Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SlečnaDahlia píše:
Ano ano. Ženy bez prsou a zadku si na ulici běžně pletu s náhodně vybranými muži.
Přesný!
takhle zadek je proste potřeba… nemusi mít všechny D a vys… pokud mam A tak alespoň makam na zadku ![]()
Já rozhodne nejsem pro vychrtle a hubene ženy…/ rozhodne lepší mít vmi 26 než 19…
Proste žena musí být žena.. ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Jejdamane, to jsou řečiTys zakladatelčino břicho viděla, že jí rovnou píšeš, že není přitažlivé?
Pokud zakladatelka netrpí nadváhou nebo obezitou, tak se sice může snažit ještě něco shodit a vypadat ještě líp a ještě a ještě, ale garantuji ti, že nikdy takhle spokojená sama se sebou nebude. Protože to opravdu začíná a končí v hlavě. Mohla by mít klidně o deset kilo více a umět to prezentovat a nosit a mohla by být sama se sebou spokojená a být přitažlivá pro okolí. A mohla by mít naopak o deset kilo méně a pořád se sebou spokojená nebude. První změna musí být v myšlení a až potom v šatníku. Bloudění od jednoho kusu na ramínku k druhému a nakupování podle tipů na netu totiž teď povede jenom k frustraci, že opravdu nic nesluší a nic se sebou nezmůžu.
Mimochodem, povíš mi, jak má (bez zásahu plastických chirurgů) vypadat „jako žena“ žena, které prostě od přírody prsa a zadek nijak výrazné nemá (na prsou se tuk přibírá až na posledním místě, takže vyžraní se do podoby nepomůže)? Jak můžeš „být pro“ v něčem, co ta ženská nemůže nijak ovlivnit?
Mít o 10 kg míň, tak jsem stoprocentně spokojená. Byla jsem v pohodě do 60 kg. Teď musím vyměnit to oblečení.
První problém je ten, že potřebuju sehnat kalhoty, rifle, které mi nebudou dlouhé. A pak netuším, kde sehnat tílka, kde mi nekouká podprsenka, jak jsem již psala.
@Anonymní píše:
No tak plavky si oblíkat nechci. Je problém je i sehnat, protože když mi jde vršek, nejde mi spodek. Musím kupovat oba díly zvlášť. Loni jsem si musela koupit plavky a pak jiný spodní díl.Když jsem byla hubenější, tak jsem neměla žádná prsa. Na to se dají použít vycpané podprsenky.
A proč by jsi nemohla mít plavky?? Spousta žen si kupuje vršek zvlášť a spodek taky na tom není divného…
@Lioness34 píše:
@SlečnaDahlia zadek ovlivnis… můžeš cvičit… a tvůj názor ti neberu, napsala jsem jen svůj pohled
To, jestli máš nebo nemáš úzkou pánev (a od toho se odvíjející „ženský“ tvar zadku), fakt neovlivníš. Prsa tím spíše ne.
Přesně tyhlety kecy jsou příčinou toho, proč se pak některý ženský se dvěma kily navíc a bez prsou a zadku cejtí skoro jako lidský odpad.
@Anonymní píše:
Mít o 10 kg míň, tak jsem stoprocentně spokojená. Byla jsem v pohodě do 60 kg. Teď musím vyměnit to oblečení.
První problém je ten, že potřebuju sehnat kalhoty, rifle, které mi nebudou dlouhé. A pak netuším, kde sehnat tílka, kde mi nekouká podprsenka, jak jsem již psala.
Tak začni cvičit doma
a chod pěšky a pores jídlo… 6kg das za 3mesice úplně napohodu dolu
bez stresu ![]()
@Lioness34 píše:
Přesný!takhle zadek je proste potřeba… nemusi mít všechny D a vys… pokud mam A tak alespoň makam na zadku
![]()
Já rozhodne nejsem pro vychrtle a hubene ženy…/ rozhodne lepší mít vmi 26 než 19…
Proste žena musí být žena..
To byla ironie. Pevně doufám, že názory ve stylu „žena musí být žena“ a pro to, aby byla dostatečně žena, musí mít optikou někoho jiného předepsanou velikost prsou, břicha a zadku, už brzo vymřou.
@Anonymní píše:
Edit: předčasně odesláno.
U kalhot je bezpodmínečně nutné vědět, jaký máš ten typ postavy. Jestli hruška, nebo jablko. Já si nemyslím, že bys s pár kily navíc nemohla mít třeba džegíny (ty i hezky tvarují) do pasu a klidně i triko dovnitř. Myslím, že důvodem, proč tolik ženských při těle vypadá jako krabice a vůbec ne úplně šik, je ten, že se snaží všechno zakrýt a málo přiznat. Ale asi by to nešlo, pokud máš ten jablíčkový tvar.
Tílka, ze kterých nekouká podprsenka, se dají běžně sehnat v konfekci (v Marksi a Spencerovi, v Zaře, v HáEmku, v Lindexu, z levnějších je má i Tesco). Jsou to takové ty klasické střihy. Pro mě jsou špagetová ramínka zlo, tak si kupuji vždycky ty se širokými ramínky. Taky doporučuji pozjišťovat, jestli nosíš správnou velikost podprsenky: ten rozptyl, který uvádíš, že ti sedí, je poměrně velký. Dobrá podprsenka udělá s tím, jak to vypadá pod tričkem, divy.
A z plavek si nic nedělej, ty kupuji na dva díly i já a to nemám nic navíc. Málokterá z nás má stoprocentně konfekční postavu.
Příspěvek upraven 11.05.19 v 10:12
@SlečnaDahlia píše:
To, jestli máš nebo nemáš úzkou pánev (a od toho se odvíjející „ženský“ tvar zadku), fakt neovlivníš. Prsa tím spíše ne.Přesně tyhlety kecy jsou příčinou toho, proč se pak některý ženský se dvěma kily navíc a bez prsou a zadku cejtí skoro jako lidský odpad.
Heled i úzká pánev - Da se cvičit na zadek a ten muže mít hezky…
Každé cvičení je znát. A nikde není psané ze žena s úzkou pánvi vypadá špatne - to jsem někde psala??
Narovinu - mě zase vadí takove kecy co mas ty. Tisíc výmluv proč nejde cvičit nebo nejde to nebo ono… jako proč?? Každá žena co cvici muže vypadat skvěle - a nemusí trávit hodiny v posilovně. Mít prsa E není zárukou toho ze je sexy ![]()
Takže žádné výmluvy ale pokud se sebou někdo chce něco udělat, tak muže ![]()
A mimo jiné - buď se člověk vymlouva a hledá tisíc důvodu proč to nejde a nebo hledá co zlepsit muže…
Ano někdo má geneticky dáno to nebo ono ale ovlivnit to muže a nebo holt cely život vyklada já za to nemůžu…
A nepřišla jsem se dohadovat. Mějte se hezky a ať jste spokojene ![]()
@Lioness34 píše:
Heled i úzká pánev - Da se cvičit na zadek a ten muže mít hezky…Každé cvičení je znát. A nikde není psané ze žena s úzkou pánvi vypadá špatne - to jsem někde psala??
Narovinu - mě zase vadí takove kecy co mas ty. Tisíc výmluv proč nejde cvičit nebo nejde to nebo ono… jako proč?? Každá žena co cvici muže vypadat skvěle - a nemusí trávit hodiny v posilovně. Mít prsa E není zárukou toho ze je sexy
Takže žádné výmluvy ale pokud se sebou někdo chce něco udělat, tak muže
Mluvíš o něčem úplně jiném, než proti čemu se vymezuji já. Samozřejmě, že člověk může leccost udělat s tím, kolik má na zadku tuku, ale naprosto nic (bez zásahu plastické chirurgie) s tím, že třeba od přírody ta prsa a zadek nemá. A taková žena podle tebe nevypadá „jako žena“. Ukaž mi jediné místo, kde někoho povzbuzuji k hledání výmluv, jediné.
Já se vymezuji jen a pouze vůči těm tvým výrokům o tom, jak má nebo nemá vypadat žena, aby teda vypadala „jako žena“. Protože na rozdíl od tebe nemám potřebu cpát ženy, které se stejně jako muži rodí každá s jinými prsy, s jinou pánví, s jinými tvary, do toho, aby se necítily jako ženy, protože ta nemá prsa a ta zadek. A to nemá co do činění se cvičením nebo necvičením: všimla sis třeba, jaký zadek a prsa mají některé sportovkyně, přestože cvičí pravidelně a jsou vymakané? Taky podle tebe nejsou dostatečně ženy, protože ač vypracované, řada z nich má místo prsou lentilky pod prkýnkem a zadek taky nula nula nic? Taky pro ně hledám „výmluvy“ k necvičení, když si myslím, že i ony bez zadku a prsou vypadají „jako ženy“ prostě proto, že ženami jsou?
@Anonymní píše:
Tak rifle bych si nechala max zkrátit pokud ti sedí jinde je to to nejmenší.
@SlečnaDahlia Heled já svůj názor napsala a nebudu to psát znova. Každý jsme originál a každá se muže cítít dobre - to je základ. Já se nebudu opakovat a vysvětlovat Ti věci které jsem napsala. Nemyslím je vůči nikomu zle. A proč na zadku tuku? Muže cvičit a mít hezky zadek ze svalu. A já tohle nikomu - ani tobě nevnucuji. Jen jsem alergicka na výmluvy nebo tvrdit ze takhle za to nemůže má to geneticky… každá můžeme maknout a nebo brecet… proč by každá žena co má úzkou pánev mela být v depresi?? Treba ji se to libi i ji to vyhovuje…
A navíc - já nejsem na ženy, mě je to jedno.
já jen nemám rada výmluvy… když je kdokoliv nespokojený tak vždy se da něco dělat a nevymlouvat se. A kdo je spokojený tak super!
Možná kdyby jsme nebyly na fóru kde se píše ale mluví, vyznelo by ti moje psaní jinak… ![]()
@Lioness34 píše:
Tak začni cvičit domaa chod pěšky a pores jídlo… 6kg das za 3mesice úplně napohodu dolu
bez stresu
Nedám. Mám nějaké zdravotní potíže, ale to nechci rozebírat.
@SlečnaDahlia a jinak svůj názor si nechám a neberu Ti ten tvůj… a upřímně je mi úplně jedno co si o mě myslíš ty - neber to ve zlem, nemusíme si ve všem rozumnet… Mej se a ať se daří ![]()
@Anonymní píše:
Na kalhoty koukni třeba do nečtu a nebo marks a Spencer. Speciálně u riflí se dělají různé střihy a různé poměry pasiva délky. Next má ve svých kolekcích společenských kalhot i zkrácené délky. A těch obchodu bude víc. Jinak Orsay je v poslední době úplně strašný. Průhledné materiály a křivě ušité. Hodně se za poslední roky zhoršili.