(ne)Tolerantní matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
21.1.16 13:56

@MartinaIrena no jako to je taky dobry. Ja vazne kolikrat zasnu, co jsou ty lidi schopny vypustit vubec z ust. Nebo jake jsou schopne delat naschvaly. Rikam „lidi“, ale mam sto chuti, rict vylozene „babky“, protoze ja mam asi opravdu stesti a toto vse mi delaji vzdy jen a jen babky. A to ta z lidlu neni první pripad. :-D to jsme tam onehdy byli s pritelem a byla tam jedna co tam chodila furt tak nejak dokola sem a tam a vylozene strkala kosikem do lidi a cpala se pred ne a tak :-D asi si potrebovala neco dokazat :nevim: ale tomu jsme se tenkrat i docela zasmali :mrgreen: to ted posledne tomu jak pani zadam aby uhla, prihlizel jeden starsi pan a kdyz jsem odchazela tak mi rika: „Nic si z ni nedelejte, je stara a co vy vite, treba budete jednou taky takova..“ a smal se. Tak jsem mu rikala, ze teda opravdu doufam, ze takova nikdy nebudu! A to teda opravdu, opravdu doufam! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
21.1.16 14:00

@veronika6913 Ja myslim, ze nebudes :mrgreen:
A me to tenkrat v tom busu rekl zrovna dedek.Ale pak jsme si to vyjasnili a on se jeste asi 3× omlouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
21.1.16 15:34
@MartinaIrena píše:
@veronika6913 Ja myslim, ze nebudes :mrgreen:
A me to tenkrat v tom busu rekl zrovna dedek.Ale pak jsme si to vyjasnili a on se jeste asi 3× omlouval.

Aspoň že se omluvil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.1.16 17:03

Jsou matky slušné, co mají pusu od toho, aby slušně poprosily ale i tupé nevychované kravěny, co si myslí, že kvůli kočáru mohou dělat co chtějí a že si lidstvo z pokakánka sedne na zadek. K těm tříkolkám, některé jsou svými rozměry dost obtěžující, zabírají. Lahůdkou je vystrčené přední kolo v narvaném dopravním prostředku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.1.16 18:15
@Burj Chalifa píše:
Jsou matky slušné, co mají pusu od toho, aby slušně poprosily ale i tupé nevychované kravěny, co si myslí, že kvůli kočáru mohou dělat co chtějí a že si lidstvo z pokakánka sedne na zadek. K těm tříkolkám, některé jsou svými rozměry dost obtěžující, zabírají. Lahůdkou je vystrčené přední kolo v narvaném dopravním prostředku.

Promiň, ale já třeba tříkolku mám a je mnohem užší a kratší, než většina čtyřkolek. Co se týče předního kolečka, tak to trošku nechápu - co s ním jako má udělat, má ho sundat a držet v ruce? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
21.1.16 18:18

@Amys Asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.1.16 18:22
@Amys píše:
Promiň, ale já třeba tříkolku mám a je mnohem užší a kratší, než většina čtyřkolek. Co se týče předního kolečka, tak to trošku nechápu - co s ním jako má udělat, má ho sundat a držet v ruce? :mrgreen: :lol:

vyhodit.Ty možná máš rozměrově střídmější tříkolku, ale pak jsou tu tříkolky obludné, široké a dlouhé s vystrčeným kolem připomínající od kolečka na maltu, který tedy v MHD dost překážejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.16 18:34
@marra2 píše:
Hezky den všem :) Včera jsem po delší době jela tramvaji a zůstala jsem trošku v šoku, co dokáže jedna matka s kočárkem. Tramvaj nacvakana k prasknutí, nikde se nedalo posadit. Jelikož trpim nevolnosti, potřebovala jsem se alespoň opřít. Jediné místo bylo v zóně? Kde maji byt kočárky. Stoupla jsem si do rohu at nezavazim a nastoupila matka s kočárem. Začala do me dost silně bouchat a najizdela kočárem. Při tom jecela o zákonech? Kde je místo jen pro kočáry. Samozřejmě se strhla debata, protože kdyby me slušné požádala, odejdu, ale proč hned byt tak agresivní? Místa bylo dost i pro dva kočáry a fakt jsem problém nepochopila. A já se ptám, je nutné mít při tlačení kočárů pocit, ze jsem sežrala svet? Píšu na mobilu, omlouval se za chyby. PS: nechci zde žádnou há dku, jen takový malý pokec ;)

Je to smutne, ale fakt to neni kocarem, to je naturou cloveka. A nebo mela treba zkusenost jako ja…tramvaj poloprazdna a v prostoru pro kocarek skupinka lidi, kteri delali, ze nevidi, ze nastupuje kocarek a stali tam dal. Kdyz jsem rekla „s dovolenim“, tak se dva uhli a uprostred zustala stat lady s mobilem v ruce a nehla se ani o chlup. Takze jsem o ni pri najizdeni zavadila, jinak to neslo. Tos mela videt, jak me sjela, ze jsem na ni naschval narazila a ze si myslim, ze s kocarem muzu vsechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.1.16 21:15
@Burj Chalifa píše:
vyhodit.Ty možná máš rozměrově střídmější tříkolku, ale pak jsou tu tříkolky obludné, široké a dlouhé s vystrčeným kolem připomínající od kolečka na maltu, který tedy v MHD dost překážejí.

No jo, ale pořád jsou stejně dlouhé, jako klasické čtyřkolky, takže vlastně v konečném důsledku překáží mnohem míň. Ono nezbyde, než koukat pod nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
21.1.16 21:54
@tronelka píše:
Je to smutne, ale fakt to neni kocarem, to je naturou cloveka. A nebo mela treba zkusenost jako ja…tramvaj poloprazdna a v prostoru pro kocarek skupinka lidi, kteri delali, ze nevidi, ze nastupuje kocarek a stali tam dal. Kdyz jsem rekla „s dovolenim“, tak se dva uhli a uprostred zustala stat lady s mobilem v ruce a nehla se ani o chlup. Takze jsem o ni pri najizdeni zavadila, jinak to neslo. Tos mela videt, jak me sjela, ze jsem na ni naschval narazila a ze si myslim, ze s kocarem muzu vsechno :nevim:

No a teď bacha, protože ta lady o tobě tim mobilem taky někde hned třeba založila diskuzi :mrgreen:
Vážně se to blbě hodnotí, když u toho člověk nebyl a má pohled jen jedné strany no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
21.1.16 21:58
@Amys píše:
Promiň, ale já třeba tříkolku mám a je mnohem užší a kratší, než většina čtyřkolek. Co se týče předního kolečka, tak to trošku nechápu - co s ním jako má udělat, má ho sundat a držet v ruce? :mrgreen: :lol:

Sundat a držet, si eště neviděla volant v tramvaji né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
19.6.18 12:07

Tupost matek

zdravím ženy, potřebuju si ulevit, pokecat, cokoli.

proč některé matky mají tendence řešit děti druhých cizích lidí, případně zasahovat do výchovy, organizace času?

dnes jsem se chytla se sousedkou. taková přechytračelá slovena, co si myslí, že sežrala šalamounovo ho-vno.

jo děti dle jejich slov zlobily, já u toho nebyla, vařila jsem, tak jim vynadala. ok, beru, poděkovala jsem jí s tím, že dětem to ještě ,,vytmavím,,

nicméně, rozjetá pokračovala, proč jako starší syn nechodí do školky, že potřebuje děti, přitom je furt doma. a vlastně mu nic není (jak to může vědět? ona s námi nežije, je tak dobrá, že jedním pohledem umí diagnostikovat stav dítěte? :think: ). tím mi vcelku vyrazila dech. tak jí říkám, že jí do toho nic není, že já jsem snad jeho matka a dokážu posoudit, kdy do školky jít může a kdy ne, protože to z nějakého důvodu není vhodné. a ona furt jela, to svoje, a proč teda a byla jak zaseklej gramofon.

a já si říkám, kde se bere ta drzost, tupost a jednoduchost některých matek, které se starají o věci, které jim nepřísluší. s tou kravi-ckou pár scén už bylo. taková lahůdka - její syn třísknul toho našeho motyčkou do hlavy. od šití ho zachránila kšiltovka, kterou ten malý spra-tek rozsekl a jen mu způsobil šrám do krve, ale ne na šití … to jen pro upřesnění, proč se mě to tak dotýká. protože místo, aby se starala o svoje agresivní dítě, strká nos do něčeho, co jí může být jedno.

no jsem plná vzteku, tak jsem se potřebovala svěřit. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2909
19.6.18 12:11

@Verun83 bohuzel, hodne lidi ma snahu poucovanim a kritizovanim zastirat sve vlastni nedostatky. S tim nic neudelas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6023
19.6.18 12:11

Klid. Hlavně klid. Takových lidí je. Ignoruj ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.6.18 12:14

@Verun83 Chapu, ale v takovych chvilich jsem neodbytna. Na nevyzadane poznamky a rady prostě reaguju stylem " diky, ale ja si svoje deti vychovam po svem. Jeste neco?" :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová