Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nectu vše. Každopádně velikost 42 chápu ze vadí. Na druhou stranu pokud mas 66kg a vel 42 tak musíš měřit 150cm / odhadem.
Když jsi nespokojena sama se sebou, začni cvičit. Najdi si trenéra, nech si udělat jídelníček. Pokud na to nemáš finance, víc premyslej o jídle a začni cvičit doma a chod všude pěšky. 12km denně a shodis. Pokud nebudes jist na noc pra.sar.ny…
Já te chápu, ze nejsi spokojena s tím ze jsi silná, ale nikdo jiný s tím nic neudělá. Kdyby jsi měla postavu dle sebe - velikost 36-38, tak nakupujes rada. Proste chápu ze věci ve velikosti 42 se proste blbě zkousi… lepší mít 38…je to proste rozdíl… když ti vše lépe sedne. Nesla bych na velikost 34-36, to už je moc, ať jsi jako ženská ![]()
Zamakej na sobě. Ať se brzy zadari.
@j.a.n.i1 to si nemyslím. Když jsem měla po porodu 42 byla nelíbila jsem se v tím a o dost hur se mi sháněli věci (v ČR) aby mi seděly…teď mam 38 a vypadam lip.
@Lioness34
Já pochopila, že má 42 let, ne že její konferenční velikost je 42. Ale možná jsem se přehlídla, čtu to letem světem ![]()
@Lioness34 píše:
@j.a.n.i1 to si nemyslím. Když jsem měla po porodu 42 byla nelíbila jsem se v tím a o dost hur se mi sháněli věci (v ČR) aby mi seděly…teď mam 38 a vypadam lip.
42 je úplně běžná, sehnatelná konfekční velikost. Řada žen ji má a hezky ji nosí bez pocitu nelibosti. Opravdu je to v hlavě.
@werajsik píše:
@Lioness34
Já pochopila, že má 42 let, ne že její konferenční velikost je 42. Ale možná jsem se přehlídla, čtu to letem světem
Já to chápu stejně ![]()
@Kfětoslava píše:
To není zakladatelka hádám.
Vždyť to paní z fotky píše, chtěla se vyfotit v šatech a ukázat, že se oblékat opravdu jde ![]()
Zakladatelko, nevím, jestli to tady už někdo psal, nečetla jsem celé. Ale abys vybrala něco, co ti opravdu sluší a sedne, musíš kromě velikostí (a to i správné velikosti podprsenky) znát svůj typ postavy a barevný faktor. Každý člověk má nadváhu jinou, někdo je jablko, někdo hruška, a každému typu postavy sluší něco jiného. Stejně tak někomu jde k barvě pleti a vlasům spíše pastelová barva, někomu jinému zase výrazná. Vygoogluj si typy postav i barevné faktory a najdi si k nim padnoucí střihy oblečení (zkus starší články na Módním pekle).
Nicméně ze všeho, co píšeš, jde cítit hrozná rezignace a já se obávám, že bez práce na tomhle se budeš sama sobě nelíbit úplně ve všem.
@SlečnaDahlia píše:
42 je úplně běžná, sehnatelná konfekční velikost. Řada žen ji má a hezky ji nosí bez pocitu nelibosti. Opravdu je to v hlavě.
Tak nejak, ja mam 38 a kamaradka 44 a fakt nemam pocit ze by se ji hur kupovalo obleceni a nebo ze by to me sluselo vic nez ji.
@werajsik píše:
@Lioness34
Já pochopila, že má 42 let, ne že její konferenční velikost je 42. Ale možná jsem se přehlídla, čtu to letem světem
Ja to taky čtu jen v rychlosti - tak to pardon
![]()
@Lioness34 Plus tedy nevim, kdes prisla na tu vysku, ja mam nejakych 62kg, 173cm a nektere veci potrebuju 40 (zbytek 38), takze si nemyslim ze pri 66kg a 42 velikosti by zakladatelka musela byt mrnava… Klidne muze mit kolem 165.
@j.a.n.i1 píše:
@Lioness34 Plus tedy nevim, kdes prisla na tu vysku, ja mam nejakych 62kg, 173cm a nektere veci potrebuju 40 (zbytek 38), takze si nemyslim ze pri 66kg a 42 velikosti by zakladatelka musela byt mrnava… Klidne muze mit kolem 165.
Jento typ od typu. Postav vedle sebe ženy s podobnou výškou a různou vahou…
A ne každá žena s velikosti 42 když se svlekne je přitažlivá. Mě stačí kolikrát vidět mladé holky na bazénu - celulitida všude kam se podíváš a proste ne buď to vypadá hezky. Ale jsem žena ne chlap. Muže se to líbit… každopádně řešíme tady zakladatelku a ne Tebe a pokud ona se necítí dobre a nerada chodí nakupovat s tím ze si nemůže vybrat, tak ji rozumím. Nekomu velikost slušet muže ale rozhodne ne všem
@j.a.n.i1 a ještě dodám ze jsem pro to aby žena vypadala jako žena - trochu zadek trochu prsa… a pokud zakladatelka má velké břicho tak to proste přitažlivé není. Sorry.
Ale tvůj názor ti neberu. Mej se ![]()
@terien píše:
Tak bych šla do šatů, podkasané pod pupíkem, ne ty prestrižené přímo v pase nebo pod prsy. Jako jestli se chceš oblict, tak budeš muset vyrazit a zkoušet, samo ti to domů nepřiletí. Tyhle argumenty fakt nechápu, prostě jeden den děti někdo pohlídá a ty se přemůžeš a pojedeš nakupovat. Jak jinak to chceš asi udělat.
Takové šaty jsem nosila před 5 kg a to bylo fajn. Možná že jsem měla ještě míň. Loni v létě už mi ty šaty vůbec neseděly.
@Anonymní píše:
Takové šaty jsem nosila před 5 kg a to bylo fajn. Možná že jsem měla ještě míň. Loni v létě už mi ty šaty vůbec neseděly.
Začni chodit pěšky, kup si krokomer a cvic doma klidně s YouTube. Pij vodu a nic slazeneho a premyslej o tom co jíš a bude ro ok ![]()