Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám taky stehna a takový silnější nohy a nejde s tím nic moc udělat, takový jsou tvarem. Nosím hodně zázračné černé strečové džegíny. Nejsou to legíny, prostě černé úzké dziny.
Opravdu ty umí zázraky. Jsou sportovní, elegantní, hodí se absolutně ke všemu, ke každým botám, ke každé příležitosti. Vršek většinou oversize halenky, ale moderni. Nebo basic trička. Jednoduché třeba taky černá nebo šedivá, tm. modrá. K tomu třeba výraznější delší řetízek v měděné barvě. Jednoduché minimalistické. S tím nejde nic zkazit.
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že si to dojedu někam vyzkoušet a koupit, ale chci tip, kam jít. Tady v okolí nic není. Už jsem hledala, vyzkoušela hodně věcí, ale nic mi nesedělo. Děti jsou často nemocné a já jsem v práci, tak mám hlídání. Jsem ráda za to a častějsí hlídání už požadovat nemůžu. Teď se nám nemoci táhnou už hrozně dlouho a já se nikam nedostala. Když vyrazím dál, je to na půl dne minimálně. S mýma dětma nic nenakoupím - jsou docela živí.
A co sekac? Zitra ma myslim textilehouse vse za 15kc, tak si to ani nemusis zkouset. Nabereš vse mozne a doma pak protridis. Navic v kabinkach clovek vypada nejak hur nez normalne.
Jinak ja bych doporucovala uzke kalhoty a dlouhe kosile. A pak 2vrstve halenky. Netopyri strih vubec, v tech treba ja vypadam na 60 ![]()
Ty máš zakladatelko těžký život. Nic se ti nelíbí, nikde nic nemají, nemáš čas nic nakupovat, podpatky nosit nemůžeš, ve všem vypadáš strašně. Vážíš 65 kilo, tak pokud nejsi trpaslík, tak máš předpokládám úplně normální postavu, ale brouka v hlavě.
No jsem mladá, ale laňka nejsem, tak to je, a naučila jsem se mít sebe ráda, rozhodně, nechci dopadnout jako dřív, když jsem jako malá byla podvyživená a nic do sebe nedostala, omezila jsem sladké, bílé pečivo, zařadila více zeleninu a doufám, že se dokopu i k tomu, že půjdu sportovat - trošku kondička, takže by to mohlo být lepší s tou postavou
,
***takovou stravu zvládneš i s nemocnými dětmi
,** a procházky až budou zdravé zvládnete taky, stejně děcka doma sedět na pr.deli zdravé nemůžou
.
Nosím, jak psala již výše uživatele @marg také černé džegíny, černé kalhoty, ale i klasické džínové džegíny, a k tomu volnější halenku, kde je další přes zadek, nebo nosím halenky, tak aby byla znázorněna moje přednost (prsa - a to prsa nemám velké), ale jako u nich opjatější, tak se cítím lépe
, ale rozhodně ne yzývavě!! a pak volnější, mám i několik šat, kde se právě u pupíku rozšiřují
, a v tom vypadá teda si nejlíp
![]()
a jinak mám áčkovou sukni a to několik (ona áčková sukně nemusí být nutně ala selka, stačí, aby byla trošku do A), jednu mám i víc, a k tomu nosím podpatky a nevypadá to špatně.
Černá barva např. šatů je dobrá, ono se to trošku tím rozbije, prý trošku zeštíhlují, no nevím,
, ale není to tak vidět, aspoň dle mě
.
**S oblečením se prostě musí vyhrát a neporovnávat, co mají na sobě modelky
** ****Ale, co je nejdůležitější mít se rád takovou jaké jseš, pak jde vše lépe
@hanka.br. píše:
Ty máš zakladatelko těžký život. Nic se ti nelíbí, nikde nic nemají, nemáš čas nic nakupovat, podpatky nosit nemůžeš, ve všem vypadáš strašně. Vážíš 65 kilo, tak pokud nejsi trpaslík, tak máš předpokládám úplně normální postavu, ale brouka v hlavě.
No, jak jsem psala výše, nemá ráda sebe, musí se naučit mít ráda sama sebe, a pak půjdeš všechno lépe
. Jako jo může mít zadek a stehna a trochu bříško, to joo, může vypadat nějak takto
jako ta 3, 4
¨
a tady moje post ava!!! jdu s kůží na trh!
Příspěvek upraven 10.05.19 v 23:57
@hanka.br. píše:
Myslím, že jsi uhodila hřebíček na hlavičku. Zakladatelka by se měla srovnat hlavně psychicky a ten zbytek pak nebude problém. Ale třeba jí křivdíme a měří metr a to je pak tlustá a je jasné, že se na ni nedá nic sehnat. ![]()
Mě se hlavně osvědčilo koupit si to, co se mi líbí a co mi sedí. Pokud na něco takového narazím, tak si to koupím a nečekám, až to budu nutně potřebovat. Pak to totiž nemůžu sehnat. Žádné to je škoda a to teď nepotřebuju a škoda peněz,… Pak nemusím řešit krize alá nemám co na sebe.
Ja moc nechapu, proc bys nemohla zhubnout? Je lepsi pomalu kynout, nemoct si oblect nic hezkeho, fnukat jak blbe vypadas nebo urvat 15min denne hiit cvicenim a poupravit jidelnicek? Nemusis drzet dietu, nekdy staci opravdu malo a jde to.
Ja ted taky lehce pribrala. A mam pupik, kalhoty me tlaci. Ale mam strop ve sve vaze a jakmile se k ni dostanu, zacinam cvicit. Ted cvicim zuzku light. Cviceni na 15min denne. Ma program pro zacatecniky a navysuje obtiznost. A jde to dobre.
To jako od ted budes jen kynout? Jak budes vypadat v 50?
Mas 65 kilo a jsi tlustá? To meris metr? Je mam 63 kilo na 165cm a tlusta si teda nepripadam.
@Anonymní píše: Áčkové sukně opravdu mít nemůžu. To jsem už kolikrát zkusila a vždy mi to potvrdily i prodavačky. Vypadám v tom jak selka, no spíš o mnoho hůř. Mám teda 65 kg, nemám svaly, mám samé špeky, takže ač ta váha není tak strašná, tak skutečnost bohužel ano. No a na mou výšku je to dost. Udělala se mi i pneumatika kolem břicha - po druhém porodu a už se to jenom zhoršovalo a teď je to tragédie.
Porad mam po 2 porodu jeste nejaka kila navic, ale leta jsem mela 62 kg na 163cm a byla jsem hubena a i lidi me tak brali. Sluselo mi temer vse, co jsem vyzkousela.Ted mam konecne taky tech 65 kg (v tehotenstvi jsem nabrala 22 kg)a to mi uz prijde celkem ok.Chci samozrejme na svoji puvodni vahu, ale uz ted si prijdu celkem hubene. Urcite mate hezci postavu, nez si myslite.
@Anonymní píše:
Nojo, podpatky. Bohužel momentálně nemám žádné boty s podpatkama. Potřebuju nutně i boty.
Dočetla jsem sem a už z tebe mám depresí taky. Tvůj problém není tvoje postava. Ty máš problém sama se sebou.
@Anonymní píše:
Mám strašně málo oblečení - z více důvodů. Prvním důvodem je to, že jsem přibrala, takže to, co jsem nosila, již nosit nemůžu, protože to neoblíknu nebo v tom nemůžu mezi lidi. Mám momentálně nejvyšší váhu ve svém životě. Podobnou váhu jsem měla před cca 10 lety, ale to bylo po lécích. Nepočítám s tím, že by se mi povedlo zhubnout. To se mi nepovedlo ani kdysi. Necítím se moc dobře, protože to nejsem já. Přibrala jsem pomalinku, že jsem si toho ani nejdřív nevšimla. Mám blbou postavu. Jsem malá, mám zadek, břicho, tlustá stehna. Další problém je, že mi nic nesluší. Co mám nosit??? Kde to mám koupit??? Nic se mi nelíbí. Když už se mi něco líbí, tak se mi to nelíbí na mně, protože to vypadá hrozně. Mám třeba kalhoty, které vidím na hubené postavě, vím, co k tomu, ale když si to oblíknu já, tak v tom vypadám, jak když jdu vybírat brambory. Další problém je, že se mi skoro nic nelíbí. Přijde mi, že jsem něco podobného už nosila, pořád se móda opakuje a mně se to nelíbí.Další problém je čas. Nemám čas obcházet obchody, vybírat, zkoušet. Potřebuji někam zajít, nakoupit více kusů a nemuset nad tím ztrácet čas. Samozřejmě finance nejsou neomezené. Přes internet neobjednávám, protože mi málokdy něco sedí. Mám problém i s oblečením na doma. A preferuju pohodlné oblečení. Budu ráda, když mi poradíte, dáte nějaký tip, jak to děláte. Je mi 42.
vykašli se na kalhoty, které obepínají mohutnou zadel a stehna a nos šaty. Jsou milosrdné, krásné a hodně zamaskují. Podporují ženskost. Nebudeš pak vypadat jako hrouda tuku obepnutá nelichotící látkou. Krásné kousky pro velikost L, XL atd. mají na ZOOTu.
@MP Krista píše:
Děvče, podle fotky mas hezkou figuru, ty šaty ti sluší.
To není zakladatelka hádám.
@slečna97 píše:
No, jak jsem psala výše, nemá ráda sebe, musí se naučit mít ráda sama sebe, a pak půjdeš všechno lépe![]()
. Jako jo může mít zadek a stehna a trochu bříško, to joo, může vypadat nějak takto
jako ta 3, 4
![]()
¨
a tady moje post ava!!! jdu s kůží na trh!Příspěvek upraven 10.05.19 v 23:57
Můj typ postavy tu vůbec není, mám hubené nohy, Hlavně lýtka (jako Meghan
šaty sukně nosit nemůžu, tak nosím pořád gatě, to je taky na nic.