Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
3.5.12 19:12

AAAA jakto že sem nikdo nepíš jak jde snaženííčko už se objevily dvě // ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.5.12 20:41

@debbbie Ahojky. U mě stále stejné. Stále se snažíme jak blbci. Už z toho začínám mít deprese. :,( A co ty a maličká? Jak se máte? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.5.12 14:10

:zed: Ahojky, tak já s přítelem se snažíme už 5 měsicu a pořád nic. :( uz jsem na to i přestala myslet ale taky nic. :( ale už jsem viděla čápa, tak by se mohlo konečně zadařit. mě je 19 příteli 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
7.5.12 14:54
@EWELINES píše: :zed: Ahojky, tak já s přítelem se snažíme už 5 měsicu a pořád nic. :( uz jsem na to i přestala myslet ale taky nic. :( ale už jsem viděla čápa, tak by se mohlo konečně zadařit. mě je 19 příteli 29 :)

Ahoj. Já ještě čápa neviděla ale neboj však ono na nás brzy taky dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.5.12 18:14

Ahojky,no malá je drahoušek dneska jsme byly na druhém očkování,strašně to utíká :roll: :roll: neboojte jste mladý a plodný :lol: :lol: chtěla jsem se zeptat jestli to nejak řešíte jako že třeba kvuli tomu nepijete nekouříte nechodíte na diskotéky???nebo normálně všechno děláte?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
11.5.12 18:37

@debbbie Nepiju nechutná mi to, kouřím normálně, diskošky mě vážně neberou a jediné co řešít tak je po ms ultrazvuk na zjištění probíhající ovu. Je paráda že mě doktor po pěti měsících snažení začal řešit. A mám z tebe radost. Je skvělí že je malinká hodnoučká. Jen aby jí to vydrželo. :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.5.12 18:42

zato já bych si teda na diskotéku zašla někdy :D no tak jako hodná no to víš že si občas zabrečí navíc se naučila i pěkně vztekat,ale tak nebudu na ní práskat :Dprostě je nejhodnější a nejkrásnější miminko :lol: Taky budeš za chvilku mít svoje nejdokonalejší mimčo uvidíš :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
11.5.12 19:01

Už aby to bylo. :’( Už jsem z toho na prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
28.5.12 09:10

Ahoj Anýsku, narazila jsem na tvojí diskusi. Jsme na tom dost podobne,my s manzelem se snazime 6 mesicu a porad nic,doktorka mi rekla,ze na to aby mne kontrolovala ovu atd. je brzo ze to az to nepujde tak rok a pul,driv ze ne. Zmenila jsem doktora tak uvidim co mi rekne on. Moje predchozi doktorka mi rozhazela cykly ruznyma praskama…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 10:13

@Ciarra :mavam: Vítej mezi námi. Já jsem rád aže mě dr. řekl sám že UTZ udělá. A také mi sám řekl že takovéto věco jako je zjištění probíhající/neprobíhající OVU by se mělo dělat hnedka na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 10:19
@Dorothea píše:
Holky a můžu se zeptat, proč tak moc pospícháte??
Jestli jsem to dobře pochopila, tak třeba Anýsek18 je ve třeťáku? tak to asi není uplně ideální, být brzo těhotná, ne?Taky jsem chtěla mít mimi brzo, nakonec se mi první narodilo ve 21 a druhé ve 24 letech a kočky věřte mi, že vám nic neuteče a radši se užijte ještě pár krásných bezstarostných let. ;)

Protože chtějí být mladé maminky :)

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
28.5.12 10:22

jj..........v 19ti letech jsem byla po mimoděložním těhotenství ve Frantovkách......následující rok jsem neřešila nic jiného, než těhotenství......všichni mi říkali, proč blázním, ale já CHTĚLA BÝT MLADÁ MAMINKA… :mrgreen:

až dnes vím, že by mi nic neuteklo, ale na druhou stranu jsem ráda, že pro své děti nejsem dnes nejsem stará konzerva… :palec:
@Breuovi píše:
Protože chtějí být mladé maminky :)
  • Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.5.12 10:29

@Dorothea jenže mamkou si celý život taky zestárneš.Ono aji kdyby holka měla ve 22 tak by ji nic neuteklo,pořád by ta mladá maminka byla.co pořád všichni máte s těma mladýma maminkama?K čemu je mladá maminka dítěti když není na dítě ve všem připravená?Zázemí,finance.Důležité je snad dítě zabezpečit.

• Citovat
  • Upravit
7476
28.5.12 10:32

Já si myslím že na tohle má každý svůj názor. Nikdo za nás mladé snažilky a těhule nic řešit neude. Nebude žít nás život, řešit naše problémy. Někdo se cítí být mámou v 18letech někdo až ve 30letech. Je to individuální a já si chci užívat života s miminkem. Koukat na to jak se učí novým věcem, jak řekne poprvé své slovo, jak si zabrečí. Těším se i na ty starosti. Prostě se na to celé hrozně moc těším. A komentáře typu jsi mladá, máš ještě čas, užívej si života mě od toho krásného okamžiku kdy poprvé ucítím jak mě v bříšku kopne, kdy ho poprvé spatřím mě neodradí od toho do toho vytouženého zázraku jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 10:33

@Breuovi @Dorothea Jak jsem již v této skupině psala. Zázemí máme, finance také, lásku a nervy také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí