Opatření a obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
4.12.20 00:50
@Zwetta píše:
My dnes s mámou v Lidlu to samé.. :zed: Obchod narvaný lidma, ale jediné, co sekuriťáka u vchodu zajímalo bylo, aby měl každý člověk svůj vozík… :cert:
Tak jsme mu vysvětlily, že jsme rodina a nehodláme se každá smýkat s vlastním vozíkem..
Nechápu, který deb. žot to tam nahoře vymýšlí, tahle „chytrá“ nastavení a pravidla.. :pocitac:

Ježiš, mně přijde, že to půlka lidí vůbec nepochopila :mrgreen:. Prodejna má nějakou plochu, na tu se vypočítá počet lidí a tomu příslušný počet košíků, které jsou k dispozici.. Asi proto to toho securiťáka zajímá :)

Příspěvek upraven 04.12.20 v 07:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.12.20 01:21
@Zwetta píše:
My dnes s mámou v Lidlu to samé.. :zed: Obchod narvaný lidma, ale jediné, co sekuriťáka u vchodu zajímalo bylo, aby měl každý člověk svůj vozík… :cert:
Tak jsme mu vysvětlily, že jsme rodina a nehodláme se každá smýkat s vlastním vozíkem..
Nechápu, který deb. žot to tam nahoře vymýšlí, tahle „chytrá“ nastavení a pravidla.. :pocitac:

Proč ne? Náhodou, my jsme tuhle s manželem rozdělili seznam napůl, každý vzal svůj vozík a pak si dali závod, kdo dřív nakoupí :lol:. Možná to budeme praktikovat dál.

• Citovat
  • Upravit
2144
4.12.20 01:35
@Kolicek95 píše:
Proč ne? Náhodou, my jsme tuhle s manželem rozdělili seznam napůl, každý vzal svůj vozík a pak si dali závod, kdo dřív nakoupí :lol:. Možná to budeme praktikovat dál.

Asi tak :lol:. Prostě není normální situace, tak holt věci nefungují jako obvykle :nevim:. To je jak moje babi -,,nebudeme si snad brát dva vozíky”… Tak buď máme obě velký nákup, že si klidně můžeme vzít každá svůj, nebo má pár drobností, tak jí je přece mohu vzít a ona může klidně počkat v autě. Ale né, někteří lidé hledají problém ve všem prostě jen proto, aby nějaký problém byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
4.12.20 01:38

Holky, v klidu. Někde jsem četla, že pokud má matka kočárek s dítětem, tak košík/vozík mít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.12.20 01:49

Nestalo, ale taky by mě to naštvalo. Security na jednu stranu chápu, protože musí dodržovat nařízení shora, ale svoje dítě bych taky do košíku neposadila. Aby všechno ochmatalo a pak ruce do pusy. Fuuuuj. Celý nařízení s 15 metrama je naprosto na hlavu. Fronta před obchodem a pak vevnitř lidi na sobě narvaný u pultů, u pokladen, všude. Lidi se na sebe cpou, i kvůli místu a ani žádný 2m rozestupy nedodržují. V hospodách se vysedává bez roušek a tady v obchodech se to asi vytrhne. Měli to taky už zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.12.20 02:33

A to je takový problém, vzít si s sebou desifekcni iubrousky a ten vozík otřít? :think: když jdeš sama, tak ti nevadí sahat na vozík a pak třeba na pečivo?

• Citovat
  • Upravit
72725
4.12.20 03:23

Nestalo.. Dneska jsem byla v kaufu s kód.. Klid, pohoda, málo lidí.. Takže super.. Ale na parkovišti peklo.. S vše to bylo asi v kiku a pepcu.. Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
4.12.20 05:56

@luci.no
Taky me to napadlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.12.20 06:01

Tak jsi asi jednoduchá ne? Právě tim počtem vozíku se reguluje počet lidi. Ale ne, paní na sebou fakana, ta nemusí nic. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.20 06:05

Tak na nákup pošlete fotříky se seznamem a máte po starostech a nehysteračte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.12.20 07:17

Tak mas do kramu lezt s kosikem nebo kocarkem, ze mas dite v ruce neni vymluva. Počet lidi se reguluje tim poctem kosiku, jasne ze je tam narvano, kdyz tam pujde kazdy jak ty, s deckem v ruce, nebo s celou rodinnou a ten kosik si nevezmou. Spravne te ten sekuritak vubec nemel pustit dovnitr, ale nejspis radsi zavrel oci nad narizenim, aby nemusel riskovat potycku s hysterickou matkou :roll:

Příspěvek upraven 04.12.20 v 08:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.12.20 07:20

To jsou dotazy jak bic 8o je nejake narizeni, ac se to nemusi libit vsem a security musi delat co je narizeno. Dite si mela nechat doma nebo si vzit kos nebo nelizt do obchodu. Zenska blazniva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40412
4.12.20 07:24
@Anonymní píše:
Tak jsem dnes zabehla pri ceste domu od lekare do obchodu pro pecivo, syna necely rok jsem si vzala do ruky (uz nema vajicko). Vbehnu, tam hlava na hlave, samozrejme zadne omezeni na 15m2, zadne korigovani pomoci kosiku, nic… a security na me, at si vezmu kosik, tak jsem rekla, ze opravdu ne, kdyz mam dite na ruce a ze do pojizdneho ani nahodou, aby to vošmatal a cucal si pak ruce nebo volízl madlo. Proste jsem šla dovnitř, vzala pečivo a odešla.
Holky stalo se vam tohle nekdy?
Ja bych to pochopila, kdyby se mu jednalo o rizeni lidi pomocí tech nakupnich kosiku, ale tohle bylo vylozene „vem si kosik“ a lidi na krame jak nasr***.
Za normalnich okolnosti nakupuju s kosikem, bez syna a chapu, ze i normalne by se mel kosik nosit, poprve za celou dobu jsem sla s malym a opravdu jsem ho nepochopila. A rozcililo me to. Nebrala jsem kocarek, jeli jsme jen na otočku.

Ta opatření jsou proto, aby omezila počet lidí na krámu a zamezila těmhle zbytečným drobným nákupům každý den.

Bylo by dobré, aby ses naučila nakupovat na delší dobu a hlavně nelézt do plného krámu kvůli housce, přesně tomuhle se snaží zamezit… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40412
4.12.20 07:26
@migmina píše:
To jsou dotazy jak bic 8o je nejake narizeni, ac se to nemusi libit vsem a security musi delat co je narizeno. Dite si mela nechat doma nebo si vzit kos nebo nelizt do obchodu. Zenska blazniva :zed:

Mně to přijde, že to musí být nějaký přihlouplý trolling, opravdu diskuse jak u blbých na dvorku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
4.12.20 07:27

Zacinam mit pocit, ze nastava cas, aby zdravotnici vyuzili konecne sveho prava neslouzit ty haldy prescasovych hodin a nechali ty, kteri doted nepochopili, ze pro rohliky se do obchodu nechodi s celou rodinou a ze prava maji i ti ostatni, nejen oni, aby se o sebe postarali sami. Vcetne jejich starsich pribuznych a znamych, ktere svym sebestrednym chovanim ohrozuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová