Nemám oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
10.6.19 12:32

@MayaLevin Fotku!!! Určitě Vám to sekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
10.6.19 12:33
@stinga píše:
Já jsem stále přesvědčena, že problém zakladatelky není v nabídce obchodů, ale v její vlastní hlavě
prostě na malé osobě nikdy nic nebude vypadat tak hezky, jako na 175 cm a vyšších modelkách s velikostí 34
jinak velikost 40 nepovažuji za tlustou osobu
já měřím 164 cm, velikost 44-46
matka měří 157 cm, velikost 46-48
všechny absolutně všechny kalhoty si musíme nechat zkracovat u švadleny, tak nevím proč zakladatelka odmítá si koupit delší kalhoty, prostě na svou velikost nesežene
a nedávno jsme nakupovaly v Takku - matka 60 let si tam koupila kalhoty, nátělníky a tenké svetříky - vypadá v tom úžasně
v bonprixu kupujeme také a též kalhoty se musí nechat zkrátit

Mám podobnou postavu jako Ty a mám to stejně. Po zkrácených délkách nepatram, nemám na to čas. Komplexy z toho nemám. Zkráceně kalhoty vypadají normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76795
10.6.19 12:38

@Jana206 díky za názor, už jsem si myslela, že jsem nějak divně ujetá, a ty značky, jaké tu holky hážou ani všechny neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.6.19 12:41

@MP Krista
:) fotku raději ne :) ale jo, sama si připadám, že nevypadám nejhůř…V plánu je stáhnout váhu pod 70. A hlavně je důležité, aby se člověk měl rád. A nerezignoval na péči o sebe jak zvnějšku, tak i tak nějak zevnitř - snažit se povznést i svou mysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.6.19 12:43

@MayaLevin Přesně tak. Ono najít si svůj styl vyžaduje hodně práce, trpělivost, čas a spetku vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.6.19 13:24

Zakladatelko, zkus to Zalando. Já jsem tam teď koupila několikery šaty různých stylů a strašně mě překvapilo, že mi seděly. Všechny. A teď mám dilema, které vrátit. :mrgreen:
Mají tam kolekce petite, které jsou na menší postavy, ale v normálních velikostech, 40, 42 v pohodě. Vybírala jsem mírně elastické materiály a zavinovací výstřihy. Já si v běžném obchodě toho taky moc nekoupím, mám 160cm, nekonfekční postavu, ale to zalando mě fakt příjemně překvapilo, aniž bych jim chtěla dělat reklamu.

• Citovat
  • Upravit
101743
10.6.19 16:39

@Jana206 Minuly tyden jsem platila 80,– adi bydlim v levnem kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
10.6.19 17:34
@jopo píše:
@Moise to jsem ráda že v tom nejsem sama. Mám úplně stejný problém u kalhot. 3/4 si vůbec nekupuje ty mám nad kolena a když chci 7/8 tak si kupuju normálně dlouhý ale zkrácenou délku. A sehnat dlouhý rifle to je teda oříšek.

Ve znackovych prodejnach sezenes.Ja nosim levis a jsem moc spokojena.Jsou dlouhe a material je super, ale je to kolem 2500 no :roll:
Dziny se sehnat daji, horsi jsou spolecenske kalhoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
10.6.19 17:36
@stinga píše:
@Jana206 díky za názor, už jsem si myslela, že jsem nějak divně ujetá, a ty značky, jaké tu holky hážou ani všechny neznám

Jako ono se to nosit da, ale nektere strihy kalhot vypadaji zkracene fakt nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová