Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M nikdy jsem neměla problém ho tam dávat. Byla jsem ráda. Sama jsem jim volala, jestli si ho vezmou. Ale jak říkám to kouření a dva dny na tabletu je extrém. Copak to nejde jinak? Aby jsme byli spokojení všichni?
@E-V-C-A 30 mne by se to taky jako rodiči nelíbilo. Vůbec, myslím si, že by mohli najít lepší program, protože ten čas hrozně letí. Ale zakázat jim kontakt?
Není to škoda?
@Michelle_M píše:
Hned na začátku píše, že tablet dostal u nich i doma.
Už jsem si to přečetla, beru zpět.
Můj dům moje pravidla…svěřila jsem dítě prarodičům a za dva dny se poblinkalo z přejedení vším možným, pak teda uznali že mlsky „jen“ 2-3 x denně například a hned po dortu nenabízím brambůrky a hned poté šlehačku… ze zcela postačí normální jídlo a k tomu něco málo „na přilepšenou“…taky zoubky by nečistili jak se má s tím že „jedou vynechat nevadí“ atd. Takže nepřekrmovat, nenechat celý den u TV a čistit zuby jsou pravidla která taky požaduji i když to není v mém domě.
@E-V-C-A 30 píše:
@Michelle_M nikdy jsem neměla problém ho tam dávat. Byla jsem ráda. Sama jsem jim volala, jestli si ho vezmou. Ale jak říkám to kouření a dva dny na tabletu je extrém. Copak to nejde jinak? Aby jsme byli spokojení všichni?
Abys byla spokojená ty. syn zřejmě spokojený je. ![]()
@E-V-C-A 30 nepomohlo by jim ukázat nějaké video, studií ohledně toho kouření?
Bez toho testu tam syn jezdil rád?
Příspěvek upraven 29.01.22 v 19:10
@VitaminC jo jednou to pomohlo dokonce otec začal pravidelně platit alimenty ale pak zase do starých kolejí.
@Bábrdl píše:
Abys byla spokojená ty. syn zřejmě spokojený je.
Ty bys byla spokojená, mít dítě co čtrnáct dní dva dny v kouři z cigaret? Já ne, mě to zase tak vtipný nepřipadá.
@VitaminC píše:
@Bábrdl Ktery se mu nevenuje a huli mu pod nos.
Ty prostě máš problém, když někde funguje rodina, viď
Protože ty sama jsi to nezažila? Každému radíš, aby přerušil vztahy, ukončil, nepomáhal, rozhádla se.
Otec se mu nevěnuje, hulí mu pod nos. Rozruš ty vztahy, znič je. Je to v zájmu dítěte…
@E-V-C-A 30 píše:
@Svistice neznáš mě. A přesně to je ono. Dnešní děti nic nemusí, žádné povinnosti, pravidla, jen tabletek. Očividně to tak máte.
Ne nemáme. Jenže já nejsem hysterka, která si myslí, že jen okolo ní se toci svět. Takže nevysiluju z toho, když babička cpe jednou za čas decka sladkostmi, kupuje jim blbiny nebo nech válet celý den u telky.
Oni pak nemají pocit, že mi musí lhát (abych nevyvadela) a ohledně těch opravdu podstatných věcí jsou pak ochotně se domluvit a respektuji přání rodičů (a i tak vím, že budou vždy mírnější, než řídí e, protože prarodice jsou proste rozmazlování).
Příspěvek upraven 29.01.22 v 19:16
@E-V-C-A 30 píše:
@Sany80s neplatí? Je to moje dítě a moje pravidla a pokud řeknu hodinu denně, tak by se to mělo dodržovat. A jak říkám, aby mi učili dítě lhát…neříkej to mamince, je blbé
No není to jen tvoje dítě, to pro úvod. A nediv se, že ho učí lhát, když se chováš jako hysterka a fízl v jednom.
@Anna766 píše:
Ty bys byla spokojená, mít dítě co čtrnáct dní dva dny v kouři z cigaret? Já ne, mě to zase tak vtipný nepřipadá.
Ne. To jsem tu psala. Velice zvořile bych je požádala, aby chodili kouřit ven, když je tam syn.
@Amandine ale já toho nechci přece moc. Nekouřit, nahrát celý den na tabletu. Přála bych si, aby mi přijel a vykládal mi.co zažil s babi a dědou a ne, nějaký řeči o tabletu.