Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
25.1.12 20:13
leontýnk píše:
bohužel no :(

neboj ono se to povede :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
74217
25.1.12 20:25
leontýnk píše:
bohužel no :(

ano jednou se to povede, nemysli na to, že chceš otěhotnět dlej jakoby nic a zkus cvičit tu zumbu třeba po ní taky otěhotníš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 21:06

Já dostala prukazku taky az tak kolem 8.tydne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.1.12 21:19

Ahojky holky mužu se přidat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 21:25
misule123 píše:

ve kterém si týdnu a už víš co čekáš? Oni to dávají až kolem toho +- 10tt asi až jsou si jistí, že ženská nepotratí, protože mi dělal UZ v 5tt když jsem to zjistila, pak v 7tt to zjišťoval jestli bije srdce a pak mi dal průkazku až na další kontrole, když se ujistil, že je opravdu vše jak má být a fazolka roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.1.12 21:57

no oni dávají myslím, když vidí že bije srdíčko ja jsem ji dostala hodně brzo,ale při každý kontrole mi opakoval že může ještě samovolně odejít s krví atd do toho 12.týdne je to hodně rizikové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 22:01

Debí jak se cítíš? Co ses dneska dozvěděla u dr na pásech? Ještě se malá bude dlouho zkrášlovat v salonu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:06

Já uz miminko mam :) mam sedmi měsíčního chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.1.12 22:07
IvkaH píše:
Debí jak se cítíš? Co ses dneska dozvěděla u dr na pásech? Ještě se malá bude dlouho zkrášlovat v salonu? :lol:

Cítím se fajn a ja už jsem psala co u doktora,ale nějak se pak řešila ta průkazka tak ja to zkopčím :)
tak dnešní monitor a kontrola ok malá má prý 2800g a porodní váha 3100 cca, ale to stejně nikdy není přesný tak uvidíme akorat jsem myslela že mě proštourá a řekne jestli jsem otevřená nebo tak a nic. :nevim:
No teď pokaždý když jdu večer spát tak si říkám jestlipak už to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:08
IvkaH píše:
misule123 píše:
ve kterém si týdnu a už víš co čekáš? Oni to dávají až kolem toho +- 10tt asi až jsou si jistí, že ženská nepotratí, protože mi dělal UZ v 5tt když jsem to zjistila, pak v 7tt to zjišťoval jestli bije srdce a pak mi dal průkazku až na další kontrole, když se ujistil, že je opravdu vše jak má být a fazolka roste

Já uz miminko mam :) sedmi měsíčního chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 22:27

misule123
aha 7 měs. to už máš malou motorovou myš :mrgreen: už lozí a musíš ho všude nahánět? Aha ty si vlastně psala, že si taky mladá maminka :hug:

Debíí aha už to vidím.

Holky my už od pátku bojujeme po očkování :zed: Patricie běžně spí od 5 týdnů celou noc, je klidná skoro nepláče, v pátek dostala 2hexu a od té doby jsme v pr… jen křičí a křičí, nejde utišit chvilku na rukách, chvilku v houpátku, pak za náma do postele, pak chce být sama v postýlce a fourt dokola, jak si umane něco, my už jsem s ní zoufalí, že ji takhle neznáme, že to co nabrečela od pátku do dneška, nenabrečela od narození za celou dobu. První hexa a rotaviry zvládla s přehledem, ani teplota ani nebyla rozhozená a teď? Asi nám vyměnili dítě, nejhorší je, že nevíme jak ji pomoct, když ani utišování nepomáhá :zed: teď to vyšlo dobře, že měl chlap turnus volno, v únoru jdeme na 3 hexu a na první synflorix, to už jsem říkala chlapovi ať si domluví volno v práci, že dělá fyz. náročnou práci) a pokud se nevyspí, tak by se mohl vážně zranit. Očkování je nutné zlo :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.1.12 22:32

Ahojda holky,od cervna 2011 se s pritelem snazime o mimi.zatim bohuzel nic…jak se vam to povedlo?bude mi zachvili 20,s pritelem bydlime…atd…mohu se zeptat jak na vas reaguje okoli??jsou lidi fakt tak jak to rict:debilni a maji kecy?

• Citovat
  • Upravit
37
25.1.12 22:33

IvkaH
No zatím se jen kutali takže mame zabarikadovanou postel aby nespadl :lol: Je sranda pozorovat vse nové co se naučí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 22:38
Sandra752 píše:
Ahojda holky,od cervna 2011 se s pritelem snazime o mimi.zatim bohuzel nic…jak se vam to povedlo?bude mi zachvili 20,s pritelem bydlime…atd…mohu se zeptat jak na vas reaguje okoli??jsou lidi fakt tak jak to rict:debilni a maji kecy?

Já měla malehó v 17-ti a okolí nejdriv nereagovalo zrovna nejlíp ale kdyz viděli že na ne kašlu přestali :) Nesmis si jejich reakce tak brat :)

IvkaH píše:
misule123
aha 7 měs. to už máš malou motorovou myš :mrgreen: už lozí a musíš ho všude nahánět? Aha ty si vlastně psala, že si taky mladá maminka :hug:

Debíí aha už to vidím.

Holky my už od pátku bojujeme po očkování :zed: Patricie běžně spí od 5 týdnů celou noc, je klidná skoro nepláče, v pátek dostala 2hexu a od té doby jsme v pr… jen křičí a křičí, nejde utišit chvilku na rukách, chvilku v houpátku, pak za náma do postele, pak chce být sama v postýlce a fourt dokola, jak si umane něco, my už jsem s ní zoufalí, že ji takhle neznáme, že to co nabrečela od pátku do dneška, nenabrečela od narození za celou dobu. První hexa a rotaviry zvládla s přehledem, ani teplota ani nebyla rozhozená a teď? Asi nám vyměnili dítě, nejhorší je, že nevíme jak ji pomoct, když ani utišování nepomáhá :zed: teď to vyšlo dobře, že měl chlap turnus volno, v únoru jdeme na 3 hexu a na první synflorix, to už jsem říkala chlapovi ať si domluví volno v práci, že dělá fyz. náročnou práci) a pokud se nevyspí, tak by se mohl vážně zranit. Očkování je nutné zlo :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.1.12 22:54

SANDRO
to už na to věk mááš :D :lol: mě je 16 a za chvilku rodím :lol: a určitě mě někdo za zády pomlouvá,ale jinak na mě přímo žádný debilní kecy nebyly :nevim: :nevim: no a ja jsem otěhotněla přes HA takže ja asi neporadím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí