Paterčata - dokument

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
10.9.14 22:39

Užasný. Je to jak zázrak. Také jim fandím a i mi jich bylo líto. Jsou oba moc sympatičtí a ten kluk- tatínek zdá se jako velký cíťa, zodpovědný a romantik. Chválím. Za mě super. Nevíte někdo kolik to má dílů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
10.9.14 22:40

Moc se mi to libilo. Rodina je romska, ale evidentne slusna, meli by to videt rasiste, aby alespon nekteri z nich zmenili nazor. Jen mi ten dokument prisel trochu rozvlekly a skakalo to z tematu na tema :-),ale to je spis pripominka smerem k pani reziserce :-)Kazdopadne fajn rodina a super pribeh! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.9.14 22:41

Dokument se mi fakt líbil a těším se na další pokračování

ale je to mazec, fakt je všechny obdivuju - já bych na to nervy neměla - pět dětí naráz je fakt hodně moc náročných

a z těch hnusných reakcí je mi hodně zle
když má někdo pět dětí postupně, tak nikomu nevadí, že berou na každý dítě peníze a oni berou jen jakoby na jedno - a lidi budou tvrdit, jak na tom musí být finančně výděleční, což je fakt hodně velká blbost
a k tomu ještě ty rasistický reakce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.9.14 22:41

Na dokument jsem se těšila a moc se mi líbil. Přeju celé rodině hodně štěstí a zdraví, fungujou jako rodina výborně a ty lidi, co jim píšou anonymy jsou holt blci. A blbci jsou a budou, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.9.14 22:42

@Vrtul mělo by to být 13 dílů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 22:44

Oni ti xxx stejne k rozumu neprijdou, vetsinou jsou to lide, co sami nikdy niceho nedosahli a nedosahnou.

Rodice patercat obdivuji, ja bych to nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
10.9.14 22:48

Taky jsem koukala chvilku :) Je to zázrak, když se narodí tolik miminek :srdce: jsem ráda, že ČT má tyhle pořady. Už se těším na čtyři v tom :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.9.14 22:49

Sleduji, obdivuji a fandím. Oba rodiče jsou moc sympatičtí a všechny dětičky nádherné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJM
429
10.9.14 22:50

Taky se mi ro libilo, ikdyz trosku rozvlacny to byloA rodine preji jen same pozitivni lidi kolem, jako tu pani Klaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.9.14 22:51

Sleduji a moc jim fandim, deti jsou nadherne :srdce:
A s tech nenavistnych dopisu a urazek mi je :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
10.9.14 22:51

Řeknu to asi takhle. Ač jsem ‚mírný‘ rasista, což se projevuje vyhýbáním se určitých lidí, tak kolik nenávisti a zlosti mají v sobě lidé, je až k nevíře. Závist, hloupost, nepřejícnost je v tomto dokumentu tak znát, že o tom neustále musím přemýšlet. Zrovna tuhke situaci si oni asi nenaplánovali, cíleně 6 dětí neměli a ať jsou černí nebo bílí v jejich situaci bych být nechtěla a ani by mě nenapadlo jim závidět, že dostali kočáry apod. A víte, co je nejhorší, že s tímhle vším by se setkala i bílá matka paterčat. Závist a starání se hlavně o druhé je bohužel tady součástí kdekoho.
Jim přeji, ať jsou zdravía vyrostou z nich slušní lidé

• Citovat
  • Upravit
46867
10.9.14 22:54

Libilo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
10.9.14 23:16

Dokument krásný, moc se mi líbil, ta nenávist mě teda dostala 8o a i teď v diskuzi pořadu jsou příspěvky promazané :roll:
Velmi jim fandím a jsem ráda, že jsou obklopeni lidmi, kteří seženou pomoc a poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.9.14 23:27

Koukala jsem, mají se co ohánět kolem tolika dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.9.14 23:27

Líbil se mi. Mají můj obdiv, moc jim fandím. Hloupost a zloba některých lidí je bohužel nekonečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí