Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Jenže já nejsem ve Švédsku. Takže vše švédských stolů bát nemusím a v klidu si je užiju
Ale jo, ať Ti chutná a doufej, že všichni, co se v tom hrabou, mají řádně umyte ruce. Ale to docela urcite zjistis ![]()
@stock píše:
Ale jo, ať Ti chutná a doufej, že všichni, co se v tom hrabou, mají řádně umyte ruce. Ale to docela urcite zjistis
Tak covid takhle nechytnu. Takže můžu být v klidu. Doteď ní ze švédských stolů nikdy nic nebylo.
@lucenka píše:
Tak covid takhle nechytnu. Takže můžu být v klidu. Doteď ní ze švédských stolů nikdy nic nebylo.
Jo, chytnou se da, pokud na to někdo kychne, prskne, zakasle, zakasle/kychne do ruky a popadne nějakou „naberacku“, „kus chleba“ atd. Ale ze srdce Ti tu chorobu nepřeju.
@stock píše:
Jo, chytnou se da, pokud na to někdo kychne, prskne, zakasle, zakasle/kychne do ruky a popadne nějakou „naberacku“, „kus chleba“ atd. Ale ze srdce Ti tu chorobu nepřeju.
A ten virus se tam dostane jak, když v dané zemi je víc jak měsíc 0 případů komunitního šíření? Teleportuje se tam? ![]()
@lucenka píše:
A ten virus se tam dostane jak, když v dané zemi je víc jak měsíc 0 případů komunitního šíření? Teleportuje se tam?
Turistou. Deklarace zdravi/nenakazenosti/test je blbost. A dobrou chuť přes náhubek.
@stock píše:
Turistou. Deklarace zdravi/nenakazenosti/test je blbost. A dobrou chuť přes náhubek.
Az na to, že běžný zahraniční turista se sem nedostane
takze si opravdu v klidu užiju švédské stoly a bez roušky ![]()
@lucenka píše:
Az na to, že běžný zahraniční turista se sem nedostanetakze si opravdu v klidu užiju švédské stoly a bez roušky
Dobře, mne to bylo hned nápadný, že se pohybujes v místě, kam se dostane jenom neběžny turista.
Tak snad Ti to vyjde a nikdo z „kucharu“ nebude nakazenej. Kazdopadne si to uzij a dej potom vedet, jakej byl svedskej stul. To je totiz jedno z nejvetsich semenišť vsechmoznejch chorob, zrovna teď. ![]()
Edit, jo, ono se s nahubkem jít blbě.
@stock píše:
Dobře, mne to bylo hned nápadný, že se pohybujes v místě, kam se dostane jenom neběžny turista.Tak snad Ti to vyjde a nikdo z „kucharu“ nebude nakazenej. Kazdopadne si to uzij a dej potom vedet, jakej byl svedskej stul. To je totiz jedno z nejvetsich semenišť vsechmoznejch chorob, zrovna teď.
Edit, jo, ono se s nahubkem jít blbě.
Tak my už tady roušku nosit nemusíme. A kuchaři taky nemají, kde covid chytit. Kdybys četla pořádně, tak je to země, kde nebyl víc jak 30 dnů komunitní přenos. A ani je to země, která je uzavřená pro zahraniční turisty.
@Anonymní píše:
@Kaileee Jo takže když se o děti starám jak můžu, mají skoro vše nač si vzpomenou, tak se a mně budou stydět jen proto, že jsem si nedodělala školu jen proto, že jsem si dcerku nechala abych měla jí? Měla jsem rizikové a moje praxe byla náročná, měla jsem i omezení a klidový režim byl prostě na místě
Nic si z toho nedělej 🤗 Já do svých 26 let měla také základní vzdělání, maturovala jsem dálkově právě v těch 26 letech. Též jsem neměla příznivé podmínky v dětství a neslo se to semnou i po dovršení osmnácti let. Dnes už mám skvělou práci, která mě krásně uživí a také baví a jsem spokojená. Musím pochválit tvůj pravopis, píšeš hezky bez hrubek, což se o některých vzdělanějších ani říct nedá 🤭
@lucenka píše:
Tak my už tady roušku nosit nemusíme. A kuchaři taky nemají, kde covid chytit. Kdybys četla pořádně, tak je to země, kde nebyl víc jak 30 dnů komunitní přenos. A ani je to země, která je uzavřená pro zahraniční turisty.
To, ze nebyl vic jak 30 dni komunitni prenos, neznamena, ze 40. den nemuze byt ![]()
@j.a.n.i1 píše:
To, ze nebyl vic jak 30 dni komunitni prenos, neznamena, ze 40. den nemuze byt
A jak ten komunitní přenos zařídíš, když jsou zavřené hranice a inkubační doba dávno uběhla ![]()
@lucenka píše:
Tak proč Tě to tak zlobí. A ani nepřipustit fakt, že s nahubkem se fakt blbě ji? Já Ti ten svedskej stul opravdu ze srdce přeju. Já si zase radeji dám vepro knedlo zelo. Bez náhubku, zatim ![]()
@lucenka píše:
A jak ten komunitní přenos zařídíš, když jsou zavřené hranice a inkubační doba dávno uběhla
A to mas jako pocit, ze se vsichni nemocni zjisti?
@j.a.n.i1 píše:
A to mas jako pocit, ze se vsichni nemocni zjisti?
Tak tady důsledně dohledávali kontakty, včas uzavřeli hranice. Kdyby tomu tak nebylo, tak už by dávno byly přeplněné nemocnice. Nic takového se ale neděje.
@stock píše:
Tak proč Tě to tak zlobí. A ani nepřipustit fakt, že s nahubkem se fakt blbě ji? Já Ti ten svedskej stul opravdu ze srdce přeju. Já si zase radeji dám vepro knedlo zelo. Bez náhubku, zatim
Vepri knedlo zelo si dám v klidu taky
a taky bez roušky.