Opatření a obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80026
5.12.20 07:24
@Anonymní píše:
Tak jsem dnes zabehla pri ceste domu od lekare do obchodu pro pecivo, syna necely rok jsem si vzala do ruky (uz nema vajicko). Vbehnu, tam hlava na hlave, samozrejme zadne omezeni na 15m2, zadne korigovani pomoci kosiku, nic… a security na me, at si vezmu kosik, tak jsem rekla, ze opravdu ne, kdyz mam dite na ruce a ze do pojizdneho ani nahodou, aby to vošmatal a cucal si pak ruce nebo volízl madlo. Proste jsem šla dovnitř, vzala pečivo a odešla.
Holky stalo se vam tohle nekdy?
Ja bych to pochopila, kdyby se mu jednalo o rizeni lidi pomocí tech nakupnich kosiku, ale tohle bylo vylozene „vem si kosik“ a lidi na krame jak nasr***.
Za normalnich okolnosti nakupuju s kosikem, bez syna a chapu, ze i normalne by se mel kosik nosit, poprve za celou dobu jsem sla s malym a opravdu jsem ho nepochopila. A rozcililo me to. Nebrala jsem kocarek, jeli jsme jen na otočku.

Aneb nedodrzujes nařízené opatření a rozčiluje tě, že to to lidi nedodržují? Jak víš, že neomezují počet košů? Zloděj křičí chyťte zloděje. Na místě sekuritaka bych tě vyvedla z krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65162
5.12.20 07:52
@dog.s píše:
A my jsme šli dnes nakupovat s manželem do Billy a měli jsme jeden košík, šli jsme spolu a nikdo nás nekontroloval. Asi jsme rebelové, ale opravdu nehodlám poslouchat do puntíku. ;)
Ve finále se tam producírovali i bez košíku. :) vidno, že to řeší jen někde no

Nekde behem casu zavedli treba pocitanipres tablet. Na začátku to bylo moc rychle, tak sli pres kosiky vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.12.20 07:58
@Anonymní píše:
@mroe a proc by nemohli? snad si kazdy muze delat co chce, kdy chce a jak dlouho chce ne? tobe nekdo rika kolik mas mit deti, v kolik a kam mas chodit na prochazku nebo v kolik mas chodit nakupovat? koukam, ze nekterym se hodí svoboda volby jen jak na co…

Muzou, ale proc to delaji, kdyz muzou kdykoli? Dela jim dobre, ze ostatni stoji okolo a cekaji? A ano, me nekdo rika v kolik mam byt v praci a v kolik muzu jit domu a obchod ma taky nejake oteviraci hodiny a vazne nemam radost, ze mam po praci stat venku a cekat na kosik a pak stat uvnitr a cekat, az si oni odpocitaji dvacet cuktu, protoze jsem uz po narocnem pracovnim tydnu unavena a pect muzu jen o vikendu. Proc chodi nakupovat v dobe, kdy je v obchode nejvic lidi a muzou se nejlepe nakazit, kdyz si, narozdil ode me, muzou nakoupit kdykoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
5.12.20 08:05

@mroe zřejmě je to jen tvůj dojem, že můžou kdykoliv. Ale oni chodí, kdy chtějí a kdy se jim o hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
5.12.20 08:07
@inkakřivák píše:
@mroe zřejmě je to jen tvůj dojem, že můžou kdykoliv. Ale oni chodí, kdy chtějí a kdy se jim o hodí.

Důchodci nemůžou jít nakupovat kdykoliv? A proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.12.20 08:10
@inkakřivák píše:

Jo, je to muj problem.
Ale az jim priste s tim chlapem vystrcime po deseti minutach cekani kosiky stranou a proste si vezmeme, co potrebujeme a pritom je treba nakazime, bude to i jejich problem. Protoze i ja mam nervy jenom jedny a ohleduplnost ocekavam na obou stranach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
5.12.20 08:11
@mroe píše:
Ja si chtela koupit vanilkovej cukr a stala jsem a cekala jeste s jednim chlapem, az si takhle jedni manzele, kteri zatarasili svymi dvema voziky veskery prostor u veci na peceni, az se dohodnou kolik a pak peclive odpocitaji dvacet vanilkovych cukru a deset prasku do peciva do pytliku( jeden pocita a drzi pytlik, druhy hazi) a vyberou si pytlik mandli a pytlik orechu. Byli zjevne v duchodu, ale ne zas tak stari a nemeli, narozdil ode me, opravdu zadny spech. Proc takovi lide chodi nakupovat v patek odpoledne, kdyz jdou lidi z prace domu a na nakup, mi bude asi zahadou dlouho. Asi taky moc nepremysli…

Třeba dopoledne pracují nebo hlídají děcka, aby mohly matky do práce. A neboj, za pár let budeš ve stejné kategorii starý, který závaží a měl by někam zapadnout a nevylézat, protože my mladí jdeme! Čas je nádherně spravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
5.12.20 08:12

@mroe Ty jsi nakažena, víš to a přesto chodíš nakupovat a ještě se tu tím chlubis? Tak nevím, kdo je tu bezohledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.12.20 08:17
@inkakřivák píše:
Třeba dopoledne pracují nebo hlídají děcka, aby mohly matky do práce. A neboj, za pár let budeš ve stejné kategorii starý, který závaží a měl by někam zapadnout a nevylézat, protože my mladí jdeme! Čas je nádherně spravedlivý.

Jo, oba cely den pracuji a nakupovat muzou az v pul pate odpoledne v patek. Tak to urcite. A jestli pracuji tak rychle, jako odpocitavaji cukry a resi pracovni problemy stejne dlouho, jako kolik ceho koupi, tak by me zajimalo, kde to trpi. Ani tem vnoucatum by nemohli stacit. Ale faktem je, ze prostor kolem peceni zablokovali dokonale, to zas klobouk dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.12.20 08:21
@inkakřivák píše:
@mroe Ty jsi nakažena, víš to a přesto chodíš nakupovat a ještě se tu tím chlubis? Tak nevím, kdo je tu bezohledný.

Ty jsi vtipna. Ne, zrovna ode me jim nehrozi nic. Ale toho chlapa, co trpelive cekal se mnou, toho ja neznam, ani nemusi vedet, ze nakazeny je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
5.12.20 08:29
@Anonymní píše:
Tak kdyz jedu z mesta s ditetem a potrebuju neco nakoupit, nemam s sebou kocar a uz nemam vajicko, dite nechodi, pak ho ma odvest domu, nechat ho tam samotne a jet zase znovu nakoupit? kvuli nejakemu debilnimu opatreni, ktery beztak poradne nefunguje?
Nebo mam strcit dite do kosiku, aby ho vošmatával, coz bych neudelala ani kdyby covid nebyl. Nebo snad nest dite a vzit si i kosik a nakupovat jako jak?
Proboha kolik prihlouplých poslusnych pejsku je zde, to je hrozný.

Nechápu moc, jak někoho napadne vzít dítě na ruku a jít nakupovat. Autosedačka problém, kočár problém, košík problém - a nosítko sis vzít nemohla? Nebo taky problém?

Doporučuju plánovat lépe nákupy a nejezdit do obchodu kvůli každé kravině, navíc s dítětem na ruce. To před Vánoci v době koronavirové může napadnout jen… no, nechci dostat ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.12.20 08:53
@mroe píše:
Jo, oba cely den pracuji a nakupovat muzou az v pul pate odpoledne v patek. Tak to urcite. A jestli pracuji tak rychle, jako odpocitavaji cukry a resi pracovni problemy stejne dlouho, jako kolik ceho koupi, tak by me zajimalo, kde to trpi. Ani tem vnoucatum by nemohli stacit. Ale faktem je, ze prostor kolem peceni zablokovali dokonale, to zas klobouk dolu.

Tak si příště udělej nákupu online a nebudeš se muset obtěžovat čekáním, než si jiní lidi nakoupí.

• Citovat
  • Upravit
35326
5.12.20 09:00
@lucenka píše:
Tak si příště udělej nákupu online a nebudeš se muset obtěžovat čekáním, než si jiní lidi nakoupí.

Nakupuju jednou tydne, zbytecne tam ted nelezu, driv jsem chodila kazde dva dny. Jenze jsem nesehnala, co jsem potrebovala a prct musim dnes. Kdyz muzu zmenit sve chovani ja, muzou to udelat i ostatni. Ohleduplna mam tedy byt jen ja? Duchodci nemusi? Priste vezmu i manzela, muze mi drzet kosik a pomahat pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.12.20 09:34
@mroe píše:
Nakupuju jednou tydne, zbytecne tam ted nelezu, driv jsem chodila kazde dva dny. Jenze jsem nesehnala, co jsem potrebovala a prct musim dnes. Kdyz muzu zmenit sve chovani ja, muzou to udelat i ostatni. Ohleduplna mam tedy byt jen ja? Duchodci nemusi? Priste vezmu i manzela, muze mi drzet kosik a pomahat pocitat.

Asi tě nenapadlo, že ta paní sama nákup domů neodnese, že. a popravdě tahle drobné veciz si taky dávám do sáčku hned u regálu. Nikdy mě nenapadlo, že to může někomu vadit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35326
5.12.20 10:31
@lucenka píše:
Asi tě nenapadlo, že ta paní sama nákup domů neodnese, že. a popravdě tahle drobné veciz si taky dávám do sáčku hned u regálu. Nikdy mě nenapadlo, že to může někomu vadit :nevim:

Nenapadlo. Je zase nenapadlo, ze on muze zustat v aute. A taky je nenapadlo jit jindy, nez v dobe, kdy je v obchode snad uplne nejvetsi naval, kdyz jsou nerozhodni, chteji jit nutne oba, se dvema voziky( druhy prazdny) a nakup jim trva vecnost, protoze je cas netrapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová