Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
Ta urcite bo pani podnikatelka je z Ovy, tak pozdravuj ve Stodolni, ty mas bo češtinu taky na úrovni,, ale kolik je tvému diteti nebo kolik jich mas, je mi srdečně jednopise se matematika, ne matika bo
opet se pletes, jsem cajzl z prazakova. nic ve zlym, ale holka, fakt uz zadne domnenky vuci me osobe neplod (o matice vim, ale jak by rekli v ovy - neni cas pi. o ![]()
@Hanka1 píše:
A co je tobe do toho?Kdyz jsi tak zvedava, tak od března jsem a do 30.6. budu na OCR, za 80% platu skrz vládní Covid opatření na dite do 13 let.
Takze klasická pobiracka dávek
Nebo jestli budu doma ci na pracaku, ona ta podpora dvacet litru taky marna neni a clovek si za pul roku nasetri na peknou lyzovacku ci more v roce 2021..![]()
no neber to a hura do mne a co bude od cervence, to se uvidí, kazdopadne povinnost o tom tebe informovat, jestli budu samoplatce nebo nekam nastoupim, fakt nemam.
Kapišto?
Tak si to užij. Já moře budu mít už letos a nemusím kvůli tomu brát podporu a flákat se doma ![]()
@lucenka píše:
Tak si to užij. Já moře budu mít už letos a nemusím kvůli tomu brát podporu a flákat se doma
To se mas no, ono nemusis se vychloubat, Chorvatsko otvírá hranice a bude tam pulka republiky i bez podpory. Ja mam zakryté more na zahrade, nemusim se koupat v cítím potu a moci… ![]()
A ja se flakat nebudu, ja budu odpočívat, heč ![]()
Příspěvek upraven 21.05.20 v 18:19
@markytka3 píše:
opet se pletes, jsem cajzl z prazakova. nic ve zlym, ale holka, fakt uz zadne domnenky vuci me osobe neplod (o matice vim, ale jak by rekli v ovy - neni cas pi. o
Cajzl z prazakova a to svoje bo - no typická moravská naplava, tech je cela Pha. No aspon maji komu Prazaci pronajímat svoje byty 👍🏻 🤣
A plodit budu - mě to totiž baví ![]()
@Hanka1 píše:
To se mas no, ono nemusis se vychloubat, Chorvatsko otvírá hranice a bude tam pulka republiky i bez podpory. Ja mam zakryté more na zahrade, nemusim se koupat v cítím potu a moci…
A ja se flakat nebudu, ja budu odpočívat, hečPříspěvek upraven 21.05.20 v 18:19
No vidíš, tak bys to moře letos taky mohla zvládnout a nemusíš s ním čekat až na příští rok ![]()
@lucenka píše:
No vidíš, tak bys to moře letos taky mohla zvládnout a nemusíš s ním čekat až na příští rok
Diky, chorvatské more miluju - je jedno z nejhezčích v Evropě hned po mori na Formenteře, ale to mnozstvi Čechů tam ne a taky chorvatskou náturu místních chlapu moc nemusim. Navic od loňska uz musim vybirat pláže, kam muzou i psi, takze mame několik tipů na zari na italské more… ![]()
Itálie otvírá hranice 3.6, Řecko také v červnu a Chorvatsko také, to bude povolovat vstup peti státům a ČR je mezi nima.
@Hanka1 píše:
Cajzl z prazakova a to svoje bo - no typická moravská naplava, tech je cela Pha. No aspon maji komu Prazaci pronajímat svoje byty 👍🏻 🤣
A plodit budu - mě to totiž baví
hani, ty jsi v realu hodne zla zenska. plod si co chces, kdyz mas potrebu se porad do nekoho navazet, muj nick je ti
plne k dispozici. je mi te totiz lito a nechapu, proc 50ti leta zenska, tvarici se, ze je na „urovni“ ma potrebu se neustale kasat a urazet ostatni. asi mas hodne chudy osobni zivot a reflektujes zde chovani, jak se k tobe chova tva rodina a okoli. mozna se budes divit, ale z psaneho projevu se da hodne o danem
cloveku „vycist“. a presne takove namistrovane damicky stekajici po ostatnich, jsou v zivote vetsinou velke nuly
. ntb. kdyz pisi ze jsem cajzl z
prazakova tzn. ze jsem rodily prazak. pratel z moravy asi moc nemas bo zadny moravak by o sobe nerekl, ze je cajzl ![]()
Příspěvek upraven 22.05.20 v 07:36
@markytka3 píše:
hani, ty jsi v realu hodne zla zenska. plod si co chces, kdyz mas potrebu se porad do nekoho navazet, muj nick je ti
plne k dispozici. je mi te totiz lito a nechapu, proc 50ti leta zenska, tvarici se, ze je na „urovni“ ma potrebu se neustale kasat a urazet ostatni. asi mas hodne chudy osobni zivot a reflektujes zde chovani, jak se k tobe chova tva rodina a okoli. mozna se budes divit, ale z psaneho projevu se da hodne o danem
cloveku „vycist“. a presne takove namistrovane damicky stekajici po ostatnich, jsou v zivote vetsinou velke nuly. ntb. kdyz pisi ze jsem cajzl z
prazakova tzn. ze jsem rodily prazak. pratel z moravy asi moc nemas bo zadny moravak by o sobe nerekl, ze je cajzl
Mne to proste baví a 50 mi jeste nebylo
![]()
@Hanka1 píše:
Mne to proste baví a 50 mi jeste nebylo![]()
![]()
tim hur, bo byt zapskla pred 50tkou, to musi byt pro tvoji rodinu terno ![]()
@Hanka1 píše:
Diky, chorvatské more miluju - je jedno z nejhezčích v Evropě hned po mori na Formenteře, ale to mnozstvi Čechů tam ne a taky chorvatskou náturu místních chlapu moc nemusim. Navic od loňska uz musim vybirat pláže, kam muzou i psi, takze mame několik tipů na zari na italské more…Itálie otvírá hranice 3.6, Řecko také v červnu a Chorvatsko také, to bude povolovat vstup peti státům a ČR je mezi nima.
No vidíš, já radši dovolenou u moře strávím tam, kde nebudou davy Čechů a psů
navíc si budu moct užívat v klidu i švédské stoly ![]()
@markytka3 píše:
tim hur, bo byt zapskla pred 50tkou, to musi byt pro tvoji rodinu terno
To je, pac jsem vesela kopa zrovna vcera jsme se cele odpo chechtali u kopani souseda bazenu ![]()
@lucenka píše:
No vidíš, já radši dovolenou u moře strávím tam, kde nebudou davy Čechů a psůnavíc si budu moct užívat v klidu i švédské stoly
Tak to budem travit dovolonenou skoro stejne - ja teda na svedsky stoly nejsem, ja radeji mensi restaurace na morske potvory a na davy Cechu nemusim jezdit do fuj preplnene civilizaci Asie, je spousta suite apartmanu po Evrope a radeji davy psu nez davy lidi
![]()
@lucenka píše:
No vidíš, já radši dovolenou u moře strávím tam, kde nebudou davy Čechů a psůnavíc si budu moct užívat v klidu i švédské stoly
Dej pozor na ty"svedsky stoly". To je myšleno úplně upřímně. Ve Švédsku se od toho zrovna teď couva. Ale to je Ti asi jasný.
@stock píše:
Dej pozor na ty"svedsky stoly". To je myšleno úplně upřímně. Ve Švédsku se od toho zrovna teď couva. Ale to je Ti asi jasný.
Jenže já nejsem ve Švédsku. Takže vše švédských stolů bát nemusím a v klidu si je užiju ![]()
Diky za info, sousedka ma grafické studio resp dela sama na sebe a furt nevi jak to bude…