Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
19.2.10 08:38

Hehe - Evi, koukám, že máme stejné manžely :lol: :lol: Ten můj taky nechce o FB ani slyšet (ale co dělají známí a kamarádi, to si zase rád ode mne poslechne :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.2.10 09:02

Domco tak napis SZ jak te na FB najdu:-) a jak Ti je,uz lepsi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.2.10 15:15

Tak to já se FB zatím bráním zuby nehty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
19.2.10 16:48

Tak doma padl od skoromanzi dotaz, jestli vcera dopoledne nekterou z vas nepotkal v parku? :lol: :lol: :lol: Mu rikam „jak to mam vedet?“
Pry jestli jste dneska nehlasily? …ze vy poznate kocarek, ale on vas ne :lol: Holt zvedavej chlap :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.2.10 17:03

Budem se ted vice divat jetsli ho nepotkame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
19.2.10 17:23

Hihihi…Evi, vis jak ho pak budu prudit :lol: Az mu reknu…clovece, kam jsi koukal…potkal jsi tu..a tu..a tam tu… :lol: On si chudak ani nezapamatoval jak vypadala Peta, kdyz jsme ji potkali :lol: Tak jsem mu objasnovala, ze musi koukat na kocarky, ze jinak to nepozna…tak mi se smichem rika „a ta Peta mela jakej?“ :lol: Zvedavej, ale slepej jak patrona…tak to je pak tezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
20.2.10 17:55

Brumli no jo to jsou Ti chlapi :-) A má smůlu, my ho holt poznáme a budeme vědět o každém jeho kroku :-)
Piki byla jsi na tom cvičení? Jaké to bylo? Kdyby to bylo jen o půl hoďky později, tak už bych to v pohodě stíhala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
21.2.10 10:07

Holky dneska je krasne co?? uzivate si to????? ja poslala kluky ven a vegetim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
21.2.10 15:18

Brumli tak to máte supééér,malou chorvatku :-D Já myslela,že nám to vyjde v Řecku a pak v Tunisu a ono nic :-? Ale doufám,že po tom IVF to vyjde :dance:

Wape bylo to supr…škoda,žes tam nebyla. Půjdu i teď v pondělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
21.2.10 21:42

Ahoj holky, tak vás zase po delší době zdravím.
Taky jsme všichni nemocní a taky máme první zub. Což je vražedná kombinace. Navíc nám taťka na tři dny odjíždí, takže o to to bude horší. Prolívám se čajem, abych to přežila.
Ty srazíky vám fakt závidím, my tak daleko ani zdraví nějak nejsme schopní dorazit:) Někdy se vypravíme do parku autem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
21.2.10 21:50

Jejda Zuzi ať jste brzy zdraví!

Holky já dnes potkala Matýska i Sofinku s tatínkama :-) Vy jste si užívaly, co???

My dnes píchli kolečko u kočáru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.2.10 06:35

holky op vikendu se mi jezdit nechce, je to na tatkovi a babickach:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.2.10 07:40

Evi já zase strašně ráda chodím s Davidem, protože aspoň můžeme všechno pořádně probrat a popovídáme si. Doma si každej sedne ke svému počítači a prd, ale na procházce to je super :palec: a taky jsme si byli dát punčík :-) že jo :-) Ale už v něm nebyly mandle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.2.10 09:18

To je pravda, to aspon pokecate, nekdy jdu s nema taky, ale spis odpoledne v tydnu:-) tatku nekde pockame, ale ted dela dlouho:-((((((((((((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
22.2.10 12:13

Piki uvidis, ze to IVF vyjde :palec:

wape no vidis…tak uz jsem mu to hlasila, ze byl viden :lol: Chvili premyslel a zhodnotil, ze to mozny je, ze nejakou potkal…a ze by jsi to vlastne mohla byt ty :lol: To je zajimavy, ze najednou si vybavil jak jsi vypadala, kdyz jsme Te potkali spolu :lol: Ja si teda vcera uzivala truchleni…v sobotu jsme pohrbili kocoura :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová