Nemám oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
11.5.19 09:17

@j.a.n.i1 a jinak já při 66kg a 172cm mívám velikost 36… proto mě to napadlo. Ale být to tak samozřejmě u vsech nemusí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.5.19 09:22
@Lioness34 píše:
@j.a.n.i1 a jinak já při 66kg a 172cm mívám velikost 36… proto mě to napadlo. Ale být to tak samozřejmě u vsech nemusí :mavam:

Ja mivam 36-38 a to mam 173 a 59kg. 36 mam pri vaze 55-57kg. 66kg jsem nikdy nemela. To bych si pripadala jak spek. To by me zajimalo, vo kupujes za znacku, ze se vejdes do 36 pri 66kg.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 09:23

Mám 160 cm, 65 kg, 42 let. Nemám žádná ramena, ruce taky nemám silné, lýtka mám taky docela dobrá. Celou postavu mám nesouměrnou. Když jsem byla hubenější, tak se to dalo lépe skrýt. Nepočítám s tím, že by se mi povedlo zhubnout. Mám teď nějaké zdravotní problémy - nebudu rozebírat, nejspíš to i na to přibírání mělo vliv. Jde mi o to oblečení. Když jsem byla hubenější, oblečení jsem měla, ale teď mi hodně oblečení nesedí. Musela jsem vyřadit hodně kalhot. Co mi sedělo loni v létě, tak teď už mi nesedí. Mám košile, které už nezapnu nebo zapnu, ale už nemůžu dýchat. Těsné kalhoty, leginy nenosím - vadí mi to na kůži. Podpatky jsem nosívala, dokonce i dost vysoké, ale pak jsem trpěla bolestma. Nesnesu teda ani silonky a silonkové ponožky, takže je to horší vybrat boty. To si ráda nechám poradit nějaký typ. Nosím bavlněné ponožky a to jde pouze do uzavřených bot a spíš sportovních. Sportovní oblečení nosím ráda ve volném čase, ale ne do práce. Poblíž mám akorát Kik, Lidl a pár obchůdků. V jednom se mi snažila paní vnutit trika, která mi vůbec neseděla. V druhém jsem si zkoušela bundu a ta byla moc hezká, ale teda dost drahá. Tím, že toho potřebuji koupit více, tak jsem omezená financema. Moje oblíbené rifle jsou záplatované, ale pořád mi je někdo kritizuje. :lol: Kam jít koupit rifle s mojí výškou - vše mi je dlouhé.
Z fotky si připadám jako paní úplně vlevo, akorát hubenější ruce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 09:24

Podle mě jsem dobře vypadala do váhy 55 kg, max. 58 kg. Přijde mi, že na mně je každé kilo znát.

• Citovat
  • Upravit
2950
11.5.19 09:27
@Verun83 píše:
Ja mivam 36-38 a to mam 173 a 59kg. 36 mam pri vaze 55-57kg. 66kg jsem nikdy nemela. To bych si pripadala jak spek. To by me zajimalo, vo kupujes za znacku, ze se vejdes do 36 pri 66kg.

Nakupuji v ČR i zahraničí (Německo a Anglie, někdy Španělsko ) bezne dostupné značky. Teď mam velikost 38-40 a mam 75kg / shazuji ještě po detech…- cvicim. A 66jsem měla při cvičení 5-6× v týdnu 45-75min na elipticalu / je to jiné když někdo necvici. A já jsem se nepřišla dohadovat. Ale postavte si vedle sebe několik holek s podobnou vahou a výškou a nebudou vypadat stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.5.19 09:32
@Anonymní píše:
Podle mě jsem dobře vypadala do váhy 55 kg, max. 58 kg. Přijde mi, že na mně je každé kilo znát.

Nevypadas tragicky ale rozumím ze chceš mít 58… zkus fakt chodit pěšky a hlídat jídlo… popřípadě cvičit doma s YouTube - i chvilka se počítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 09:33

Přes internet neobjednávám. Jak jsem malá, tak mi jsou často dlouhé rukávy, nahoře volné, ale kolem břicha těsné.

Mám problém i s tričkama a tílka už vůbec nekoupím. Pokud si vezmu svou velikost, tak mám velké průramky, opravdu hodně, takže mi je vidět podprsenka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 09:37

Nedávno jsem narazila na úžasné šaty. Strašně se mi líbily. Myslela jsem si, že zakryjou mé proporce a budu v nich šik. Vypadala jsem v nich fakt hrozně. Dokonce jsem tam po měsíci nebo možná delší době byla znovu a zkusila jsem je v tmavě modré barvě. Bohužel byly na mě moc dlouhé. Nebo já na ně moc malá? :D
Známá nakupuje v Orsay, ale já si tam posledně vybrala akorát jednu věc. Většinou se mi to vůbec nelíbilo nebo se mi nelíbil materiál. Přijde mi všechno hrozně slabé, průhledné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.19 09:44
@Lioness34 píše:
Nakupuji v ČR i zahraničí (Německo a Anglie, někdy Španělsko ) bezne dostupné značky. Teď mam velikost 38-40 a mam 75kg / shazuji ještě po detech…- cvicim. A 66jsem měla při cvičení 5-6× v týdnu 45-75min na elipticalu / je to jiné když někdo necvici. A já jsem se nepřišla dohadovat. Ale postavte si vedle sebe několik holek s podobnou vahou a výškou a nebudou vypadat stejne…

S tím souhlasím. Kdysi mi jedna známá řekla, že bych měla zhubnout a odhadovala mi váhu o dost víc než jsem měla. Myslím, že i teď vypadám na víc než mám. Důležitý je typ postavy a výška.
Třeba Lujza Garajová Schrameková (ČSMT - moderátorka) - strašně se mi nelíbilo, jaké nosí oblečení a přišlo mi, že jí vůbec nesluší sukně.

• Citovat
  • Upravit
2950
11.5.19 09:48
@Anonymní píše:
Nedávno jsem narazila na úžasné šaty. Strašně se mi líbily. Myslela jsem si, že zakryjou mé proporce a budu v nich šik. Vypadala jsem v nich fakt hrozně. Dokonce jsem tam po měsíci nebo možná delší době byla znovu a zkusila jsem je v tmavě modré barvě. Bohužel byly na mě moc dlouhé. Nebo já na ně moc malá? :D
Známá nakupuje v Orsay, ale já si tam posledně vybrala akorát jednu věc. Většinou se mi to vůbec nelíbilo nebo se mi nelíbil materiál. Přijde mi všechno hrozně slabé, průhledné.

Jak jsem psala - proste nevypadas tragicky ale chceš se sebou něco dělat tak směle do toho. Tohle za tebe nikd neudělá :nevim: určitě jak psaly holky zapracuj na sobě ina psychice. Nemyslím si ze by jsi vypadala špatne, ale rozumím ti. V lete v plavkách to neschovas. Ono co by měly říkat ženy co mají kolem 100kg… a i tak mohou být krasne. Já se taky nejlíp cítím kolem 66-68, pod to jít nechci - nemám pak zadek a ani prsa. A chci vypadat jak žena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
11.5.19 09:53
@Lioness34 píše:
@j.a.n.i1 a ještě dodám ze jsem pro to aby žena vypadala jako žena - trochu zadek trochu prsa… a pokud zakladatelka má velké břicho tak to proste přitažlivé není. Sorry.Ale tvůj názor ti neberu. Mej se :mavam:

Jejdamane, to jsou řeči 8o Tys zakladatelčino břicho viděla, že jí rovnou píšeš, že není přitažlivé?

Pokud zakladatelka netrpí nadváhou nebo obezitou, tak se sice může snažit ještě něco shodit a vypadat ještě líp a ještě a ještě, ale garantuji ti, že nikdy takhle spokojená sama se sebou nebude. Protože to opravdu začíná a končí v hlavě. Mohla by mít klidně o deset kilo více a umět to prezentovat a nosit a mohla by být sama se sebou spokojená a být přitažlivá pro okolí. A mohla by mít naopak o deset kilo méně a pořád se sebou spokojená nebude. První změna musí být v myšlení a až potom v šatníku. Bloudění od jednoho kusu na ramínku k druhému a nakupování podle tipů na netu totiž teď povede jenom k frustraci, že opravdu nic nesluší a nic se sebou nezmůžu.

Mimochodem, povíš mi, jak má (bez zásahu plastických chirurgů) vypadat „jako žena“ žena, které prostě od přírody prsa a zadek nijak výrazné nemá (na prsou se tuk přibírá až na posledním místě, takže vyžraní se do podoby nepomůže)? Jak můžeš „být pro“ v něčem, co ta ženská nemůže nijak ovlivnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
11.5.19 09:54
@Lioness34 píše:
Jak jsem psala - proste nevypadas tragicky ale chceš se sebou něco dělat tak směle do toho. Tohle za tebe nikd neudělá :nevim: určitě jak psaly holky zapracuj na sobě ina psychice. Nemyslím si ze by jsi vypadala špatne, ale rozumím ti. V lete v plavkách to neschovas. Ono co by měly říkat ženy co mají kolem 100kg… a i tak mohou být krasne. Já se taky nejlíp cítím kolem 66-68, pod to jít nechci - nemám pak zadek a ani prsa. A chci vypadat jak žena. ;)

Ano ano. Ženy bez prsou a zadku si na ulici běžně pletu s náhodně vybranými muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.5.19 09:57
@Anonymní píše:
S tím souhlasím. Kdysi mi jedna známá řekla, že bych měla zhubnout a odhadovala mi váhu o dost víc než jsem měla. Myslím, že i teď vypadám na víc než mám. Důležitý je typ postavy a výška.
Třeba Lujza Garajová Schrameková (ČSMT - moderátorka) - strašně se mi nelíbilo, jaké nosí oblečení a přišlo mi, že jí vůbec nesluší sukně.

Na známou se vyprdni… určitě i kdyby jsi měla 70 tak nevypadas tragicky. Když jsem byla po rozchodu a prvním klukem, přestože jsem ho iniciovala já, přibrala jsem na 72kg a myslela jsem si, jak jsem ošklivá a nejtlustci na celým světě… ze nemůžu mezi lidi. Já měla když s nim chodila 56-8kg ale necvicila jsem. Začala jsem cvičit a během 7mi měsíců jsem měla 61kg ale zebra prsa nula nula nic a už jsem fakt vypadala hrozné, taťka se mě ptal zda mam co jist / bydlela jsem jinde. Pak se přidali dotazy od ostatních a já nechapala, vždyť dřív jsem měla 56-8 a nikomu to nepřišlo. A pak jsem se podivala do zrcadla naha a fakt prsa nic zadek nic nikdy hubene ale ty jsem měla hezké… sle chtěla jsem být jako žena - tak jsem přibrala na 66 a proste super. Každá máme “svoji” váhu. Já při 66 mi jde snad všechno - proste ať si vezmu na sebe co chci tak nevypadam úplně tragicky - neleze mi břicho mam prsa atp ale samozřejmě myslím při cviceni… asi tak.

Tak zkus pozvolna, planuj co snis den dopredu… a proste i to ze začneš mít rada sama sebe je důležitý. Jiný telo nedostaneš ;) žádné hladovky žádné brutální diety… proste na pohodu. A půjde to neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 09:58
@Lioness34 píše:
Jak jsem psala - proste nevypadas tragicky ale chceš se sebou něco dělat tak směle do toho. Tohle za tebe nikd neudělá :nevim: určitě jak psaly holky zapracuj na sobě ina psychice. Nemyslím si ze by jsi vypadala špatne, ale rozumím ti. V lete v plavkách to neschovas. Ono co by měly říkat ženy co mají kolem 100kg… a i tak mohou být krasne. Já se taky nejlíp cítím kolem 66-68, pod to jít nechci - nemám pak zadek a ani prsa. A chci vypadat jak žena. ;)

No tak plavky si oblíkat nechci. Je problém je i sehnat, protože když mi jde vršek, nejde mi spodek. Musím kupovat oba díly zvlášť. Loni jsem si musela koupit plavky a pak jiný spodní díl. :) Když jsem byla hubenější, tak jsem neměla žádná prsa. Na to se dají použít vycpané podprsenky. :D

• Citovat
  • Upravit
2950
11.5.19 09:58

@SlečnaDahlia zadek ovlivnis… můžeš cvičit… a tvůj názor ti neberu, napsala jsem jen svůj pohled :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová