Nemám oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
10.5.19 22:39
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že si to dojedu někam vyzkoušet a koupit, ale chci tip, kam jít. Tady v okolí nic není. Už jsem hledala, vyzkoušela hodně věcí, ale nic mi nesedělo. Děti jsou často nemocné a já jsem v práci, tak mám hlídání. Jsem ráda za to a častějsí hlídání už požadovat nemůžu. Teď se nám nemoci táhnou už hrozně dlouho a já se nikam nedostala. Když vyrazím dál, je to na půl dne minimálně. S mýma dětma nic nenakoupím - jsou docela živí.

Jenže to je právě ten problém, proč si nic nevybereš. Ty nemáš partnera, nebo děti otce, aby se o ně jeden den postaral a ty sis mohla udělat opravdu klidný den a jít se obléct? Je těžké ti poradit, nepíšeš velikost, styl, který ráda nosíš, prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.5.19 22:41
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že si to dojedu někam vyzkoušet a koupit, ale chci tip, kam jít. Tady v okolí nic není. Už jsem hledala, vyzkoušela hodně věcí, ale nic mi nesedělo. Děti jsou často nemocné a já jsem v práci, tak mám hlídání. Jsem ráda za to a častějsí hlídání už požadovat nemůžu. Teď se nám nemoci táhnou už hrozně dlouho a já se nikam nedostala. Když vyrazím dál, je to na půl dne minimálně. S mýma dětma nic nenakoupím - jsou docela živí.

No tak já ti doporučuju právě to Tchibo, můžeš omrknout na netu a když zjistíš, jaká velikost ti sedí tak v klidu objednávej přes net. A ceny taky super. Pak mám ráda Camaieu, tam seženu věci co jinde ne, včetně šatů a kabátů. Já bych se tedy vyvarovala košile, naopak košilove šaty a zavinovací vršky leccos skryjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.5.19 22:42

Hodne chodím pěšky. Jako hlavni boty mam kvalitni kozene-Reiker, Romika nebo neco v tom smyslu. Nemám ráda sportovní styl. Jsou pohodlne a hodí se ke vsemu. Podpadky nenosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.5.19 22:42

A podpatky nemusí mít nutně 10 cm, dobře vypadají i na nízkém klínku, stačí 2-3cm. Mezi nimi najdeš i pohodlné. Nebo se širším podpatkem. Ten je stabilnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
10.5.19 22:47

@terien
zkracene kalhoty rozsiruji a zkracuji postavu..

• Citovat
  • Upravit
34473
10.5.19 22:48
@Everyone píše:
@terien
zkracene kalhoty rozsiruji a zkracuji postavu..

Pokud zvolíš správnou délku tak určitě ne. Ideální je nad kotníky. Nesmíš je ohrnout, to potom zkracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
10.5.19 22:49

Mrkni na bonprix - maji i vetsi velikosti.
Dale uz zminene Tchibo.
Vsude maji velikostni tabulky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Everyone

A jeste Ulla Popken

• Citovat
  • Upravit
5822

Doporučuju sednout k netu a obj z eshopu. Asi bych zkusila klidně 2 velikostí a holt bych něco vrátila to není tragédie. Ja takto nakupují skoro 100pro věci pro rodinu. Za me doporučuju eobuv a batu a humanic a na oblečení cellbes případně bonprix. Věci co musím mít top mám site na zakázku. Jinak si myslím že by z akladatelka měla začít jinde než u oblečení ale ve svojí hlavě. Mít se ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
10.5.19 22:50

@terien
ke kotnikum ano.
kratsi uz ne

• Citovat
  • Upravit
14376
10.5.19 22:51

@Everyone tak zrovna u Bonprix se spoléhat na velikostní tabulky je docela zábava :lol: něco tam mám ve velikosti 42 a něco 50. Docela rozdíl. Ale nakupují tam ráda, naučila jsme se číst recenze, kde většinou radí o kolik čísel větší či menší zvolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.5.19 22:53
@Everyone píše:
@terien
ke kotnikum ano.
kratsi uz ne

No, k tomu boty na klínku, oversize vršek, lehký šátek, pěknou kabelku a je to kočka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.5.19 22:57
@Anonymní píše:
Mám strašně málo oblečení - z více důvodů. Prvním důvodem je to, že jsem přibrala, takže to, co jsem nosila, již nosit nemůžu, protože to neoblíknu nebo v tom nemůžu mezi lidi. Mám momentálně nejvyšší váhu ve svém životě. Podobnou váhu jsem měla před cca 10 lety, ale to bylo po lécích. Nepočítám s tím, že by se mi povedlo zhubnout. To se mi nepovedlo ani kdysi. Necítím se moc dobře, protože to nejsem já. Přibrala jsem pomalinku, že jsem si toho ani nejdřív nevšimla. Mám blbou postavu. Jsem malá, mám zadek, břicho, tlustá stehna. Další problém je, že mi nic nesluší. Co mám nosit??? Kde to mám koupit??? Nic se mi nelíbí. Když už se mi něco líbí, tak se mi to nelíbí na mně, protože to vypadá hrozně. Mám třeba kalhoty, které vidím na hubené postavě, vím, co k tomu, ale když si to oblíknu já, tak v tom vypadám, jak když jdu vybírat brambory. Další problém je, že se mi skoro nic nelíbí. Přijde mi, že jsem něco podobného už nosila, pořád se móda opakuje a mně se to nelíbí. :( Další problém je čas. Nemám čas obcházet obchody, vybírat, zkoušet. Potřebuji někam zajít, nakoupit více kusů a nemuset nad tím ztrácet čas. Samozřejmě finance nejsou neomezené. Přes internet neobjednávám, protože mi málokdy něco sedí. Mám problém i s oblečením na doma. A preferuju pohodlné oblečení. Budu ráda, když mi poradíte, dáte nějaký tip, jak to děláte. Je mi 42.

Jo tak takovou postavu asi mám taky a s oblečením nemam problém ;)
Pokud nejsi spokojená, tak zhubni :mavam:

Nic nejde, nic se nelíbí, nic nikde nemají, ale jen potřebuješ mraky hader? Kdepak si nakupovala doteď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
10.5.19 22:59

@Aduš8
Taky jsem podlehla „kouzlu“ Bonprixu a přesně jak píšeš tam se na tabulky moc spoléhat nejde. Taky jsem se naučila číst recenze a to nejen z důvodu velikosti, ale pro kvalitu nebo jak daný kousek působí/vypadá ve skutečnosti. Párkrát se mi stalo, že jsem si chtěla objednat např. nějakou halenku, která vypadala na obrázku krásně, ale po přečtení recenzí jsem si to rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.5.19 23:05
@werajsik píše:
@Aduš8
Taky jsem podlehla „kouzlu“ Bonprixu a přesně jak píšeš tam se na tabulky moc spoléhat nejde. Taky jsem se naučila číst recenze a to nejen z důvodu velikosti, ale pro kvalitu nebo jak daný kousek působí/vypadá ve skutečnosti. Párkrát se mi stalo, že jsem si chtěla objednat např. nějakou halenku, která vypadala na obrázku krásně, ale po přečtení recenzí jsem si to rozmyslela.

Jsem na tom stejně, ale po xletech jsem docela vytočená, kvalita šití i u osvědčených kousků je otřesná a vrácení balíku je už dost drahé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová