviděla. Zdraví v prd…
Ale mám nejúžasnějšího manžela, kterému se líbím i hnusná a miluje mě.
Ani jeden z těch, kteří mě měli rádi když jsem byla " krásná" by mi nebyl takovou oporou v nemoci a nebyl by takový skvělý otec, jako je můj nynější manžel.