Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky tak s tou stredou se mnou nepočítejte,malej dostal včera 39 teploty asi nejaka viroza takze zapasime at je brzy v pořádku,davama paralen cipaky na stridacku s burofenem kapičkami je to bobanek muj malinkatej nemocnej ![]()
Kkaty - ať malého ty teploty dlouho netrápí ![]()
Wape - písni mi do SZ prosím tvůj mail, ať ti můžu poslat ty 2 fotky ![]()
Baru děkuji moc za ty fotky.
Sraz ve středu mírně ohrožen
Honzíček se mi moc nelíbí…nic šíleného, ale dle nakažlivosti okolí se rozhodnu asi na poslední chvíli
Docela mě to mrzí ![]()
me to mrzí moc ,ja nejdu určitě!!Kubíčkovi už je lepe ale nechci riskovat ![]()
Ahojky, tak to tentokrát nevypadá dobře. Mě do toho taky bohužel něco vlezlo a nedojdeme.
Ale příšlě to určitě vyjde.
Tak co Baru půjdete si tam pohrát sami? Anebo to přeložíme třeba na příští týden? ![]()
I když naše dítě včera velice nemocné je jako rybička…mám radost, to ano…ale občas mi to hlava nebere ![]()
Dobré ránko!
Wape - sami tam nepůjdeme. Ke všemu má být zítra pěkně, tak budeme raději venku.
Včera jsme šli do Sladkého Médi - děti si to užili, jen nám to tam kazily dvě maminy, které si chtěly pokecat a vůbec se nedívaly, co jejich děti vyvádí
Několikrát jsem slyšela Hani, jak říkala jednomu chlapečkovi „nech mýho brášku na pokoji“, pak ten dotyčný chlapeček bouchal i jiného (ten i plakal a tak mu maminka říkala, ať mu řekne ať ho nebouchá, že ho to bolí) a ta matka toho „surovce“ stále nic. Mmch byl to cca 2 letý klučina. Pak ten dotyčný hodil po manželovi křídu (schválně - předtím je totiž rozházel a muž mu řekl, že se to nedělá a a ť to posbírá)a musela jsem teda H. držet, aby nevyletěl … Nakonec teda matka toho „zlobivce“ mu něco řekla - ale dost klidným hlasem a myslím si, že i celkem pozdě. škoda mluvit.
Dobré ráno!
Po včerejším stráveném dopoledni s Wape a Honzíkem připomínám ![]()
První víkend v září - Dub nad Moravou - hody (prý je to suprové, veliké - vím to nezávisle od několika zdrojů)
V úterý 30.9. - Horní náměstí (14 - 18h) - setkání s hasiči a městskou policií (mají tam být i atrakce a soutěže pro děti)
Zajimava fotohra, zkuste taky nejake fotecky. Sam mam tipy a snad uz v pondeli tam nejake nahodim ![]()
facebook