Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
13.8.11 16:56

Holky,nevíte,kde se na olomoucku opravují kočárky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.8.11 10:21

někde za Korunou je opravna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.11 11:50

ahoj holky tak s tou stredou se mnou nepočítejte,malej dostal včera 39 teploty asi nejaka viroza takze zapasime at je brzy v pořádku,davama paralen cipaky na stridacku s burofenem kapičkami je to bobanek muj malinkatej nemocnej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.8.11 12:08

Kkaty - ať malého ty teploty dlouho netrápí  :huban:

Wape - písni mi do SZ prosím tvůj mail, ať ti můžu poslat ty 2 fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.8.11 21:13

Baru děkuji moc za ty fotky.
Sraz ve středu mírně ohrožen :-( Honzíček se mi moc nelíbí…nic šíleného, ale dle nakažlivosti okolí se rozhodnu asi na poslední chvíli :-( Docela mě to mrzí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.11 21:17

me to mrzí moc ,ja nejdu určitě!!Kubíčkovi už je lepe ale nechci riskovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
16.8.11 07:11

Ahojky, tak to tentokrát nevypadá dobře. Mě do toho taky bohužel něco vlezlo a nedojdeme. :-( Ale příšlě to určitě vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.8.11 07:12

Tak co Baru půjdete si tam pohrát sami? Anebo to přeložíme třeba na příští týden? :-)

I když naše dítě včera velice nemocné je jako rybička…mám radost, to ano…ale občas mi to hlava nebere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.8.11 07:42

Dobré ránko!

Wape - sami tam nepůjdeme. Ke všemu má být zítra pěkně, tak budeme raději venku.

Včera jsme šli do Sladkého Médi - děti si to užili, jen nám to tam kazily dvě maminy, které si chtěly pokecat a vůbec se nedívaly, co jejich děti vyvádí :twisted: Několikrát jsem slyšela Hani, jak říkala jednomu chlapečkovi „nech mýho brášku na pokoji“, pak ten dotyčný chlapeček bouchal i jiného (ten i plakal a tak mu maminka říkala, ať mu řekne ať ho nebouchá, že ho to bolí) a ta matka toho „surovce“ stále nic. Mmch byl to cca 2 letý klučina. Pak ten dotyčný hodil po manželovi křídu (schválně - předtím je totiž rozházel a muž mu řekl, že se to nedělá a a ť to posbírá)a musela jsem teda H. držet, aby nevyletěl … Nakonec teda matka toho „zlobivce“ mu něco řekla - ale dost klidným hlasem a myslím si, že i celkem pozdě. škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.8.11 07:43

Wape - a nerostou mu zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.8.11 09:03

Dobré ráno!

Po včerejším stráveném dopoledni s Wape a Honzíkem připomínám :lol:

První víkend v září - Dub nad Moravou - hody (prý je to suprové, veliké - vím to nezávisle od několika zdrojů)

V úterý 30.9. - Horní náměstí (14 - 18h) - setkání s hasiči a městskou policií (mají tam být i atrakce a soutěže pro děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.8.11 09:05

jo a ještě 16.-17.9. www.olomouc.skauting.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
26.8.11 12:09

super díky za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
26.8.11 14:32

Zajimava fotohra, zkuste taky nejake fotecky. Sam mam tipy a snad uz v pondeli tam nejake nahodim :-)
facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
31.8.11 13:40

neznáte někde v Olomouci výkup peří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek