Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas píše:
Jejda, a on ten chlap celou tu dobu zil v tom, ze pani jeho nenavist ke psum sdili? Kdyz sama jednoho mela? To nebude asi nejostrejsi pastelka v penalu.![]()
Kdyby ji rovnou na zacatku oznamil, ze psy nerad, tak si mohl tyhle tyjatry odpustit. Celou dobu delat ze nic a pak najednou spustit tohle…
Možná se mýlím, možná jsem přehlédl, možná není úplně jasné z úvodního příspěvku…
Ale nebylo tam něco takového, jako že se scházeli, ona věděla, že on psy nemusí, pak jí pes pošel… A nikde nebylo řečeno, že by se mluvilo o tom, že když si pořídí společné bydlení, pořídí se tam i nový pes…
Jo, je to chyba chlapa, že když jde s holkou, kterou má rád, do společných investic, nenechá jí vyplnit podrobný dotazník o jejích záměrech do budoucna… Chlapi jsou holt blbí a nedovtipní a nenapadá je, že by holka okamžitě udělala něco, co zjevně nesnáší a o čem by snad ve společném měli taky rozhodovat společně…
Takhle to spíš vypadá, že kvůli citům kluk ustupuje, aby něco nepokazil, nedává svůj názor dostatečně najevo, snaží se prostě držet zpátky, ale to nejde věčně a může to brzy skončit špatně… Teda jak pro koho… Zakladatelka bude sama se psem, řešit dělení majetku a hledat troubu, kterej bude trpět psa v bytě a nechat svou přítelkyni rozhodovat o tom, jestli dnes bude v posteli s ní spát přítel a pes na gauči nebo naopak…
![]()
@bse.pedro píše:
Možná se mýlím, možná jsem přehlédl, možná není úplně jasné z úvodního příspěvku…
Ale nebylo tam něco takového, jako že se scházeli, ona věděla, že on psy nemusí, pak jí pes pošel… A nikde nebylo řečeno, že by se mluvilo o tom, že když si pořídí společné bydlení, pořídí se tam i nový pes…Jo, je to chyba chlapa, že když jde s holkou, kterou má rád, do společných investic, nenechá jí vyplnit podrobný dotazník o jejích záměrech do budoucna… Chlapi jsou holt blbí a nedovtipní a nenapadá je, že by holka okamžitě udělala něco, co zjevně nesnáší a o čem by snad ve společném měli taky rozhodovat společně…
![]()
![]()
![]()
Takhle to spíš vypadá, že kvůli citům kluk ustupuje, aby něco nepokazil, nedává svůj názor dostatečně najevo, snaží se prostě držet zpátky, ale to nejde věčně a může to brzy skončit špatně… Teda jak pro koho… Zakladatelka bude sama se psem, řešit dělení majetku a hledat troubu, kterej bude trpět psa v bytě a nechat svou přítelkyni rozhodovat o tom, jestli dnes bude v posteli s ní spát přítel a pes na gauči nebo naopak…
![]()
![]()
![]()
Pedro, ty přece nežiješ s partnerkou ani partnerem, ne? Obávám se, že nevíš, o čem mluvíš.
@Alriga píše:
Nepsala jsem nic o zhoubě lidstva, uklidni se. Ty jsi psal ve smyslu, že pes je fuj. Nechápu úplně proč, když zjevně sám máš v bytě pach z cigaret. Moje generalizace byla ironií na jinou generalizaci. Ty se tu slovně proojevujes agresivnější než ten pes, který má ale poněkud jednodušší nervovou soustavu. My dva si zjevně neporozumíme,, překvapuješ mě.
Mmch, z tvých jiných diskusí jsem nabyla dojmu, že nežije s partnerkou/partnerem. Neřekla bych tedy, že tvé názory na partnerské soužití jsou relevantní.Příspěvek upraven 03.04.21 v 08:40
Jsem naprosto klidný…
Ano, pes v bytě je fuj, kočka v bytě je fuj, potkan volně pobíhající po bytě je fuj…
To mi ovšem nebrání v přátelské komunikaci se sousedovým psem, podrbat ho za uchem nebo na kejtě… Pes venku, na zahradě, na vesnici je normální věc… ![]()
Kdybych se měl hrabat v podpásovkách, pak bych měl asi „vypíchnout“ poznámky o single životě a o smradu v bytě z cigaret…
Ono je to v podstatě fuck, zejména na netu, ale néé každý kuřák musí nutně hulit v bytě, zejména single kuřák, protože nemá ženušku, která by kolem něj kmitala a každý týden prala mj. záclony zažloutlé od dehtu… A kdyby nějakou měl, stejně by doma nehulil… Některý kuřák může kouřit jen venku a v autě… Neber to jako nějaký pokus o sebeobranu, ale technickou poznámku…
![]()
@bse.pedro píše:
Jsem naprosto klidný…![]()
Ano, pes v bytě je fuj, kočka v bytě je fuj, potkan volně pobíhající po bytě je fuj…
![]()
![]()
To mi ovšem nebrání v přátelské komunikaci se sousedovým psem, podrbat ho za uchem nebo na kejtě… Pes venku, na zahradě, na vesnici je normální věc…
Kdybych se měl hrabat v podpásovkách, pak bych měl asi „vypíchnout“ poznámky o single životě a o smradu v bytě z cigaret…![]()
![]()
Ono je to v podstatě fuck, zejména na netu, ale néé každý kuřák musí nutně hulit v bytě, zejména single kuřák, protože nemá ženušku, která by kolem něj kmitala a každý týden prala mj. záclony zažloutlé od dehtu… A kdyby nějakou měl, stejně by doma nehulil… Některý kuřák může kouřit jen venku a v autě… Neber to jako nějaký pokus o sebeobranu, ale technickou poznámku…
![]()
![]()
Ale já jsem viděla foto tvé snídaně v bytě, sestávající z kávy a cigarety, to jen tak pro forma. A moje zmínky o single životě : těžko můžeš cokoli radit, jestliže žiješ sám. To je jako by člověk bez auta a řidičáku diskutoval o chybach v řízení auta. Sorry, nemůžeš mít relevantní postřehy. Už ta věta o zenusce, která pere záclony. V normálním vztahu se o čistotu starají oba partneři společně.
A kouření v autě je zase fuj pro mě. Přesto nikomu necpu, že nemá ve svém autě kouřit. Ty ale tady cpeš milovníkům psů, že pes nepatří do domácnosti. Obávám se, že nejsi zrovna tolerantní osoba.
Příspěvek upraven 03.04.21 v 09:00
@bse.pedro píše:
Jsem naprosto klidný…![]()
![]()
![]()
To mi ovšem nebrání v přátelské komunikaci se sousedovým psem, podrbat ho za uchem nebo na kejtě… Pes venku, na zahradě, na vesnici je normální věc…
Kdybych se měl hrabat v podpásovkách, pak bych měl asi „vypíchnout“ poznámky o single životě a o smradu v bytě z cigaret…![]()
![]()
![]()
![]()
Hele ale ja si fakt nevybavuju, ze by ti nekdo tvuj svetonazor nejak vyvracel. Na co vsichni upozornujeme je to, ze nechapeme proc si ten muz zacal se zakladatelkou, kdyz ma takovy nazor.
Proc si rovnou nenasel nekoho stejne smyslejiciho. Delate jako by partneri byli na pridel. Kdyby hned na zacatku na rovinu rekl jak to ma, tak uz davno mohl hledat jeho vyvolenou jinde. Ne ze bude predstirat, ze je to ok a pak najednou startovat jak certik z krabicky.
@Alriga píše:
Pedro, ty přece nežiješ s partnerkou ani partnerem, ne? Obávám se, že nevíš, o čem mluvíš.
A to, že jsem single, podle tebe jasně ukazuje na to, že jsem nikdy s nikým nežil, vytáhlo mě sluníčko z pařízku, od té doby žiju sám v jeskyni uprostřed hlubokého lesa a jsem nepolíbenej panic, kterej ještě neviděl ženu ani jinou živou bytost ani na obrázku…
![]()
@Hobitka píše:
Pro me by byl velky problem, kdyby si chtel partner poridit do bytu psa. K baraku na zahradu by mi nevadil, ale predstava psa do bytu ve mne vzbudi asociace jako smrad, chlupy, otravovani, slintani… Pritom zvirata mam rada, ale bydlet se mnou v jednom pokoji fakt nemusi. (Respektive jsme teraristi, ale to je neco jineho.) Pro me by to byla neprekonatelna prekazka. Stejne jako je asi pro Tebe zivot s nekym, jako jsem ja. Co poradit nevim, tohle jsou veci, ve kterych se podle meho strasne spatne podrizuje, ustupuje, hleda kompromis…
mám to podobně, zvířata mám ráda, ale doma v bytě je nechci, naštěstí mám alergii, tak to na to svádím, proč zvíře ne ![]()
Jo a toho uslintaného debila bych si tak nebrala, moje kamarádka tak říkala svému psovi s láskou ![]()
@bse.pedro píše:
Ale nebylo tam něco takového, jako že se scházeli, ona věděla, že on psy nemusí, pak jí pes pošel… A nikde nebylo řečeno, že by se mluvilo o tom, že když si pořídí společné bydlení, pořídí se tam i nový pes…Jo, je to chyba chlapa, že když jde s holkou, kterou má rád, do společných investic, nenechá jí vyplnit podrobný dotazník o jejích záměrech do budoucna… Chlapi jsou holt blbí a nedovtipní a nenapadá je, že by holka okamžitě udělala něco, co zjevně nesnáší a o čem by snad ve společném měli taky rozhodovat společně…
![]()
![]()
![]()
Co na tom není jasné?
Když dva roky chodí s ženskou, která má psa, tak mi připadá naopak jasné, že je to součást jejího životního stylu a po jeho odchodu bude chtít dalšího.
Nerad šiju do vlastních řad, ale fakt nechápu původ domněnky, že po dožití psa z doby seznámení další nebude.
Ledaže by o tom byla hodně výslovně řeč a ani pak bych na to moc nespoléhal. ![]()
@bse.pedro píše:
A to, že jsem single, podle tebe jasně ukazuje na to, že jsem nikdy s nikým nežil, vytáhlo mě sluníčko z pařízku, od té doby žiju sám v jeskyni uprostřed hlubokého lesa a jsem nepolíbenej panic, kterej ještě neviděl ženu ani jinou živou bytost ani na obrázku…![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ale zjevně nejsi zrovna osoba, která by měla přínosné zkušenosti s kompromisy v partnerském nebo rodinném životě. Nepůsobí vůbec jako tolerantní osoba a nebudeš tím pravým, kdo by dobré poradil v řešení partnerských či rodinných problémů.
@Alriga píše:
Ale já jsem viděla foto tvé snídaně v bytě, sestávající z kávy a cigarety, to jen tak pro forma. A moje zmínky o single životě : těžko můžeš cokoli radit, jestliže žiješ sám. To je jako by člověk bez auta a řidičáku diskutoval o chybach v řízení auta. Sorry, nemůžeš mít relevantní postřehy. Už ta věta o zenusce, která pere záclony. V normálním vztahu se o čistotu starají oba partneři společně.
A kouření v autě je zase fuj pro mě. Přesto nikomu necpu, že nemá ve svém autě kouřit. Ty ale tady cpeš milovníkům psů, že pes nepatří do domácnosti. Obávám se, že nejsi zrovna tolerantní osoba.Příspěvek upraven 03.04.21 v 09:00
Dobrá, když máš jakožto osoba s dokonalým přehledem chuť se pitvat v detailech, dej odkaz na foto, kde je vidět zapálená cigareta v bytě…
Matně se mi vybavuje, že mezi desítkami, možná stovkami fotek mám i takové, kde je hrnek s kafem, vedle něj krabička cigaret se zapalovačem a další propriety, ale nikde není hořící cigareta, natož popelník…
To je něco podobnýho, jako když ti nějakej úchylnej dobrák pošle foto penisu a ty budeš vykládat, že tenaten chodí nonstop všude s vocasem venku… Prostě si taky ráda přibarvuješ a překrucuješ podle svého… Ale máš na to právo… Je to tu jen blbá internetová hra…
![]()
@Misasisi píše:
@Uslava tak např moje kámoška nesnáší kočky… Ale jako že fakt nesnáší… Do toho makala semnou v nemocnici a ten přístup od ní k lidem.. Hrůza.. Takže něco na tom bude..
Není na tom nic. jsou to jen kecy. Nemáš někde nějakou vědeckou studii podloženou statistikou? Hoď sem odkaz. Díky.
@Alriga píše:
Ne, ale zjevně nejsi zrovna osoba, která by měla přínosné zkušenosti s kompromisy v partnerském nebo rodinném životě. Nepůsobí vůbec jako tolerantní osoba a nebudeš tím pravým, kdo by dobré poradil v řešení partnerských či rodinných problémů.
Na rozdíl od jiných nejmenovaných bych rád uvedl, a to zdůrazňuji, žepouze a jen vyjadřuju svůj osobní názor, který však na rozdíl od Máni nepovažuju za směroplatný…
![]()
@bse.pedro píše:
Dobrá, když máš jakožto osoba s dokonalým přehledem chuť se pitvat v detailech, dej odkaz na foto, kde je vidět zapálená cigareta v bytě…![]()
Matně se mi vybavuje, že mezi desítkami, možná stovkami fotek mám i takové, kde je hrnek s kafem, vedle něj krabička cigaret se zapalovačem a další propriety, ale nikde není hořící cigareta, natož popelník…
![]()
To je něco podobnýho, jako když ti nějakej úchylnej dobrák pošle foto penisu a ty budeš vykládat, že tenaten chodí nonstop všude s vocasem venku… Prostě si taky ráda přibarvuješ a překrucuješ podle svého… Ale máš na to právo… Je to tu jen blbá internetová hra…
![]()
Nic nepřekrucuji. Je mi úplně jedno kdy, kde, v jaké situaci kouříš, i kdyby to měl být třeba hašiš. Narozdil od tebe ale nevnucuji kuřákům ( pijákům rumu, gamblerům, sběratelů ubrousků, vynalezcům.. dosad si sám), že jejich koníček smrdí, poškozuje společnost, ohrožuje mravnosti, zatěžuje zdravotní a sociální systém.
Vyjádři se k problému, který má zakladatelka a zkus poradit bez těch svých emocionálních výkřiků o blechách a krysách.
@bse.pedro píše:
Když potřebuje k životu psa, asi nepotřebuje chlapa, kterýho prvně uvrtala do společnýho bydlení a teď mu tam chce proti jeho vůli nasadit čokla…![]()
![]()
![]()
Psala, že jí přítel vyčítal velké mazlení se psem. Jestli se víc mazlila se psem než s přítelem, tak se nedivím, že mu to vadilo.
@bse.pedro píše:
Na rozdíl od jiných nejmenovaných bych rád uvedl, a to zdůrazňuji, žepouze a jen vyjadřuju svůj osobní názor, který však na rozdíl od Máni nepovažuju za směroplatný…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ty jsi tady žádný názor nevyjádřil. Jen tady pliveš vztek na psy a jejich majitele.