Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
26.12.17 07:14

Chlapi reaguji na zmeny, ne na reci..proto s nim nemluv, tvarvse dulezite a za rodinou jed sama..jeho ignoruj..bude tak v nejistote on a uvidis, co vymysli dal..hlavne se ho nedoprosuj, aby vstal a jel s vami, uplne ho ognoruj proste a bud hooooodne silna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
26.12.17 08:03
@Ifvka píše:
Ja vim, ze se to nema, ale nez se shazovat a zadat nejake fotky bych zachovala aspon na oko dekorum a pak mu hold pod urovni projela telefon, od koho byl ten posledni hovor. I neznama cisla jdou casto vygooglit na netu komu patri. Pokud ma telefon zaheslovany, je to dukaz skoro jak zenska prede dverma. Jo a nejsou jen milenky, jsou i placene slapoty, kde dotaz,,kdo vola" by mel i logiku (mam placenej sex docela nastudovanej, na venkove to da fusku se s nejakou domluvit, pomalu horsi jak sehnat remeslnika). Nicmene muze byt i v praci a manzelce se smeje, ze je paranoidni. Takze jak rikam, zahrala bych si na pani Colombovou pekne s chladnou hlavoh a z pohodli domova. A za rodinou bych jela sama, neumim-li ridit, jako prvni objednavam autoskolu nebo kondicni jizdy, zadne zavislaceni.

Tak pokud ma iPhone tak ten je zaheslovany vzdy takze to nic neznamena.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 09:27

Milenka nevím. Proč by říkal kdo vlastně volá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
26.12.17 09:29

No, jak došel ráno? Jinak pokud jste měli něco naplánovaného, tak bych z toho neslevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
26.12.17 09:40

Pry milenka rodi :mrgreen: kam na to chodite lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.12.17 09:50

No já bych ty konspirační teorie o milenkach asi zavrhla a čekala bych nějaký pruser v práci ať už legální nebo nelegální, on ti ti určitě vysvětli až přijede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
26.12.17 09:54
@zudina píše:
Tak pokud ma iPhone tak ten je zaheslovany vzdy takze to nic neznamena.. :roll:

No vidis, to neznam, jsem technicky sto let za vopicema.
Jen bych chtela pro Anonymni rict, ze mit milenku neni zadna katastrofa, to se proste muze stat kazdymu. Dulezity je, jakym zpusobem se k tomu kdo postavi;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
26.12.17 10:04

Já bych trvala na tom, že chci vidět to číslo, ze kterého mu někdo volal a pak bych ho vytočila, abych zjistila, kdo je na druhém konci. Navíc bych mu řekla, že zavolám jeho šéfovi, že si nepřeju, aby ho někam tahal po nocích o svátcích. A uvidíš, jak zareaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
26.12.17 10:19

Takže zakladatelka šla spát. Já bych tam fakt jela. Necháš se sebou zametat. :pocitac: akorát sis postěžovala ale nevíš vlastně na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 10:21

Zakladatelko napiš, jak to pokračuje. Manžel ted spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 10:36
@Monchichik píše:
Já bych trvala na tom, že chci vidět to číslo, ze kterého mu někdo volal a pak bych ho vytočila, abych zjistila, kdo je na druhém konci. Navíc bych mu řekla, že zavolám jeho šéfovi, že si nepřeju, aby ho někam tahal po nocích o svátcích. A uvidíš, jak zareaguje.

A když zjistí že měl pravdu? bude vypadat jako hysterka a stíhačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
26.12.17 10:47

@GabinkaCh Psala, že už jí několikrát lhal, a navíc je hodně nepravděpodobný, že říkal pravdu. A radši budu hysterka než aby ze mě dělal blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 11:31
@Anonymní píše:
Děkuji. Ještě teď jsem z toho vedle, je to u nás poměrně čerstvá záležitost. Nic moc situace těsně před vánoci. Myslela jsem si, že to skončilo, říkal, že to ukončil, ale bohužel. Jen si tedy dával více pozor a už nic neříkal. Ráda bych Vám napsala něco povzbudivého, čím by se to dalo vysvětlit. Ale je to hodně divné, protože je státní svátek, a to snad kaminony ani nejezdí, obchody mají zavřeno. :nevim:

Tak to ten můj mi šel teda taky asi zahejbat, jelikož jezdí kamionem a před chvílí odjel do práce. Normálně se zaváží i o svátkách. Navezou to do prodejen do skladů aby bylo zítra co prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
26.12.17 11:57
@micta píše:
Tak to ten můj mi šel teda taky asi zahejbat, jelikož jezdí kamionem a před chvílí odjel do práce. Normálně se zaváží i o svátkách. Navezou to do prodejen do skladů aby bylo zítra co prodávat.

Taky tam šel naprosto nečekaně v době dovolené a po nějakém telefonátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 11:59
@micta píše:

Před chvílí a ne na noc. A ten její není řidič. Nevysmívej se. Nevíš, co tě potká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky