Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
21.5.20 11:45
@Hanka1 píše:
Naka vztahovacna ne? Ale bohuzel hloupa, ktera okamzite vytváří sve domněnky a napsané překrucuje.

„, jo je mozny, pac jeji chlapec dostal stipko v Kanade na hokej a vidi se ted diky korone, ze ji zbouchne, "… kurna a ze tam tech "kdyby“ je :lol: :lol: jestli mas alespon elementarni znalosti matematiky, tak s jevem moznym se s urcitou pravdepodobnosti vzdy pocita, z tveho prispevku vyplyva, ze je to jedna z variant, se kterou v soucasne dobe pocitate - ty vzdelana zeno. :mavam: ntb. me zadna zilka nepraskne, mozna tak „smichy“, bo i ja se nad tvymi prispevky bavim, jak si nekdo hraje na damicku a mysli si, ze svymi vychloubacnymi prispevky nekoho ohromi :-))) tak hezke odpolko, vyrazime s detma na hvbrd uzivat krasneho dne :mavam: (tvym zpusobem komunikace - jako uspesna podnikatelka, na kterou ted pracuji lide jako ty, si to mohu dovolit :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
21.5.20 11:50

Tak nám diskuze pěkně slavné sklouzla do bahna osobního napadání. Jako ppstekat se kvůli jinému názoru klidně, to se postekam i já. Ale napadat se přes deti, označovat se za bezzube Mařky, to není můj šálek kávy. Takže se loučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.5.20 11:57
@lucenka píše:
Zatím to vypadá, že ty sama máš maximálně tu základní školu, když ani nevíš, co píšeš ;) žádné „kdyby“ v tom příspěvku, na který reagovala
@markytka3 nemáš.
… ocividne sama damicka nevi, co pise. cim vice je clovek se svym zivotem nespokojeny, tim vice musi davat najevo vsem okolo, jak se ma skvele oproti ostatnim. tipuji, ze i nase zazobana hanicka to ma tak. kdyz vidim, co vse nam tu na sebe krasneho „vyblabolila“ a to jen na zaklade toho, ze jsem si dovolila oponovat, ze se da i s 2letakem svym zpusobem sportovat a neni to pruda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.5.20 12:01
@Hasinka píše:
Tak nám diskuze pěkně slavné sklouzla do bahna osobního napadání. Jako ppstekat se kvůli jinému názoru klidně, to se postekam i já. Ale napadat se přes deti, označovat se za bezzube Mařky, to není můj šálek kávy. Takže se loučím.

No jo no., co cekat od „toho tipu, co se nechal zbouchnout na stredni a ma jen ten vyucak s odrenyma ušima“ jak mne pocastovala hanicka :lol: :lol: :lol: : v ostatnim mas pravdu, dovolila jsem oponovat nazoru, ze 2letaci umi vice jak tshat kacera, a kam to sklouzlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.20 12:19
@markytka3 píše:
No jo no., co cekat od „toho tipu, co se nechal zbouchnout na stredni a ma jen ten vyucak s odrenyma ušima“ jak mne pocastovala hanicka :lol: :lol: :lol: : v ostatnim mas pravdu, dovolila jsem oponovat nazoru, ze 2letaci umi vice jak tshat kacera, a kam to sklouzlo :mavam:

Tak pa za 15 let na zimni olympiade nam to vonavy dvouletak ukáže :potlesk: :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 12:21
@markytka3 píše:
„, jo je mozny, pac jeji chlapec dostal stipko v Kanade na hokej a vidi se ted diky korone, ze ji zbouchne, "… kurna a ze tam tech "kdyby“ je :lol: :lol: jestli mas alespon elementarni znalosti matematiky, tak s jevem moznym se s urcitou pravdepodobnosti vzdy pocita, z tveho prispevku vyplyva, ze je to jedna z variant, se kterou v soucasne dobe pocitate - ty vzdelana zeno. :mavam: ntb. me zadna zilka nepraskne, mozna tak „smichy“, bo i ja se nad tvymi prispevky bavim, jak si nekdo hraje na damicku a mysli si, ze svymi vychloubacnymi prispevky nekoho ohromi :-))) tak hezke odpolko, vyrazime s detma na hvbrd uzivat krasneho dne :mavam: (tvym zpusobem komunikace - jako uspesna podnikatelka, na kterou ted pracuji lide jako ty, si to mohu dovolit :mavam: )

Omyl ja nepracuju - diky ročnímu projektu a koroně mam volné minimalne leto, Hi Hi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze si taky jdi uzit hvbr sice nevim co to je, ale jiste ti to udela dobre :P :mavam:

Příspěvek upraven 21.05.20 v 12:28

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 12:23
@markytka3 píše: … ocividne sama damicka nevi, co pise. cim vice je clovek se svym zivotem nespokojeny, tim vice musi davat najevo vsem okolo, jak se ma skvele oproti ostatnim. tipuji, ze i nase zazobana hanicka to ma tak. kdyz vidim, co vse nam tu na sebe krasneho „vyblabolila“ a to jen na zaklade toho, ze jsem si dovolila oponovat, ze se da i s 2letakem svym zpusobem sportovat a neni to pruda :lol:

Mám pocit, že to žádná zazobaná dámička, na kterou si tu hraje, nebude. Už jenom to její vyjadřování dost vypovídá o její úrovni.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 12:27
@Hanka1 píše:
Omyl ja nepracuju - diky ročnímu projektu a Jiřině mam volbě minimalne leto, Hi Hi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pozor, aby tě ten tvůj chlap nevyměnil za nějakou, která se nebojí práce a nefláká se doma :*

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 12:30
@lucenka píše:
Tak pozor, aby tě ten tvůj chlap nevyměnil za nějakou, která se nebojí práce a nefláká se doma :*

Neboj, my uz mame splaceno, takzese muzem skákat a flakat se oba :P :mrgreen: :palec: mmch chlapu je… :think:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 12:31
@lucenka píše:
Mám pocit, že to žádná zazobaná dámička, na kterou si tu hraje, nebude. Už jenom to její vyjadřování dost vypovídá o její úrovni.

Ano vsichni lide na úrovni mluví spisovnou češtinou :potlesk:

Příspěvek upraven 21.05.20 v 12:36

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.5.20 12:32
@Hanka1 píše:
Neboj, my uz mame splaceno, takzese muzem skákat a flakat se oba :P :mrgreen: :palec: mmch chlapu je… :think:

Tak ono nejde o ty peníze. Ale na předchozí stránce jsi psala, jak by ti neimponoval chlap, co má doma puťku domácí a přitom sama taková puťka jsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13197
21.5.20 12:40
@Hanka1 píše:
Tak pa za 15 let na zimni olympiade nam to vonavy dvouletak ukáže :potlesk: :palec: :mrgreen:

tak memu dvouletakov je uz 11 a za 15 let zadna zimni olympiada nebude, matika ti dela ocividne problem :mavam: ostatne, nepatrim mezi matky, co jejich deti musi mit vse top, tak proc by se drel kvuli nejakemu cingrleti na krk. vse, co delame, tak pro zabavu :mavam: my si fakt honit nikde triko, jako ty, nemusime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.5.20 12:43
@Hanka1 píše:
Ano vsichni lide na úrovni mluví spisovnou češtinou :potlesk:

holka, ono jde v psanem projevu i o obsah a hlavne pridanou hodnotu pro okoli, coz v tvem pripade, jaksi chybi bo fakt asi nikoho tu tve honeni si ega, nezajima. myslim, ze vetsina si tu tuka na hlavu, kdyz se tu vychloubas, co mate vse splaceno a jake machry mas smradata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.20 12:45
@lucenka píše:
Tak ono nejde o ty peníze. Ale na předchozí stránce jsi psala, jak by ti neimponoval chlap, co má doma puťku domácí a přitom sama taková puťka jsi :mrgreen:

Ano jsem, jsem po ročním úspěšném projektu, takze dalsi rok nemusim pracovat, nicmene ted jdu do druheho kola vyberka a mam dilema jestli v lete volno nebo dobry peníz, doma jaem celou karantenu a nebavi me to. Putka domaci je zenska, ktera nevyděláva a musi ji cely produktivní věk živit manzel - ze by ty? :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.20 12:47
@markytka3 píše:
tak memu dvouletakov je uz 11 a za 15 let zadna zimni olympiada nebude, matika ti dela ocividne problem :mavam: ostatne, nepatrim mezi matky, co jejich deti musi mit vse top, tak proc by se drel kvuli nejakemu cingrleti na krk. vse, co delame, tak pro zabavu :mavam: my si fakt honit nikde triko, jako ty, nemusime :mavam:

Ta urcite bo pani podnikatelka je z Ovy, tak pozdravuj ve Stodolni, ty mas bo češtinu taky na úrovni,, ale kolik je tvému diteti nebo kolik jich mas, je mi srdečně jedno :potlesk: pise se matematika, ne matika bo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová