Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O tomto nařízení si myslím své…Nicméně je tady a každý o něm ví. Ale matka s dítětem si myslí, že může vše a ještě se tady rozčiluje.
Poslední dobou mi přijde, že matky s dětmi jsou agresivnější a podstatně nerozumější skupina lidí, než důchodci.
@Zwetta píše:
My dnes s mámou v Lidlu to samé..Obchod narvaný lidma, ale jediné, co sekuriťáka u vchodu zajímalo bylo, aby měl každý člověk svůj vozík…
Tak jsme mu vysvětlily, že jsme rodina a nehodláme se každá smýkat s vlastním vozíkem..
Nechápu, který deb. žot to tam nahoře vymýšlí, tahle „chytrá“ nastavení a pravidla..
@free333 píše:
Mně to přijde, že to musí být nějaký přihlouplý trolling, opravdu diskuse jak u blbých na dvorku…
Taky žasnu ![]()
Obchody se musi ridit narizenim vlady. Mohly investovat velke penize do it techniky, ktera by pocet nakupujicich regulovala, nebo spolehat na soudnost nakupujicich. To druhe je levne (omezeneni poctu nakupnich voziku), ale narazi na lidskou tupost.
A nejlepší když jde nakupovat celá rodinka s jedním košíkem bo potřebují pečivo. Chovají se jak hovada
a ještě se hádají jaký mají práva.
Popravdě nemám s tím problém. Aspoň ke víc místa na prodejně a lidi nešílí u zkušebních kabin.
@Janita3 píše:
Mě jeden security vážně „pobavil“. Vešla jsem do obchodu s malou v kočárku, koukám, košík do ruky nikde, tak se security u vchodu ptám a on, že do ruky nemají, pouze veliké nákupní. Samozřejmě jsem se ho ptala, jak to mám asi s kočárkem udělat a on, ať mu tam malou v kočárku nechám, že ji pohlídá a já si zatím nakoupím![]()
Dodávám, že se jedná o celkem veliký supermarket v Praze. Já jsem většinou horká hlava, ale nějak jsem měla dobrou náladu, zůstala v klidu a že tedy pěkně děkuji a nakoupím si jinde. Asi mu došlo, co to z něj vypadlo za nesmysl
a domluvili jsme se, že nakoupím do tašky.
Tomu věřím ![]()
Já si tu taky přijdu jak u blbych. Nevidím důvod k anonymu ani u zakladatelky ani u slunečnice. ![]()
Mně je těch sekuriťáků líto. Ve čtvrtek jsem byla v drogerii. Obchod plný školáků, kteří tam evidentně šli hlavně očumovat z nudy. U vchodu se paní hádala se sekuriťákem, že proč ona nemůže jít bez košíku, když u vchodu už žádné další nejsou. Absolutně nebyla schopná pochopit, že jsou vypočítané na plochu a když tam nejsou, tak má prostě chvíli počkat. V úterý podobný výstup v Bille, v obchodě už tak docela plno, ale skupinka tří dospělých s jedním dítětem si prosazovala, že oni prostě půjdou všichni tři s jedním košíkem. Asi rodinný výlet do obchodu s jídlem. O těch komediích včera u Pepca radši nemluvit. ![]()
@Livi92 píše:
Mně je těch sekuriťáků líto. Ve čtvrtek jsem byla v drogerii. Obchod plný školáků, kteří tam evidentně šli hlavně očumovat z nudy. U vchodu se paní hádala se sekuriťákem, že proč ona nemůže jít bez košíku, když u vchodu už žádné další nejsou. Absolutně nebyla schopná pochopit, že jsou vypočítané na plochu a když tam nejsou, tak má prostě chvíli počkat. V úterý podobný výstup v Bille, v obchodě už tak docela plno, ale skupinka tří dospělých s jedním dítětem si prosazovala, že oni prostě půjdou všichni tři s jedním košíkem. Asi rodinný výlet do obchodu s jídlem. O těch komediích včera u Pepca radši nemluvit.
Lidska hloupost je nekonecna. No, zjevne se nemeli uz dlouho kde pohádat. Nekterym to proste chybi. Neumi si svou frustraci z narizeni vyventilovat jinak a nechapou, ze je to jejich problem. Nikdo nejasa.
@yocheved píše:
Ne, samozřejmě, že by Ti ho neměl pohlídat, ale aapoň projevil nějakou vstřícnost.
To samozřejmě ano, snažil se být nápomocný
Ale já na něj vážně čučela, jako péro z gauče, co ti budu povídat
![]()
@Janita3 píše:
To samozřejmě ano, snažil se být nápomocnýAle já na něj vážně čučela, jako péro z gauče, co ti budu povídat
![]()
A z jakého důvodu jsi přišla na to, že můžeš do obchodu bez košíku nebo vozíku?
Stalo. Včera v Lidlu. Byla jsem s dvěma dětmi nakoupit, manžel venku s miminem. Mimin začal řvát a manžel s ním běžel za mnou, že se vystřídáme.
A u vchodu ho zastavil pán že security. Slušně se domluvili, mávli jsme na sebe, žádný problém, manžel prošel bez košíku ![]()
Dělá svou práci, určitě si to nařízení nevymyslel ![]()
Mimochodem moje tříletý!! dítě nedávno olizlo košík v Albertu
Nádhera, fakt
No nic se nestalo, ani kovid nedostala, ani se nepokadila, ale dlouho se do krámu nedostala ![]()
@free333 Protože dle nařízení vlády matky s kočárkem mít vozík ani košík nemusí?? ![]()
@free333 by mě zajímalo, jak s kočárkem budu tlačit vozík, pokud obchod košíky do ruky díky momentální situaci úplně zrušil
Samozrejmě košík do ruky si beru i s kočárkem vždy, nařízení dodržuji a je mi jasný, že security si ho nevymysleli. Nejraději nakupuji přes scanner a zboží si můžu rovnou dát do batohu, nebo kočárku úplně v klidu a pak jen zaplatit. V této situaci si ale košíček do ruky beru i případně samozrejmě v obchodě na něj čekám.
@3mamamina Děkuji
vozík být nemusí, to je jasný, ale teď ti nevím, jak je to s kočárkem a košíkem do ruky
Jak jsem psala, já si je teď beru, ale v jednom obchodě jsem se trochu rozkoukávala, kde vůbec ty košíky mají a už se s jedním ke mě hrnul security, tak si myslím, že by mě bez něj stejnak nechtěl pustit.
Kdyby nebyla tahle hysterie s covidem taky by si tak šílela kvůli takové chujovině jako je posazení dítěte do košíku? Už jen z praktického hlediska to je hrozně pohodlný v jedné ruce držet dite a druhou nakupovat
A jak to děláš ty když chytneš košík a pak s tou rukou "od košíku " nakupuješ potraviny které tvoje dítě strčí do pusy? ![]()
Příspěvek upraven 04.12.20 v 09:43