Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ančapepča píše:
To ehm si laskavě osdpust. Taky už jsi napsala svoje a stále to píšeš dokolaNo je to diskuze, takže se tu střídají názory a odpovědi
Nepředpokládám, že to přestane dělat o dítě se nebojí a má pocit, že když u něj stojí tak se nemůže nic stát. A já si stále myslím, že batole k plotně prostě nepatří
a co je tedy cílem toho to psát?
Upozornit na nebezpečí, kdyz ona ho nevidi. Ale nepovedlo se…stejně ho bude dál stavět k plotně tak nezbývá než popřát klukovi hodně štěstí. A co je cílem tvých příspěvků??
Mým cílem teda bylo upozornit na to, že @Linamati je stejná jako ty, kvůli kterým je tato diskuse založená. A sama to i vlastně napsala.
@ančapepča píše:
Upozornit na nebezpečí, kdyz ona ho nevidi. Ale nepovedlo se…stejně ho bude dál stavět k plotně tak nezbývá než popřát klukovi hodně štěstí. A co je cílem tvých příspěvků??
no, dozvědět se, proč to ty lidi dělaj. Cíl ostatních příspěvků - většinou jsem se ptala, tedy cílem bylo něco zjistit.
JInde to byla podpora nějakému uživateli, protože to vnímám stejně.
Nebo o cíl jakého konkrétního příspěvku ti jde?
Nějak tomu nerozumim, protože na jednu stranu píšeš, že chceš upozornit na nebezpečí.
Na druhou strnu jsi popřela, že cílem není zařídit, aby to nedělala.
Takže momentálně cílem tohoto příspěvku je, nachytat tě, že to s těmi úmysly a cíly není uplně tak, jak deklaruješ.
@Lama Lama píše:
A ty tim chces zaridit, aby to nedelala?
Ne. Sama musí nejlíp vědět co má a nemá dělat. Důsledky si ponese sama ale bohužel to může odnést to dítě. Jasně, že nic se stát nemusí. Ale ja se na to, že se nemůže nic stát nespoléhám a nechodím nehodám naproti. Je fajn děti zapojit v kuchyni, děti se mnou dělají těsto, nebo dělají br. placky a tak, ale pánev a podobné vařící nádobí je moje území a tam prostě zatím nesmějí
@kontramatka píše:
Mým cílem teda bylo upozornit na to, že @Linamati je stejná jako ty, kvůli kterým je tato diskuse založená. A sama to i vlastně napsala.
upozonit jí nebo ostatní?
@Lama Lama píše:
upozonit jí nebo ostatní?
to je mi úplně jedno. Upozornila jsem na to a nejsem jediná kdo si to myslí, kdežto @Linamati to pochopitelně neuzná, sebereflexi od ní neočekávám. Můj názor je jasný a trvám na něm. ![]()
@kontramatka píše:
to je mi úplně jedno. Upozornila jsem na to a nejsem jediná kdo si to myslí, kdežto @Linamati to pochopitelně neuzná, sebereflexi od ní neočekávám. Můj názor je jasný a trvám na něm.
tak psala jsi, že tvůj cíl je upozornit a je ti jedno koho upozornit? ![]()
@Lama Lama No jasně, nejdřív jsem upozornila na nebezpečí a naivně jsem si myslela, že by mohla vzít v potaz nebezpečí. Nevzala, nebojí se o dítě a má pocit, že když u něj stojí tak se nemůže nic stát. Podle ní si nemůže hodit na obličej nebo do oka neobrtným mícháním vařící cibuli, nemůže zaškobrtnout a strčit ruku do pánve nebo na sebe vylít obsah pánve. Nebere to na vědomí. S tím už nic nenaděláme. Jako při čem chceš někoho nachytat? Že změní názor? Celou dobu opakuju, že si myslím, že je bláznovství strkat dítě k pánvi. A nejsem jediná. To co nakonec bude nebo nebude dělat Linamati se stejně nedozvíme…Nechápu co sem pleteš úmysly a cíle, když ten můj je celou dobu stejný
@Lama Lama píše:
tak psala jsi, že tvůj cíl je upozornit a je ti jedno koho upozornit?
tak asi logicky píšeme sem do diskuse takže upozorňuji zdejší diskutující. Nechápu v čem se ty tady pořád nimráš.
@Lama Lama Přestaň si hrát na chytrou a řekni svůj názor. Přijde ti to v pořádku nebo máš názor jako já a kontramatka a nenecháš tak malý dítě hrabat se horké pánvi…
@ančapepča píše:
@Lama Lama No jasně, nejdřív jsem upozornila na nebezpečí a naivně jsem si myslela, že by mohla vzít v potaz nebezpečí. Nevzala, nebojí se o dítě a má pocit, že když u něj stojí tak se nemůže nic stát. Podle ní si nemůže hodit na obličej nebo do oka neobrtným mícháním vařící cibuli, nemůže zaškobrtnout a strčit ruku do pánve nebo na sebe vylít obsah pánve. Nebere to na vědomí. S tím už nic nenaděláme. Jako při čem chceš někoho nachytat? Že změní názor? Celou dobu opakuju, že si myslím, že je bláznovství strkat dítě k pánvi. A nejsem jediná. To co nakonec bude nebo nebude dělat Linamati se stejně nedozvíme…Nechápu co sem pleteš úmysly a cíle, když ten můj je celou dobu stejný
a ona píše někde, že se nemůže nic stát?
Ty děláš v životě jen věci, kde víš, že se nemůže nic stát?
Pletu je sem proto, že mi zajímají a nerozumím jim.
@ančapepča píše:
@Lama Lama Přestaň si hrát na chytrou a řekni svůj názor. Přijde ti to v pořádku nebo máš názor jako já a kontramatka a nenecháš tak malý dítě hrabat se horké pánvi…
sem ho už psala, ne?
@Lama Lama A můžeš ho prosím napsat znova? ať to nemusím hledat
@ančapepča píše:
v horké pánci bych své dítě hrabat nenechala. Cizí dítě nechat se hrabat rukou v horké pánci by bylo už za mojí hranicí a pokud by to někdo dělala, tak ho nahlásím pro týrání na OSPOD. Své děti jsem míchat cibuli v pánvi vařečkou nenechal ve 2,5 letech nenechala. Cizí bych neřešila, není to za mou hranicí.
@kontramatka Dobrý den, smazala jsem OT i s navazujícími příspěvky z diskuse na 9. straně. Osobní poznámky a off topic je v diskusích proti pravidlům.
Krásný den,
Josefina