Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonym Katko, už jsem založila uzavřenou skupinu, napiš mi do zpráv, když budeš chtít, přídám Tě. ![]()
Teda ted nevím, jestli anonym Katka je ten samý anonym jako dotyčná, co jde se svým nadřízeným příští týden na rande, no holky, kdyžtak jste vítané obě. ![]()
Mám šílený problém. Přítele neskutečně miluji, máme spolu tří měsíčního syna a jsme spolu 3 roky. Jenže já TUPKA JEDNA BLBÁ, mu byla nevěrná. Stalo se to v pátek. Nedokážu se mu podívat do očí.
Bylo to tak, že šel na noční a mi se na malého přišel podívat můj ex. Pak přijela mamka a malého si vzala k nim (nekojím bohužel, tak naši si ho berou k sobě na víkendy a má UM). S mým ex jsme popili a já se dostala do stavu, kdy mám černo a na nic si nepamatuji!!! Jen matně si vzpomínám, že jsme spolu měli sex. Mám jen dva záblesky. Ex řekl, že ať na ten večer zapomenu, že i jeho to mrzí, že mi narušil moje do dnes skvělé svědomí
Že mu mohu věřit a neřekne to nikomu. Ale já mám chuť se přiznat!! Tíží mě to, ani na sebe nenechám hezky sáhnout od přítele. Celý víkend nevěděl, co se mnou je, prý jsem jak tělo bez duše.. nemohu mu opětovat jeho lásku, nezasloužím si ji od tak dokonalého člověka. Nechci o něj přijít a už nechci nikdy dopustit, abych se vůbec vystavila potenciální nevěře. Už se nikdy tak neopiju… byla jsem moralistka a proti nevěrám… dnes se za sebe stydím a nevím, co mám dělat. Nechci o přítele přijít. Od pátku jsem několikrát brečela tajně na wc nebo ve vaně… jsem psychicky na dně..
Nehloupni, stávat by se to nemělo, ale když už…Radím mlčet, ulož si pro sebe třeba nějaký trest, ale neničit, to co máte. Prostě stalo se, tak si třeba zakaž pít, ale rozhodně nic nerozmazávej, přijdeš o všechno
To je špatná situace. A špatně se radí. Ale pokud máte jinak pohodový vztah, asi bych pomlčela. ber to tak, že ted to trápí jen tebe a můžeš si za to sama, když mu to řekneš, bude se trápit i on, jen proto, že ty jsi uklouzla.
Zapírat, zapírat a zapírat…
Já spíš teda čumím, že je pryč na víkendy
ale to je OT
@girlie sage Moje mamka mi taky hlídá o víkendech, říká že babičkou je proto, aby si je užila.
Přiznáním se ti vůbec neuleví, přítelovi ublížíš a bude se trápit i on. Tvoje svědomí tě trestá už dost
podstatné je, že sis uvědomila svoji chybu a poučila ses
Nezraňuj ho, mlčením pro přítele uděláš nejvíc ![]()
@mischelinmisa ale jo, já nerejpu. Někdo to tak asi nastavený má ![]()
@girlie sage Já jsem to nebrala jako rýpání. Nehlídá mi každý víkend, ale někdy jo. Je to daleko lepší, než když babička dělá, že dítko neexistuje.
Hlavně se nepřiznávej. Asi není OK, že dáváš dítě na víkend rodičům, máš pak moc času na blbosti, já tedy ve 3 měs. dítka byla tak z něj unešená, že by mi neskutečně chybělo.
K tomu mimču, ono to není pravidelně na víkendy. Ono je to jen třeba jednou za 14dní, nebo třeba ani ne celý víkend, ale jen noc. Ano, chybí mi, ale zase uvítám, když se vyspím občas. Malý je moc aktivní, vyžaduje papání co dvě hodiny, takže hodinu než přebalím, nakrmím, odbrknem, uspím a pak za další hodinku nanovo
takže vážně jsem ráda, že ho naši tak moc milují a trvají na tom ho mít aspoň někdy o víkendu u sebe.
K mojí nevěře, uvědomila jsem si, že jsem udělala neodpustitelnou chybu. Je mi ze sebe samotné špatně. Připadám si teď taková špinavá. Odsuzuji nevěry a teď jsem udělala to samé.. fuj. Nevím, jak jinak vysvětlit příteli, že jsem odtažitá. Nemohu si pomoci. Nemám srdce na to, abych ho teď objímala a v jeho očích pozorovala tu nevědomost mojí nezodpovědné, sobecké demence
Neumím se přetvařovat.. nevím ani, jak se zachovat při milování s ním, já o snad ani nedokážu. ![]()
Prostě musíš. Jak psaly holky…tím, že se přiznáš, ulevíš možná sobě, ale tvůj přítel se bude trápit. Nevím, neznám ho, ale může se stát, že ti to neodpustí a rozejdete se.
Takže mu to hlavně neříkej a musíš se začít chovat jako normálně. Bude o težké, ale pokud chceš, aby mezi vámi bylo zase všechno vpořádku a nechceš o něj přijít…
Tak no maká aby vás uživil a poplatil hypotéku a ty mu to takhle vracíš…
tak co si o tom mám myslet…