Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasim s @tinkerbelll jinac Ti, myslim, na zaklade SMS ci mailu stejne neuveri…
i kdyz na Tvem miste nevim, nevim, zda-li by se mi chtelo to setkani absolvovat
Ovsem zvedavost, jak asi vypada ONA by mi asi nedala
tak pevne nerviky a vzhuru do zivota
![]()
@Kacievi píše:
Souhlasim s @tinkerbelll jinac Ti, myslim, na zaklade SMS ci mailu stejne neuveri…i kdyz na Tvem miste nevim, nevim, zda-li by se mi chtelo to setkani absolvovat
Ovsem zvedavost, jak asi vypada ONA by mi asi nedala
![]()
tak pevne nerviky a vzhuru do zivota
![]()
Není to tak hrozné
už jsem to jednou absolvovala v rámci zachraňování vztahu a možné konkurence ![]()
Vem si, že si budete hodně podobné povahou, když si vás vybral stejný chlap. Třeba budeš mít novou kamarádku
a hlavně jí ušetříš kousek života, který zahodí s tím pobudou…
Na mě taky jednou přes sms někdo práskl, že mám „milence“. do teď nevím, kdo o byl, je to už tři a půl roku. a s tím „milencem“ mám krásnou holčičku ![]()
každopádně to toho bývalého přítele nahlodalo a časem to prasklo. ale byla to jiná situace, zamilovala jsem se. a pak už bylo fér, říct mu to. kdybych se vídala s klukem, který má mezi tím dalších x holek, tak bych to chtěla vědět…ale jde o to, jestli se s ním ty holky třeba nevídají „jen tak“ pro pobavení a nevadí jim, že má další, třeba i ony mají další ![]()
@tinkerbelll píše:
Ona ti ale vůbec nemusí uvěřit, když nebude chtít. Chlapi si dokážou navymýšlet neskutečné věci, když jim teče do bot
Ale to semínko nedůvěry tam zaseje…a to někdy stačí…
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…
@SIMONA1234 píše:
Ale to semínko nedůvěry tam zaseje…a to někdy stačí…
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.
co kdybys to nechala být? třeba o tom ví a vyhovuje jí to.. mě by se do toho teda nechtělo..
@tinkerbelll píše:
Není to tak hroznéuž jsem to jednou absolvovala v rámci zachraňování vztahu a možné konkurence
Vem si, že si budete hodně podobné povahou, když si vás vybral stejný chlap. Třeba budeš mít novou kamarádku
a hlavně jí ušetříš kousek života, který zahodí s tím pobudou…
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.
no a co té třetí? Té to napsat nechceš?
@M1010 píše:
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…
ale proč? pomsta?
jemu? jí?
co je účelem? co z toho budeš mít?
za mě se zabýváš vadným kusem chlapa až moc..
@Adduše píše:že měl 3 najednou co mi o ní navyprávěl ( od nikoho jiného bych to nevěděla ) atd. a pak jen ať ví s kým má tu čest..
@M1010 a co jsi jí teda napsala?
No taky hlavně hodně záleží, jestli jí to chceš říct jen z pomsty k němu, nebo abys jí pomohla sundat růžové brýle. Hmm???
@Regina Hero píše:…ta ho měla jen na sex…tu by to nezajímalo…
no a co té třetí? Té to napsat nechceš?
@tinkerbelll píše:…asi od každého trochu..
No taky hlavně hodně záleží, jestli jí to chceš říct jen z pomsty k němu, nebo abys jí pomohla sundat růžové brýle. Hmm???