Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Přesně.Blbci.Tak snad stačí jeden, tedy ženská, aby jela na nákup sama. Pokud neřídí auto je nesvéprávné trdlo, co si bez chlapa po boku ani neuprdne, pak miláčka nechá v autě na parkovišti s harantama, když už je museli tahat sebou. Paninka vezme vozík, nakoupí, nastrká se to do auta a tradá domů. Ženské s kočáry a miminy to mohou udělat stejně, nakoupí tatík. Možnost, že dítě ve vozíku něco chytne je nepravděpodobný.
Jo, cekat v aute ted v zime je super.
@vokishka píše:
tak se raději půjde rodinka mačkat mezi nakažené chchlaly do obchodu.
@Burj Chalifa píše:
tak se raději půjde rodinka mačkat mezi nakažené chchlaly do obchodu.
Nemyslim rodinku. Ale bezni starsi manzele, kteří delaji vetsi nakup, tam beru jako normální, ze jdou spolu.
@vokishka píše:
Nemyslim rodinku. Ale bezni starsi manzele, kteří delaji vetsi nakup, tam beru jako normální, ze jdou spolu.
To s tebou souhlasím, ovšem to neplatí v dnešní době koronavirové. Tím spíše, pokud jsou starší a patří do ohrožené skupiny. Tím spíše, pokud postupují tempem lenochoda a vše si musí dlouze a podrobně prohlédnout a omakat.
@vokishka píše:
Tak si nastartují a zatopí, dvě hodiny tam snad nikdo zbytečně nebude. Nebo zvednou prdku a mohou se jít projít, není -40 ![]()
@AnneElliot píše:Fakt hrozně ty security lituju, pokaždé když jdu do obchodu, tak se tam s nimi dohaduje nějaký podobný inteligent jako ty.
člověče no jo
vybírala jsem si před pár dny v Bille kytku, ta je hned u vchodu, tak tam čumim, čumim, vybírám
kolik to bylo? 5 minut, a fakt tam jeden dohadovač za druhým, sekuriták trpělivě " prosím vemte si vozík" a dohadovač " já du jen pro housky" a dohadoval se
druhej dohadovač šel jen pro pivo
třetí dohadovač jen pro „rohlik“
docela jsem čuměla, tam snad bylo více dohadovačů než nedohadovačů
inu, práce ochranky v bille v této době není úplně práce snů
Četla jsem, že v nějakém obchodě s botama vymysleli lžíce, dřevěné lžíce
kdo chce dovnitř, musí uchopit dřevěnou lžíci, a pak jí u východu zase odevzdat
![]()
takže jednu dřevěnou lžíci ošmatá rukama povinně za den x zákazníků a hygiena pláče v koutě
i ten co by jen šel, podíval se na boty a odešel, a nic nezkusil, na nic nešahal, musí ošmatat a držet trofejní putovní dřevěnou lžíci
tvl…nad některýma opatřeníma se mi zavařuje mozek
A my jsme šli dnes nakupovat s manželem do Billy a měli jsme jeden košík, šli jsme spolu a nikdo nás nekontroloval. Asi jsme rebelové, ale opravdu nehodlám poslouchat do puntíku. ![]()
Ve finále se tam producírovali i bez košíku.
vidno, že to řeší jen někde no
@dog.s píše:
A my jsme šli dnes nakupovat s manželem do Billy a měli jsme jeden košík, šli jsme spolu a nikdo nás nekontroloval. Asi jsme rebelové, ale opravdu nehodlám poslouchat do puntíku.
Ve finále se tam producírovali i bez košíku.vidno, že to řeší jen někde no
A mame jim snad za to zatleskat?
Ja si chtela koupit vanilkovej cukr a stala jsem a cekala jeste s jednim chlapem, az si takhle jedni manzele, kteri zatarasili svymi dvema voziky veskery prostor u veci na peceni, az se dohodnou kolik a pak peclive odpocitaji dvacet vanilkovych cukru a deset prasku do peciva do pytliku( jeden pocita a drzi pytlik, druhy hazi) a vyberou si pytlik mandli a pytlik orechu. Byli zjevne v duchodu, ale ne zas tak stari a nemeli, narozdil ode me, opravdu zadny spech. Proc takovi lide chodi nakupovat v patek odpoledne, kdyz jdou lidi z prace domu a na nakup, mi bude asi zahadou dlouho. Asi taky moc nepremysli…
@mroe a proc by nemohli? snad si kazdy muze delat co chce, kdy chce a jak dlouho chce ne? tobe nekdo rika kolik mas mit deti, v kolik a kam mas chodit na prochazku nebo v kolik mas chodit nakupovat? koukam, ze nekterym se hodí svoboda volby jen jak na co…
@Anonymní píše:á, máme tu další hrdinnou sralbotku anonym
@mroe a proc by nemohli? snad si kazdy muze delat co chce, kdy chce a jak dlouho chce ne? tobe nekdo rika kolik mas mit deti, v kolik a kam mas chodit na prochazku nebo v kolik mas chodit nakupovat? koukam, ze nekterym se hodí svoboda volby jen jak na co…
@dog.s píše:
@debra.morgan Taky me cizí děti neberou, ale opravdu je nenazývám fakanem. Láska k němu je stejná jako tvá, tak jejich.
Evidentne mas nejaky problém, normální clovek se takto opravdu nevyjadruje.
Ale prosimte. Smrad jako smrad. ![]()
@Anonymní píše:
Tak kdyz jedu z mesta s ditetem a potrebuju neco nakoupit, nemam s sebou kocar a uz nemam vajicko, dite nechodi, pak ho ma odvest domu, nechat ho tam samotne a jet zase znovu nakoupit? kvuli nejakemu debilnimu opatreni, ktery beztak poradne nefunguje?
Nebo mam strcit dite do kosiku, aby ho vošmatával, coz bych neudelala ani kdyby covid nebyl. Nebo snad nest dite a vzit si i kosik a nakupovat jako jak?
Proboha kolik prihlouplých poslusnych pejsku je zde, to je hrozný.
Když jedeš do města s dítětem a víš, že s ním prostě MUSÍŠ do obchodu a MUSÍŠ ho tahat na rukou bez kočáru, tak dítě navlíkni do neprodyšnýho skafandru, aby ses nemusela bát posadit ho do košíku, číčo…
![]()
Páč když je v marketu třeba lidí 200 lidí s košíkama a nase.re se tam ještě 300 mamin s harantama na ruce, bez košíku, tak tam bude přecpáno a ty mi jednak budeš prskat u kasy za krk a eště mě pobleje tvůj harant, kterýho blbě mačkáš v náručí…
![]()
@Anonymní píše:
To je fakt intimní téma. Můžou samozřejmě, ale tak nějak se čeká, že budou chodit dopoledne, protože je tam míň lidí a mají menší možnost se nakazit a ti z práce si pak taky můžou odpoledne nakoupit.