Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Užasný. Je to jak zázrak. Také jim fandím a i mi jich bylo líto. Jsou oba moc sympatičtí a ten kluk- tatínek zdá se jako velký cíťa, zodpovědný a romantik. Chválím. Za mě super. Nevíte někdo kolik to má dílů??
Moc se mi to libilo. Rodina je romska, ale evidentne slusna, meli by to videt rasiste, aby alespon nekteri z nich zmenili nazor. Jen mi ten dokument prisel trochu rozvlekly a skakalo to z tematu na tema
,ale to je spis pripominka smerem k pani reziserce
Kazdopadne fajn rodina a super pribeh! ![]()
Dokument se mi fakt líbil a těším se na další pokračování
ale je to mazec, fakt je všechny obdivuju - já bych na to nervy neměla - pět dětí naráz je fakt hodně moc náročných
a z těch hnusných reakcí je mi hodně zle
když má někdo pět dětí postupně, tak nikomu nevadí, že berou na každý dítě peníze a oni berou jen jakoby na jedno - a lidi budou tvrdit, jak na tom musí být finančně výděleční, což je fakt hodně velká blbost
a k tomu ještě ty rasistický reakce ![]()
Na dokument jsem se těšila a moc se mi líbil. Přeju celé rodině hodně štěstí a zdraví, fungujou jako rodina výborně a ty lidi, co jim píšou anonymy jsou holt blci. A blbci jsou a budou, bohužel…
Oni ti xxx stejne k rozumu neprijdou, vetsinou jsou to lide, co sami nikdy niceho nedosahli a nedosahnou.
Rodice patercat obdivuji, ja bych to nezvladla.
Taky jsem koukala chvilku
Je to zázrak, když se narodí tolik miminek
jsem ráda, že ČT má tyhle pořady. Už se těším na čtyři v tom ![]()
Sleduji, obdivuji a fandím. Oba rodiče jsou moc sympatičtí a všechny dětičky nádherné ![]()
Taky se mi ro libilo, ikdyz trosku rozvlacny to byloA rodine preji jen same pozitivni lidi kolem, jako tu pani Klaru
Sleduji a moc jim fandim, deti jsou nadherne ![]()
A s tech nenavistnych dopisu a urazek mi je
![]()
Řeknu to asi takhle. Ač jsem ‚mírný‘ rasista, což se projevuje vyhýbáním se určitých lidí, tak kolik nenávisti a zlosti mají v sobě lidé, je až k nevíře. Závist, hloupost, nepřejícnost je v tomto dokumentu tak znát, že o tom neustále musím přemýšlet. Zrovna tuhke situaci si oni asi nenaplánovali, cíleně 6 dětí neměli a ať jsou černí nebo bílí v jejich situaci bych být nechtěla a ani by mě nenapadlo jim závidět, že dostali kočáry apod. A víte, co je nejhorší, že s tímhle vším by se setkala i bílá matka paterčat. Závist a starání se hlavně o druhé je bohužel tady součástí kdekoho.
Jim přeji, ať jsou zdravía vyrostou z nich slušní lidé
Dokument krásný, moc se mi líbil, ta nenávist mě teda dostala
a i teď v diskuzi pořadu jsou příspěvky promazané ![]()
Velmi jim fandím a jsem ráda, že jsou obklopeni lidmi, kteří seženou pomoc a poradí ![]()
Líbil se mi. Mají můj obdiv, moc jim fandím. Hloupost a zloba některých lidí je bohužel nekonečná.