Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101681
20.5.20 19:07
@lucenka píše:
Pár měsíců.. za tu dobu těžko vystuduješ školu ;)

No, za pár měsíců doděláš tu, kterou si přerušila kvůli rizikovému těhotenství… Nikdo tu netvrdí, že má studovat vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.5.20 19:09
@Macice13 píše:
Tak to já se tedy stydím spíš za tebe a tyhle názory. Prožila sis její život? Neprožila. Tak nesuď. Moje máma třeba má jenom základku a je velice chytrá a schopná a já si jí velmi vážím.
:mrgreen: a co ja s tim, ja mluvila o svem nazoru a ne o tvem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.5.20 19:18
@Hasinka píše:
Neprehanis to trochu? To se musíme urážet? Trochu úrovně by to chtělo.

prosim, kde urazim? jestli myslis oznaceni ditete ¨- smrade, tak tim oznacuje hanka sve a nase deti, tak jsem jej pouzila rovnez, aby pochopila o kom pisi.. jinde zadny hanlivy vyraz nevidim… a pokud se holka na gymplu necha dobrovolne zbouchnout borcem, co se chysta studovat do kanady a matka ji v tom jeste podporuje bo se tesi, jak pujde na materskou - tak v mych ocich ma v hlave namleto nejen dcera… :mavam: a pravdepodobne se i hanicka bude divit, ze jeji dcerka bude mit taky jen zakladni vzdelani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.5.20 19:30
@Hasinka píše:
Moje oblíbená „nemoc“. Kde já mohla být, netrpet jí :mrgreen:

Přesně tak :mrgreen: hele tyden do státnic a já vypíglovanej byt, navařeno, napečeno, vyžehleno, emimino projetý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
20.5.20 19:37
@markytka3 píše:
prosim, kde urazim? jestli myslis oznaceni ditete ¨- smrade, tak tim oznacuje hanka sve a nase deti, tak jsem jej pouzila rovnez, aby pochopila o kom pisi.. jinde zadny hanlivy vyraz nevidim… a pokud se holka na gymplu necha dobrovolne zbouchnout borcem, co se chysta studovat do kanady a matka ji v tom jeste podporuje bo se tesi, jak pujde na materskou - tak v mych ocich ma v hlave namleto nejen dcera… :mavam: a pravdepodobne se i hanicka bude divit, ze jeji dcerka bude mit taky jen zakladni vzdelani :-)

Urazeni někoho není jen o používání sprostých výrazů. To člověk s všeobecným rozhledem ví. Ale asi zbytečně se namaham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
20.5.20 19:38
@Lovelytrue píše:
Přesně tak :mrgreen: hele tyden do státnic a já vypíglovanej byt, navařeno, napečeno, vyžehleno, emimino projetý :pankac:

To znám. Tak uklizeno a navareno a opecovavane děti jako v době psaní habilitace uz nikdy mít nebudu. Ach jo. Chtělo by to nějakou hezkou termínovanou praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
20.5.20 19:53
@markytka3 píše:
prosim, kde urazim? jestli myslis oznaceni ditete ¨- smrade, tak tim oznacuje hanka sve a nase deti, tak jsem jej pouzila rovnez, aby pochopila o kom pisi.. jinde zadny hanlivy vyraz nevidim… a pokud se holka na gymplu necha dobrovolne zbouchnout borcem, co se chysta studovat do kanady a matka ji v tom jeste podporuje bo se tesi, jak pujde na materskou - tak v mych ocich ma v hlave namleto nejen dcera… :mavam: a pravdepodobne se i hanicka bude divit, ze jeji dcerka bude mit taky jen zakladni vzdelani :-)

Na druhou stranu Hanka tohle snese..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.5.20 19:53
@Hasinka píše:
Urazeni někoho není jen o používání sprostých výrazů. To člověk s všeobecným rozhledem ví. Ale asi zbytečně se namaham.

no kdyz myslis :mavam: me spis to prijde usmevne, v jednom mas, ale pravdu, nechala jsem se unest a klesla na uroven hanicky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.5.20 19:55
@_.Emilyyy píše:
Na druhou stranu Hanka tohle snese..

pockej, ta zenska je fakt realna? ja si myslela, ze si tu nekdo dela srandu :P to jako i jinde pise, jake ma nyni s dcerou plany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
20.5.20 19:58
@markytka3 píše:
no kdyz myslis :mavam: me spis to prijde usmevne, v jednom mas, ale pravdu, nechala jsem se unest a klesla na uroven hanicky :pankac:

Mám vyzkoušeno, že urazit umím i při využití rady velmi slušných frází. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
20.5.20 20:01
@markytka3 píše:
pockej, ta zenska je fakt realna? ja si myslela, ze si tu nekdo dela srandu :P to jako i jinde pise, jake ma nyni s dcerou plany?

Realna podle me je.
Ja to myslela, ze snese to co jsi ty napsala, sama je na ostatni takoba razna. Ale holky neurazejte si deti..
Ale jinak jsem nic o zadnych planech jako necetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.5.20 21:05
@_.Emilyyy píše:
Realna podle me je.
Ja to myslela, ze snese to co jsi ty napsala, sama je na ostatni takoba razna. Ale holky neurazejte si deti..
Ale jinak jsem nic o zadnych planech jako necetla :)

"no starsi je studijni typ od mala, jo je mozny, pac jeji chlapec dostal stipko v Kanade na hokej a vidi se ted diky korone, ze ji zbouchne, tak pujdu holt na mateřskou ja a ona si v klidu vystuduje. " - toto nam tu sdelila - z toho soudim, ze si jen tu z nas utahuje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
20.5.20 21:46
@markytka3 píše:
"no starsi je studijni typ od mala, jo je mozny, pac jeji chlapec dostal stipko v Kanade na hokej a vidi se ted diky korone, ze ji zbouchne, tak pujdu holt na mateřskou ja a ona si v klidu vystuduje. " - toto nam tu sdelila - z toho soudim, ze si jen tu z nas utahuje :P

To ti musi potvrdit Hanka, jak to. myslela :).
Jako mam 16-ti letou dcerku, chodi s klukem uz skoro 11 mesicu, a teda ochranu jsem s ni probirala, ja bych z tehotenstvi me pubertalni dcery radost nemela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.5.20 01:55
@j.a.n.i1 píše:
No, za pár měsíců doděláš tu, kterou si přerušila kvůli rizikovému těhotenství… Nikdo tu netvrdí, že má studovat vysokou.

A ty víš, v jakém ročníku tu školu dodělala? Pár měsíců není ani jeden školní rok. navic do té školy tě nevezmou hned druhý den poté, co se rozhodneš dodělat vzdělání.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 03:35
@matkabagristy píše:
Ja bych jenom pripomnela, ze @lucenka mela dite ve stridave peci. Dohodli se na tom s otcem uz pred narozenim ditete

Tohle sis vycucala kde, že jsme se na střídavé péči dohodli už před narozením dítěte? 8o když máš potřebu vytahovat věci z jiných diskuzi, tak si je alespoň pořádně přečti ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová