Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@kontramatka Dobrý den, smazala jsem OT i s navazujícími příspěvky z diskuse na 9. straně. Osobní poznámky a off topic je v diskusích proti pravidlům.Krásný den,
Josefina
jak je ctěná libost.
@ančapepča raděj se nepouštěj do debat s jistými bonzujícími nebo budeš upomínkována. ![]()
@ančapepča píše:
To ehm si laskavě osdpust. Taky už jsi napsala svoje a stále to píšeš dokolaNo je to diskuze, takže se tu střídají názory a odpovědi
Nepředpokládám, že to přestane dělat o dítě se nebojí a má pocit, že když u něj stojí tak se nemůže nic stát. A já si stále myslím, že batole k plotně prostě nepatří
Tvůj názor ![]()
@Lama Lama píše:
v horké pánci bych své dítě hrabat nenechala. Cizí dítě nechat se hrabat rukou v horké pánci by bylo už za mojí hranicí a pokud by to někdo dělala, tak ho nahlásím pro týrání na OSPOD. Své děti jsem míchat cibuli v pánvi vařečkou nenechal ve 2,5 letech nenechala. Cizí bych neřešila, není to za mou hranicí.
Děkuju. Já mám problém s tím, že i když je to cizí dítě, tak je to pořád dítě. Ale asi se budu muset naučit, že to není moje starost.
@Lama Lama píše:
v horké pánci bych své dítě hrabat nenechala. Cizí dítě nechat se hrabat rukou v horké pánci by bylo už za mojí hranicí a pokud by to někdo dělala, tak ho nahlásím pro týrání na OSPOD. Své děti jsem míchat cibuli v pánvi vařečkou nenechal ve 2,5 letech nenechala. Cizí bych neřešila, není to za mou hranicí.
A kdo tady mluví o tom že nechává dítě sabat rukou do pánve ?
@kontramatka píše:
@ančapepča raděj se nepouštěj do debat s jistými bonzujícími nebo budeš upomínkována.
@Linamati To byla jen odpověď na mojí otázku, netýká se tě to.
@Linamati píše:
A kdo tady mluví o tom že nechává dítě sabat rukou do pánve ?
@ančapepča píše:
@Lama Lama Přestaň si hrát na chytrou a řekni svůj názor. Přijde ti to v pořádku nebo máš názor jako já a kontramatka a nenecháš tak malý dítě hrabat se horké pánvi…
@ančapepča píše:![]()
![]()
Mě to nevadí a koukám, že tobě taky ne
![]()
![]()
No vzala jsem si z těch vzorným maminek příklad.
![]()
Příspěvek upraven 20.06.18 v 11:55
@ančapepča píše:
Děkuju. Já mám problém s tím, že i když je to cizí dítě, tak je to pořád dítě. Ale asi se budu muset naučit, že to není moje starost.
Ale tak je starost a starost. Pokud už to vnímám jako ohrožování dítěte, tak pak jednám a neplácám - nahlásím to na ospod, kde budu požadovat zahájení šetření.
Nějaké mentorování nemá smysl, k ničemu to nevede.