Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lucenka O jakých zažívacích problémech mluvíš? Mně doktor i v těhotenství říkal, že třeba sushi (čerstvé) je mnohem bezpečnější než některá „normální“ jídla v „normální“ hospodě. Stejně v ČR neseženeš doopravdy čerstvou rybu, je to přemrzlé. Tím mrazem zahubíš i jakékoliv parazity kdyby byli.
Chápu, že pro tebe sushi není sushi bez ryby a řasy. Pořád ale nechápu, proč je takový problém sobě udělat porci s rybou a dítěti se zeleninou, opečenou rybou apod. To není zase tolik práce navíc.
@Wani píše:
Tak to nesmis koupit jen tak nejakou rybu.
no a ani pak bych tomu úplně nevěřila
@EmmaAnna píše:
@lucenka O jakých zažívacích problémech mluvíš? Mně doktor i v těhotenství říkal, že třeba sushi (čerstvé) je mnohem bezpečnější než některá „normální“ jídla v „normální“ hospodě. Stejně v ČR neseženeš doopravdy čerstvou rybu, je to přemrzlé. Tím mrazem zahubíš i jakékoliv parazity kdyby byli.Chápu, že pro tebe sushi není sushi bez ryby a řasy. Pořád ale nechápu, proč je takový problém sobě udělat porci s rybou a dítěti se zeleninou, opečenou rybou apod. To není zase tolik práce navíc.
třeba proto, že to pro mě není sushi… takže mu nebudu dělat náhražku a raději si dáme jídlo, které nám všem bude chutnat ve stejné podobě
@EmmaAnna píše:
@lucenka O jakých zažívacích problémech mluvíš? Mně doktor i v těhotenství říkal, že třeba sushi (čerstvé) je mnohem bezpečnější než některá „normální“ jídla v „normální“ hospodě. Stejně v ČR neseženeš doopravdy čerstvou rybu, je to přemrzlé. Tím mrazem zahubíš i jakékoliv parazity kdyby byli.Chápu, že pro tebe sushi není sushi bez ryby a řasy. Pořád ale nechápu, proč je takový problém sobě udělat porci s rybou a dítěti se zeleninou, opečenou rybou apod. To není zase tolik práce navíc.
V EU je obecne sushi mene „nebezpecne“ prave kvuli povinnemu premrazeni. Protoze se drive, a ank dnes v Japonsku nepremrazuje, dava se casto do sushi zazvor.
@lucenka
A čteš, co píšu? Ze mu ta oblíbená jídla varim pravidelně a často? Ano, cca jednou týdně to vyjde… Co v těch dalších dnech? Poradíš mi?
@lucenka píše:
no a ani pak bych tomu úplně nevěřila
To uz je tvuj problem ![]()
@Wani píše:
Tak ona neni matkaA ne kazdy se toci jenom kolem decka, moje deti jsou soucasti rodiny, takze se prizpusobujeme my jim ale i ony nam
no a pro mě je důležité spokojené děcko. Takže mu o víkendu uvařím oblíbené jídlo. A já si dopřeju něco „zvláštního“ v týdnu.
Příspěvek upraven 12.01.18 v 13:22
@Lara Farseer píše:
@lucenka
A čteš, co píšu? Ze mu ta oblíbená jídla varim pravidelně a často? Ano, cca jednou týdně to vyjde… Co v těch dalších dnech? Poradíš mi?
Podle ni se mas kolem nej tocit jako kolem zlateho gralu
Asi varit napr. tri ruzna jidla denne ![]()
@Lara Farseer píše:
@lucenka
vždyť už jsem se ti omluvila, že jsem si tě spletla s jinými, které musí za měsíc vystřídat 30 různých jídel a nemají čas na oblíbená jídla.
@lucenka
Dobry, než jsem to natukala na MB, psala jsi ty. Nn, já klidne opakuju i když o nějakou pestrost se snažím.
I tak mu ale nelze s klidným srdcem vyhovět, protože to bych fakt musela jet tyhle tri jídla pouze. Uz si rozumíme, že ho netýrám hlady a nejsem zlá macecga co mu just neuvaří jeho jídlo?
@lucenka To už je tvůj postoj. Třeba by mu „náhražka“ chutnala a zdravé by to bylo taky. Radši bych děti zvykala co nejvíc na nejrůznější chutě.
@Lara Farseer píše:
@lucenka
Dobry, než jsem to natukala na MB, psala jsi ty. Nn, já klidne opakuju i když o nějakou pestrost se snažím.I tak mu ale nelze s klidným srdcem vyhovět, protože to bych fakt musela jet tyhle tri jídla pouze. Uz si rozumíme, že ho netýrám hlady a nejsem zlá macecga co mu just neuvaří jeho jídlo?
jo už si rozumíme… musí to být těžký. Ale snad si časem zvykne a začne mu chutnat i něco jinýho. Ale asi nejúčinnější i když nereálné by bylo, kdyby přestala existovat jeho matka.
@lucenka píše:
vždyť už jsem se ti omluvila, že jsem si tě spletla s jinými, které musí za měsíc vystřídat 30 různých jídel a nemají čas na oblíbená jídla.
Ale my je NEMUSÍME vystřídat. Prostě má tolik nápadl, co vařit, a všem nám to vyhovuje, že to tak dělám. Fakt se do toho nenutím, nepíšu si seznamy ani neřeším hodiny, co budu vařit příště. Jde to samo.
@EmmaAnna píše:
@lucenka To už je tvůj postoj. Třeba by mu „náhražka“ chutnala a zdravé by to bylo taky. Radši bych děti zvykala co nejvíc na nejrůznější chutě.
myslím, že moje dítě je zvyklé na hodně chutí, alespoň podle toho, co mi říká, že jí ve škole. Jí mnohem pestřeji než jsem v jeho věku jedla já.
@lucenka
Super ????. Hele, lepší by bylo kdyby zmizel otec. Ten ho proti nam navádí a škodí. Matka je v jádru hodná, jen ma výčitky, že je opustila a holt jim ve vše vychází vstříc. Nenaděláš nic ![]()