(ne)Tolerantní matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linamati
19.6.18 14:15
@kontramatka píše:
Ale musela se shodně držet a moc nechybělo co? :lol: :lol: :lol: :lol:
Přečti si svůj první příspěvek ty hvězdo zářivá a řekni mladýmu, že zítra chceš k obědu svíčkovou a večer spíchnout na šaty. :jazyk:

Tak vidíš.. a já si přesně myslím že tento příspěvek je o ženských jako jsi Ty. Jejich děti něco neumí a tak radši sejmou někoho kdo jo :roll: Je mi Tě líto.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Linamati
19.6.18 14:16
@Wani píše:
No mně přijde docela nezodpovědné nechat dítě krájet cibuli ostrým nožem, přece jen u toho člověk slzí, dítě se bude chtít otřít oči a řízne se. :nevim: A to nejsem nějaká ustrašená matka. A přijde mi trochu divné, že by se 12 měsíční díte umělo samo obléct. :think:

Divné ti to přijít může.. a může ti to přijít nezodpovědné. Ale já to tak mám, moje věc :-)

• Citovat
  • Upravit
19388
19.6.18 14:18

Tak tyhle nevyžádaný Rady a kecy od známých jsme snad zažily všechny. No, někdy jsem tedy byla rozpálená do bela. A moje děti jsou momentálně na zabití. Až se někdy za ně stydím, když to rozbalej. No co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.6.18 14:20

@Linamati známých syn se takto opařil. S tímto bych byla opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
19.6.18 14:21
@g.sandova píše:
@Linamati známých syn se takto opařil. S tímto bych byla opatrná.

Já ho ale nenechávám samotného:-) jako že bych mu dala pánev a odešla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4700
19.6.18 14:22
@smurfka píše:
jako samostatnost..dobře..pro 3 leté dítě vidím samostatnost v tom, umět se obléct, umýt, učesat, vyčistit zuby, utřít si zadek po velké, říct jak se jmenuju a kde bydlím…
ale umět ve třech smažit cibulku? to mu k samostatnosti pomůže jak? :think:

Ale vždyť je to super. V tom s @Linamati zcela souhlasím. Zatímco nakrájím zeleninu, prcek už má cibulku osmaženou no a pak je jedno, kdo to dodělá, jestli já a nebo prcek. :nevim:
Tak zatímco smaží a vaří si dám čajdu, přečtu knížku, prostě pohoda … proč ne . :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
@Linamati píše:
Tak vidíš.. a já si přesně myslím že tento příspěvek je o ženských jako jsi Ty. Jejich děti něco neumí a tak radši sejmou někoho kdo jo :roll: Je mi Tě líto.. :hug:

Moje děti jsou dávno školou povinné. A já fakt nemám za potřebí e zabývat tím, jestli uměli na nočník v 11 nebo 16 měsícíh a kdy nakrájeli cibuli nebo co. Pointa je, že to co uvádíš, je naprosto stupidní, nezajímavé a nedůležité pro kohokoliv. Oblíkají se samy, utírají si zadky, dokonce mluví a počítají a čtou a to na čem ty tak bazíruješ je úplně jedno. Naučí se to totiž každej. Žádný umění jsi nepředvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388

@Linamati já vím. Maminka u něj byla, ti je hned. No já se zase bála až přehnaně třeba, ale tohle máme každá jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.6.18 14:23

@g.sandova já teda žádné rady nedostávala..( asi mám pernamentně kamenný - nasraný xicht a nikdo si to nedovolí :mrgreen: :nevim: ) Rady ani nedávám, pokud se někdo zeptá, odpovím jak jsem to dělala já a jaké jsou možnosti, každý at si pak vybere dle svého..

Vždycky čučím kdo jaké lidi potkává, jak si tu stěžují na to že jim kdo kecá do kojení, do spaní, do nošení, do vození, do výchovy..atd. To se my nikdy nestalo.. :nevim: Nebo nevím proč neměl nikdy nikdo odvahu se zeptat jaktože kojím, jaktože nekojím :think: atd. asi jinej gang..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.6.18 14:23
@mgdln píše:
Ale vždyť je to super. V tom s @Linamati zcela souhlasím. Zatímco nakrájím zeleninu, prcek už má cibulku osmaženou no a pak je jedno, kdo to dodělá, jestli já a nebo prcek. :nevim:
Tak zatímco smaží a vaří si dám čajdu, přečtu knížku, prostě pohoda … proč ne . :nevim:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3739
19.6.18 14:25
@smurfka píše:
@kontramatka jediný kdo se do koho naváží seš ty.. :roll: asi neumíš číst, nebo ti mozek nepřevádí čtené slovo do myšlenek :nevim:

ne, jen mi vadí matky, které rodí nadlidi a pak je podstrkují všem okolo aby se jim klaněly a děkovaly za zásluhy nebo nějak nechápu proč vlastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.6.18 14:27
@kontramatka píše:
ne, jen mi vadí matky, které rodí nadlidi a pak je podstrkují všem okolo aby se jim klaněly a děkovaly za zásluhy nebo nějak nechápu proč vlastně.

Proč ti vadí?
Já teda nemám pocit, že by mi nutila @Linamati se klanět a děkovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
19.6.18 14:27
@kontramatka píše:
Moje děti jsou dávno školou povinné. A já fakt nemám za potřebí e zabývat tím, jestli uměli na nočník v 11 nebo 16 měsícíh a kdy nakrájeli cibuli nebo co. Pointa je, že to co uvádíš, je naprosto stupidní, nezajímavé a nedůležité pro kohokoliv. Oblíkají se samy, utírají si zadky, dokonce mluví a počítají a čtou a to na čem ty tak bazíruješ je úplně jedno. Naučí se to totiž každej. Žádný umění jsi nepředvedla.

Ježiš, já přece nikde nepíšu že to je špatně! Asi máš problem sama se sebou :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.6.18 14:29
@kontramatka píše:

a to si vydedukovala z čeho prosímtě? asi vážně ti nedochází čtený text :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1638
19.6.18 14:29

To že se dítě umí obléknout a dělá další věci, které umí spoustu dalších dětí zrovna tak, je v poho, ale nevidím jeden jediný důvod proč by mělo 2,5 leté dítě krájet ostrým nožem cibulku a jako ještě větší bonus jí smažit na rozpáleném oleji. To jsi opravdu tak líná nebo co to je? Pánev s olejem, horké hrnce a pod. si hlídám ještě teďka a to je dětem 8 a 5 let. Vědí, že k tomu nesmí, ale prostě řádí, pošťuchují se a skotačí. Nehoda není náhoda. Kdyby můj muž viděl jak takhle malé dítě stojí u sporáku a smaží tak by mě hnal asi do blázince. Hlava mi to nebere fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová