Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domi jj to jsem byla já a potkala jsem se tam pak s Barulátkem
to nás tedy byla velká koncentrace mamin ![]()
A kdo to neví (pokud nejsem jediná, kdo to neví), tak na horním náměstí je kluziště a i je tam podium a nějaké program, více zde
Cancerko-
ja tam byla ,jednou,a poradila mi dobre s atopickym ekzemem u Aji… ![]()
Tak holky,co tady zitra dorazite kolem trech-posilam Vám SZ s adresou ![]()
Wape-mas sz s adresou…:-)
Smilco-tobe to ani uz nepisu,stejne prijdete s WAPE spolu ![]()
Farska SZ přišla
a s balením můžeme pomoct ![]()
Domi nechce se mi věřit, že by Vojtík tak zlobil
ale ono je to asi normální v tomto věku, co?
cancerka píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti z homeopatičkou Čajkovou? Sídlí v Úzké ulici (za priorem).
Já k ní chodila vloni na jaře. Za každou konzultaci si bere 500 Kč, vyfasovala jsem nějaké kuličky a ještě jsem si v lékárně měla koupit další homeo léky, ale moc mi to nepomohlo (snažily jsme se řešit moji alergii na nějakou látku, kterou se vyčiňuje kůže na boty). Pak jsem s ní chtěla řešit přípravu k porodu, ale to už jsem nějak nestihla (nebyl čas tam dojít) a ten porod nakonec i bez homeo byl celkem v pohodě ![]()
Jinak paní Čajková je příjemná.
Wape - jojo, bohužel V. má teď zlobivé období… Je na něm dost poznat vliv školky (a to tam byl čistého času 14×
), snaží se prosadit svou proti našim názorům a tak vznikají třecí plochy
Jenže on si spoustu věcí ještě nenechá vysvětlit, prostě za každou cenu být v opozici. Já tohle moc řešit neumím a už se děsím, co bude, až bude v pubertě (teď jej přecejen popadnu a odnesu, kam potřebuju, ale pak??? navíc jsem ještě stále tělesně větší, takže můžu zařvat, zahrozit, dát na zadek, ale v pubertě to asi nepůjde…)
Farska - jojo uz jsem s Wape domluvene, tak zitra se budeme tesit ![]()
domi - ve 3 letech to je prvni puberta, potom je druha kolem 7. roku a potom uz to ma kazdy jinak, nekdy od 12., nekdy i uz od 10. roku, ale zase to drive skonci, my to doma meli nejextremnejsi od 14 do 16, ted uz se konecne zklidnila
, ale zvladnout se to da, musi se hodne komunikovat, to je dulezite a nastavit nejaka pravidla, ale to v tomto veku 3 let t zatim nejde, az tak kolem toho 12., no pisi jen svou zkusenost, kdyz uz ji mam za sebou
, tak preji pevne nervy
Smilčo - no pěkně děkuju
O té první pubertě vím, ale nevěděla jsem, že druhá už čeká za rohem
Ale abych nevyděsila ostatní holky - jsou chvíle, kdy je Vojta k zulíbání - třeba včera o půl desáté večer, kdy se otevřely dveře pokojíčku, on vylezl na chodbu a povídá: „Ten kapesníček nesmí být v postýlce, on musí být pod polštářkem“
V ruce držel do kouličky smuchlaný kapesník a šel s ním zpátky do postýlky, pečlivě jej položil pod polštářek, polštářek uhladil, stočil se na něj a zase spinkal ![]()
domi - jeee, tak to je krasny
, a prave tyto chvile vynahrazuji ty „pubertacke“ nalady. Ono i dospely nema kazdy den dobrou naladu, jenom se umi vice ovladat /ale kazdy taky ne
- viz muj ex
/, takze jen se obrnit trpelivosti a pujde to ![]()
farsko a domi
díky za info
na co všechno se při té konzultaci ptá?
je ten čas objednání jen orientační, nebo s ním můžu počítat? (kvůli hlídání dětí)
Ahojky
predne :
CHTELA BYCH MOC A MOC PODEKOVAT PETCE A SARCE ZA MILOU NAVSTEVU.......MELA JSEM Z HOLEK I JEJICH UZASNYCH A POHODOVYCH SYNACKU SKVELY POCIT A VERIM,ZE JSME SE NEVIDELY NAPOSLEDY..... ![]()
K Cancerce-
BYLA jsem objednana na cas a sla jsme presne… ![]()
Holky, návštěva u Farské byla moc příjemná
a princezny má tak kouzelné. Obdivovala jsem, jak je nejstarší dcera hodná a jak pomáhá
opravdu je škoda, že se stěhují tak daleko, ale tak snad do Olomouce přijedou i kvůli té Olympii, že jo ![]()
Ať Vám to stěhování proběhne dobře a krásně se Vám bydlí ![]()
Ahoj,Petko!
Díky za pochvalu-ale Terce to snad ani radši říkat nebudu,ještě by nám zpychla,co
![]()
Jasně,že budem jezdit!!!!Jen musime najit nejake prespavani,kdyz bude toho vyrizovani vic..Ale asi to voj,ubytovna jisti(dva pokoje,samozrejme-jeden je malo
)
Jak jste dojeli domu-usnuli kluci nebo ne?? ![]()