Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
21.5.20 07:38
@matkabagristy píše:
Ja bych jenom pripomnela, ze @lucenka mela dite ve stridave peci. Dohodli se na tom s otcem uz pred narozenim ditete

To jako vazne? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 07:42
@markytka3 píše:
no tak hlavne, ze holka je studijni tip :-) ale s rozumem asi horsi, kdyz se hodla nechat zbouchnout borcem, ktery ma namireno do kanady :-) :-) to, ze pujdes na materskou ty - to mate mamyslene, ze tam s nima poletis nebo se dcerenka vypari do kanady a ty budes se starat o jeji smrade? :lol: jooo takova dcera je snem kazde matky. ja doufam, ze ta ma nebude mit v hlave namleto a dite si poridi do zajisteneho zazemi, s dostudovanou skolou, procestovanym svetem a hlavne uzije si sama roli matky :-)) vlastni rodina si tvych zasluh asi moc nevazi, bo tvuj arogantni styl pusobi hodne zoufale :lol: ntb. je mi jasne, ze ty „prestizni“ skoly jsou velmi stedre placene :lol:Příspěvek upraven 20.05.20 v 19:20

Nefabuluj a nevymyslel si ty nadhero, vubec tvé nadávky a tvuj slovníku vypovídá o tom, ze ty mas maximálně ten vyucak. Nauč se cist, kdyz pisu kdyby, tak to znamená kdyby. Vrat se do kuchyně a tam vykrikuj ty svoje domněnky a nezavid Jo? Bude ti lepe na duši… :mavam: :*

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 07:46
@markytka3 píše:
prosim, kde urazim? jestli myslis oznaceni ditete ¨- smrade, tak tim oznacuje hanka sve a nase deti, tak jsem jej pouzila rovnez, aby pochopila o kom pisi.. jinde zadny hanlivy vyraz nevidim… a pokud se holka na gymplu necha dobrovolne zbouchnout borcem, co se chysta studovat do kanady a matka ji v tom jeste podporuje bo se tesi, jak pujde na materskou - tak v mych ocich ma v hlave namleto nejen dcera… :mavam: a pravdepodobne se i hanicka bude divit, ze jeji dcerka bude mit taky jen zakladni vzdelani :-)

Naka vztahovacna ne? Ale bohuzel hloupa, ktera okamzite vytváří sve domněnky a napsané překrucuje. Zrejme ty budes ten tip, co se nechal zbouchnout na stredni a ma jen ten vyucak s odrenyma ušima, ze tak startujes a vytrhávat veci z kontextu, vid?
Vyraz smrade te tak vytáčí? Vsechny deti jsou tak trochu smradosi nebo si nepamatujes ty nálože v plenkách? Tak se tak nerozciluj at ti neprdne cévka a nemas v koutku slinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 07:48
@_.Emilyyy píše:
Na druhou stranu Hanka tohle snese..

Tak :mrgreen: chytra Emilyyy :potlesk: :palec: ja tu za tech 18 let skoro snesu dost, ale i tak se najde porad hodne diskusi, kde jen kroutim očima…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 07:51
@lucenka píše:
Tohle sis vycucala kde, že jsme se na střídavé péči dohodli už před narozením dítěte? 8o když máš potřebu vytahovat věci z jiných diskuzi, tak si je alespoň pořádně přečti ;)

No tak nam to vysvětli jak si to mela se stridavkou. Mne to treba zajima, pac ja obe deti mela plánované a chtene nejen mnou, ale i otcem…nedovedu si predstavit mit mimino ve stridavce 8o

Příspěvek upraven 21.05.20 v 07:57

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 07:55
@_.Emilyyy píše:
To ti musi potvrdit Hanka, jak to. myslela :).
Jako mam 16-ti letou dcerku, chodi s klukem uz skoro 11 mesicu, a teda ochranu jsem s ni probirala, ja bych z tehotenstvi me pubertalni dcery radost nemela :)

Ja samozrejme taky ne a samozrejme, ze dcera je poucena. Navic oba s klukem jsou inteligentní a rozumní a ze by si on chtel komplikovat hokejovou kariéru miminem? Nicmene stát se muze. Moji kamaradky dcera neplánovaně otěhotněla v tretim jaru na vysoké, skolu dodelala s červeným dimplonem, ale kolegyne ji hodne pomohla casove i financne, jinak by to holka nedavala. Jinak dcera chce studovat politologii nebo prava, ted dobrovolničí v neziskovce - roznaseli behem karantény důchodcům nákupy a vencili psy. Jsem na ni pyšná :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 08:08
@Hanka1 píše:
No tak nam to vysvětli jak si to mela se stridavkou. Mne to treba zajima, pac ja obe deti mela plánované a chtene nejen mnou, ale i otcem…nedovedu si predstavit mit mimino ve stridavce 8oPříspěvek upraven 21.05.20 v 07:57

Mimino jsme nikdy ve střídavce neměli.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 08:15
@Hanka1 píše:
Nefabuluj a nevymyslel si ty nadhero, vubec tvé nadávky a tvuj slovníku vypovídá o tom, ze ty mas maximálně ten vyucak. Nauč se cist, kdyz pisu kdyby, tak to znamená kdyby. Vrat se do kuchyně a tam vykrikuj ty svoje domněnky a nezavid Jo? Bude ti lepe na duši… :mavam: :*

Zatím to vypadá, že ty sama máš maximálně tu základní školu, když ani nevíš, co píšeš ;) žádné „kdyby“ v tom příspěvku, na který reagovala
@markytka3 nemáš.

• Citovat
  • Upravit
66815
21.5.20 08:18
@lucenka píše:
Tohle sis vycucala kde, že jsme se na střídavé péči dohodli už před narozením dítěte? 8o když máš potřebu vytahovat věci z jiných diskuzi, tak si je alespoň pořádně přečti ;)

https://www.emimino.cz/…use/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.5.20 08:21
@matkabagristy píše:
https://www.emimino.cz/…use/hledani/?…

Ano, to byla hypotetická možnost, kdybychom spolu nebyli.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 08:43
@lucenka píše:
Ano, to byla hypotetická možnost, kdybychom spolu nebyli.

aha, tak tady někdo kaze kdyby a sám kdyby používá a ani nemá dítě na světě. Hmmmm

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 08:47
@Hanka1 píše:
aha, tak tady někdo kaze kdyby a sám kdyby používá a ani nemá dítě na světě. Hmmmm

tak v tom příspěvku je jasně napsaný, že jsme možnost střídavé péče řešili před tím, než jsme si pořídili dítě. Z toho snad je jasně patrný, že je to hypotetická možnost. Prostě jsme byli předem domluvení, že kdybychom se rozešli, tak nechceme dítěti brát ani jednoho rodiče. Přijde normální, aby senad tímhle lidi domluvili, když spolu plánují dítě.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 08:50
@lucenka píše:
Tak jsou chlapi, kteří ocení, když se žena stará o domácnost. Nepotřebují mít vedle sebe ženu, co si dělá kariéru.

chlap, kterému vyhovuje, ze má doma puťku domácí bez vzdělání by zase neimponoval mně.

Jo znám z práce dost chlapů - namachrovaných manažerů, kteří měli pocit, že když hodně vydělávají, tak že jejich žena po mateřské zůstane doma a bude jim poskytovat stopro servis a běda, jak se chtěla po rodičáku vrátit do práce.

A běda, když se museli trochu zapojit, třeba odvézt ráno dítě do školky cestou do práce. Většinou to nikdo ke spokojenosti chlapa-macha nedopadlo.

Zrovna mé sousedce manžel zakázal se vrátit do práce. Vytáhla svoji poslední výplatní pásku a částku, který každý měsíc za ní odváděl zaměstnavatel jako sociální platbu chtěla, ať jí manžel pošle na její účet každý měsíc. Že si tím bude šetřit na důchod, který jako žena v domácnosti by měla mizerný. Samozřejmě, že pak s prací žádný problém nebyl… :P

Já třeba pracovala do desíti let mladšího dítěte na zkrácený úvazek. S mužem máme stejné vzdělání a pracujeme ve stejném oboru. Ale po dvou mateřských a patnácti letech zkráceného uvazku ho karierne a financne uz nikdy nedozenu…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 09:35
@Hanka1 píše:
chlap, kterému vyhovuje, ze má doma puťku domácí bez vzdělání by zase neimponoval mně.

Jo znám z práce dost chlapů - namachrovaných manažerů, kteří měli pocit, že když hodně vydělávají, tak že jejich žena po mateřské zůstane doma a bude jim poskytovat stopro servis a běda, jak se chtěla po rodičáku vrátit do práce.

A běda, když se museli trochu zapojit, třeba odvézt ráno dítě do školky cestou do práce. Většinou to nikdo ke spokojenosti chlapa-macha nedopadlo.

Zrovna mé sousedce manžel zakázal se vrátit do práce. Vytáhla svoji poslední výplatní pásku a částku, který každý měsíc za ní odváděl zaměstnavatel jako sociální platbu chtěla, ať jí manžel pošle na její účet každý měsíc. Že si tím bude šetřit na důchod, který jako žena v domácnosti by měla mizerný. Samozřejmě, že pak s prací žádný problém nebyl… :P

Já třeba pracovala do desíti let mladšího dítěte na zkrácený úvazek. S mužem máme stejné vzdělání a pracujeme ve stejném oboru. Ale po dvou mateřských a patnácti letech zkráceného uvazku ho karierne a financne uz nikdy nedozenu…

tak on ne každý, kdo zůstane doma a stará se o rodinu, musí být nutně hloupá puŤka domácí ;)
A já třeba znám rozumné hclapy, kteří jsou rádi, že jejich ženy jsou doma. Finančně je zabezpečí a ženy tak mají prostor na péči o domácnost a svůj rozvoj a jsou si rovnocennými partnery.
Jo a my tedy s chlapem nemáme potřebu spolu soutěžit v kariéře a platech ;)

• Citovat
  • Upravit
13197
21.5.20 11:31
@Hanka1 píše:
Naka vztahovacna ne? Ale bohuzel hloupa, ktera okamzite vytváří sve domněnky a napsané překrucuje. Zrejme ty budes ten tip, co se nechal zbouchnout na stredni a ma jen ten vyucak s odrenyma ušima, ze tak startujes a vytrhávat veci z kontextu, vid?
Vyraz smrade te tak vytáčí? Vsechny deti jsou tak trochu smradosi nebo si nepamatujes ty nálože v plenkách? Tak se tak nerozciluj at ti neprdne cévka a nemas v koutku slinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

te to nejak rozlitilo :lol: :lol: tolik prispevku a jen same nadavky a urazky v kombinaci s vychloubacnosti - asi prechod, ze :-))) kde jsi cetla, ze me slovo smrad urazi, ja jen pisi, ze je hanlive, vygoogli si, co to znamena :mavam: asi te rodina moc nebere, kdyz neustale
zde musis vytahovat sve „dokonalosti“. ntb. pred 18ti lety mimono nebylo, co vim tak existovalo baby-cafe :mavam: hele, cim vic pises, tim vic mi pripada, ze jsi takova ta klasicka zenstina z vymeny mamzelek a co zde popisujes, je tvuj vysneny zivot bo neznam inteligentni, studovanou a zamoznou zenu, ktera by mela slovnik jako ty, uplne mi to sedi k takove ze bezzube marce s cigarem v zahulenem byte :lol: a s mym vzdelanim se mylis, ostatne jako ve vsem, co tu blabolis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová