Opatření a obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40414
4.12.20 09:43
@3mamamina píše:
@free333 Protože dle nařízení vlády matky s kočárkem mít vozík ani košík nemusí?? :kytka:

Ale tady jde o to, že ona kočár neměla, psala že má dítě na ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.12.20 09:45

@Janita3 Určitě nemusí. Prostě máma s kočárkem je z toho vyjmuta. Někde třeba košíky do ruky ani nenabízí jen velké vozíky. Osobně si myslím, že pořádně ani ta ochranka neví, co platí a co ne a ani se jim nedivím. Třeba to s těmi kočárky se měnilo až posléze, stejně jako to, že dospělí s dětmi do šesti let je brán jako jedna osoba. U nás v Lidlu vidím, jak to těm lidem musí neustále opakovat a jak na něj koukají, jak když jim to dělá schválně. Je mi jich spíš líto. Mě to opatření taky leze krkem, když pak stejně vidím, že se každý mačká u toho nejvíc prodávaného zboží nebo u pokladny, ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
4.12.20 09:46
@Janita3 píše:
@free333 by mě zajímalo, jak s kočárkem budu tlačit vozík, pokud obchod košíky do ruky díky momentální situaci úplně zrušil :mrgreen: Samozrejmě košík do ruky si beru i s kočárkem vždy, nařízení dodržuji a je mi jasný, že security si ho nevymysleli. Nejraději nakupuji přes scanner a zboží si můžu rovnou dát do batohu, nebo kočárku úplně v klidu a pak jen zaplatit. V této situaci si ale košíček do ruky beru i případně samozrejmě v obchodě na něj čekám.@3mamamina Děkuji :kytka: vozík být nemusí, to je jasný, ale teď ti nevím, jak je to s kočárkem a košíkem do ruky :think: Jak jsem psala, já si je teď beru, ale v jednom obchodě jsem se trochu rozkoukávala, kde vůbec ty košíky mají a už se s jedním ke mě hrnul security, tak si myslím, že by mě bez něj stejnak nechtěl pustit.

Může být vozík, někde i košík, povolili i kočárek.

U nás na Bille třeba nad limit nebo bez ničeho nepustí dovnitř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.12.20 09:47

@free333 Ano, to je zakladatelka, ale pak tady psala ještě jedna uživatelka, že jí nechtěli pustit do obchodu s kočárkem, pokud nebude mít vozík nebo že má nechat dítě u sekuriťáka a on ho bude hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
4.12.20 09:51
@3mamamina píše:
@free333 Ano, to je zakladatelka, ale pak tady psala ještě jedna uživatelka, že jí nechtěli pustit do obchodu s kočárkem, pokud nebude mít vozík nebo že má nechat dítě u sekuriťáka a on ho bude hlídat.

S kočárkem se může bez košíku i bez vozíku, to měnili.

Ale s dítětem na ruce fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
4.12.20 10:05
@Paoloska píše: :zed: :zed: No tak jasně, že je krám narvaný, když tam chodí delegace s jedním košíkem.. :roll:

2 lidi jsou delegace? :lol:
a tobě to teda smysl dává? Lidl plný lidí, kteří jsou v těsném kontaktu, vozíky bez čísel, takže tu poctivou kontrolu bych chtěla vidět :zed:
Je to celé na hlavu, to je můj názor. Jen prostě odjakživa lidi bavilo ty druhé buzerovat a mít navrch, takže se v tom teď většina vyžívá, i když logika věci v tom není vlastně žádná.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.12.20 10:09
@Zwetta píše:
2 lidi jsou delegace? :lol:
a tobě to teda smysl dává? Lidl plný lidí, kteří jsou v těsném kontaktu, vozíky bez čísel, takže tu poctivou kontrolu bych chtěla vidět :zed:
Je to celé na hlavu, to je můj názor. Jen prostě odjakživa lidi bavilo ty druhé buzerovat a mít navrch, takže se v tom teď většina vyžívá, i když logika věci v tom není vlastně žádná.. 8)

Proc by mely mit voziky cisla? Proste nechali jen ten pocet co maji mit podle velikosti prodejny.
Tam kde nemaji kosiky, tak pocitaji prochozi a odchozi na tabletu.

Matky s kocarky nekde resi tak, ze securitak jeden kosik odebere k sobe a pak ho vrati. Aby se to lepe kontrolovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
4.12.20 10:11

Tak oni množství lidí regulují právě pomocí množství vozíků. Když si z toho některé matky dělají holubník, tak v tom pak nemá být bordel :cert: (beru že kočárky mají výjimku).

Další věc je taky to, že chápu matky, které nemají hlídání a musí jít nakoupit a dítětem, ale nechápu proč chodí nakupovat manželské páry. To jsou jako oba nesvepravni, že nemůže nakoupit jeden? Pak se tam chlap akorát motá s prázdným nákupním košíkem a nakupuje stejně jenom ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.20 11:02
@Vosma29 píše:
A nejlepší když jde nakupovat celá rodinka s jedním košíkem bo potřebují pečivo. Chovají se jak hovada :poblion: a ještě se hádají jaký mají práva.Popravdě nemám s tím problém. Aspoň ke víc místa na prodejně a lidi nešílí u zkušebních kabin.

Přesně.Blbci.Tak snad stačí jeden, tedy ženská, aby jela na nákup sama. Pokud neřídí auto je nesvéprávné trdlo, co si bez chlapa po boku ani neuprdne, pak miláčka nechá v autě na parkovišti s harantama, když už je museli tahat sebou. Paninka vezme vozík, nakoupí, nastrká se to do auta a tradá domů. Ženské s kočáry a miminy to mohou udělat stejně, nakoupí tatík. Možnost, že dítě ve vozíku něco chytne je nepravděpodobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.20 11:46

Tak kdyz jedu z mesta s ditetem a potrebuju neco nakoupit, nemam s sebou kocar a uz nemam vajicko, dite nechodi, pak ho ma odvest domu, nechat ho tam samotne a jet zase znovu nakoupit? kvuli nejakemu debilnimu opatreni, ktery beztak poradne nefunguje?
Nebo mam strcit dite do kosiku, aby ho vošmatával, coz bych neudelala ani kdyby covid nebyl. Nebo snad nest dite a vzit si i kosik a nakupovat jako jak?
Proboha kolik prihlouplých poslusnych pejsku je zde, to je hrozný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.20 11:48

@debra.morgan Jestli ty máš fakana, tak já ne, já mám dítě :palec:

• Citovat
  • Upravit
4123
4.12.20 11:51
@Anonymní píše:
Tak kdyz jedu z mesta s ditetem a potrebuju neco nakoupit, nemam s sebou kocar a uz nemam vajicko, dite nechodi, pak ho ma odvest domu, nechat ho tam samotne a jet zase znovu nakoupit? kvuli nejakemu debilnimu opatreni, ktery beztak poradne nefunguje?
Nebo mam strcit dite do kosiku, aby ho vošmatával, coz bych neudelala ani kdyby covid nebyl. Nebo snad nest dite a vzit si i kosik a nakupovat jako jak?
Proboha kolik prihlouplých poslusnych pejsku je zde, to je hrozný.

Vzít si vozík a strčit dítě do vozíku. Přežilo to plno malých dětí. Stačí hlídat aby nestrkal ruky do pusy, případně nasadit rukavice.
Bohužel někteří lidé místo toho, aby hledali řešení, tak vymyslí akorát výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
4.12.20 11:52

Já mám v kufru auta teda kočár, když dítě nechodí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.20 11:53

Stalo se mi to spoustu krát. Udělala bych to, co ty, hlavně když máš dítě a vidíš, že to množství košíků stejně nereguluje rozumný počet lidí. Navíc jestli ti tykal, tak bych byla dost ostrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
4.12.20 12:13

Tak se zastav někde v malé pekárně nebo krámku a je po problému. Pečivo je tam chutnější a sekuriťák ti ještě otevře dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová