Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.13 21:34

Tak já zalehnu, abych to zaspala a už teď se těším na ráno :mrgreen: :mrgreen: :hug: :dance: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:35
@MaminkaMartinka píše:
Tak já zalehnu, abych to zaspala a už teď se těším na ráno :mrgreen: :mrgreen: :hug: :dance: :mavam: :mavam:

Tak jo… dobrou a zítra čuuuus :mavam: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 21:36
@MaminkaMartinka píše:
to mi povídej, moc dobře to znám :roll: jak odejde do práce, tak na něho z balkonu čumím jako puk, abych měla jistotu, že vleze do tramvaje a hned utíkám na WC s vytřeštěnýma očima a nikdy nejsem šťastnější :mrgreen: :mrgreen:

to je přesný :)…taky vždycky kontroluju, jestli už je to tutovka, že odešel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 21:40

My před sebou prdíme. Na začátku vztahu jsme si oba dávali hodně velký pozor, až to takhle jednou jemu ujelo..Ještě dneska po těch sto letech vidím jeho provinilý výraz a já se jak malá puboška mohla umlátit smíchy. Né tedy z prdu, ale z jeho výrazu. Řekla jsem mu, že mi to nevadí a on, že je rád. Neříkám, že od té doby jsme to ze sebe tlačily, ale když se stalo, tak se hold stalo. Jinde na veřejnosti neprdím..tedy mno…nedávno se mi stalo v práci..byli jsme s kolegyněma a dětma na hřišti a že půjdem domů. Já vstala z lavičky a…rána jak z děla… :oops: myslela jsem, že omdlím studem..,tak jsem tiše šeptla pardon. Kolegyně to završila větou…„buď ráda, že jsi ještě mladá, až budeš starší a Tvé svěrače volnější, tak se možná při zvednutí z lavičky pos@reš a budeš jen tiše vzpomínat na doby, kdy Ti jen ufouklo…“. Ale trapně mi bylo stejně hrozně. :oops:

• Citovat
  • Upravit
30707
16.4.13 21:43
@Anonymní píše:
My před sebou prdíme. Na začátku vztahu jsme si oba dávali hodně velký pozor, až to takhle jednou jemu ujelo..Ještě dneska po těch sto letech vidím jeho provinilý výraz a já se jak malá puboška mohla umlátit smíchy. Né tedy z prdu, ale z jeho výrazu. Řekla jsem mu, že mi to nevadí a on, že je rád. Neříkám, že od té doby jsme to ze sebe tlačily, ale když se stalo, tak se hold stalo. Jinde na veřejnosti neprdím..tedy mno…nedávno se mi stalo v práci..byli jsme s kolegyněma a dětma na hřišti a že půjdem domů. Já vstala z lavičky a…rána jak z děla… :oops: myslela jsem, že omdlím studem..,tak jsem tiše šeptla pardon. Kolegyně to završila větou…„buď ráda, že jsi ještě mladá, až budeš starší a Tvé svěrače volnější, tak se možná při zvednutí z lavičky pos@reš a budeš jen tiše vzpomínat na doby, kdy Ti jen ufouklo…“. Ale trapně mi bylo stejně hrozně. :oops:

ty jo, teď se mlátím smíchy taky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..ale samozřejmě v dobrém.. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 22:09

Mě se taky stalo, že jsem hepčíkla a rána jako z děla :)…no a jak jsem se smála tak to ze mě lítalo jedna báseň :D…troubila jsem zadkem jako o závod a nemělo to konce :P…byl u toho akorát bratranec a ten se smíchy málem utopil pivkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 22:12

@blackmarse Taky občas tuhle historku hodím do placu, samodřejmě jen mezi své dobré známé a řechtáme se jak bl.ci.Na druhou stranu, já jsem docela zvyklá, jsem celoživotní magnet na ostudy, ale v tu danou chvíli, když se něco takového stane, snažím se splynout s okolím. To jsem se takhle taky jednou na střední předvedla…nebyla jsem moc typ, který se hlásil. Jednou jsem se opravdu dobře připravila na hodinu a ještě k nám přišla inspekce. Učitelka to zjistila pozdě, rozsadila narychlo šprtky různě po třídě a měli povinnost se hodně hlásit. Začla hodina, nepříjemná inspektorka seděla uprostřed, aby prý dobře na všechny viděla. Učitelka položila otázku a já věděla odpověd a přihlásila se, ta byla ráda, že taky vidí mojí ruku nahoře a vyvolala mě. Já otevřela pusu že odpovím a místo odpovědi jsem si nahlas krkla, až jsem uslitla…Očima jsem v rychlosti projela nechápavý výraz inspektorky, učitelky a tlemící se holky a já…omluvila jsem se a šla to rozdýchat na záchod, kde se ve mě mísil smích s šílenou trapností..a pak vstup do třídy..holky se stále chechtaly, kontrola tam už nebyla a učitelka ano..ptala se mě, jestli to byla provokace nebo opravdu náhoda..nevím, jestli mi věřila, že schválnost to nebyla.

• Citovat
  • Upravit
18687
16.4.13 22:16

Teda holky, vy bavíte, tlemím se jak blbá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
16.4.13 22:16
@Komteska80 píše:
Mě se taky stalo, že jsem hepčíkla a rána jako z děla :)…no a jak jsem se smála tak to ze mě lítalo jedna báseň :D…troubila jsem zadkem jako o závod a nemělo to konce :P…byl u toho akorát bratranec a ten se smíchy málem utopil pivkem :mrgreen:

Tohle se jednou stalo mojí mámě o Štědrém dni. Vždy jsme před rozbalováním seděli pod stromkem a nejdřív zpívali koledy a pak teprve dárky. Dohadovala jsem se s bráchou co dáme za koledu a máma pšíkla a přesně jak popisuješ…a jak se chechtala, tak to nebralo konce a pak to už jen pískalo…a na závěr táta řekl „no dobrý, takový koledy jsem ještě neslyšel“.Nikdo se už pak na další zpěv nezmohl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 22:18
@Anonymní píše:
@blackmarse Taky občas tuhle historku hodím do placu, samodřejmě jen mezi své dobré známé a řechtáme se jak bl.ci.Na druhou stranu, já jsem docela zvyklá, jsem celoživotní magnet na ostudy, ale v tu danou chvíli, když se něco takového stane, snažím se splynout s okolím. To jsem se takhle taky jednou na střední předvedla…nebyla jsem moc typ, který se hlásil. Jednou jsem se opravdu dobře připravila na hodinu a ještě k nám přišla inspekce. Učitelka to zjistila pozdě, rozsadila narychlo šprtky různě po třídě a měli povinnost se hodně hlásit. Začla hodina, nepříjemná inspektorka seděla uprostřed, aby prý dobře na všechny viděla. Učitelka položila otázku a já věděla odpověd a přihlásila se, ta byla ráda, že taky vidí mojí ruku nahoře a vyvolala mě. Já otevřela pusu že odpovím a místo odpovědi jsem si nahlas krkla, až jsem uslitla…Očima jsem v rychlosti projela nechápavý výraz inspektorky, učitelky a tlemící se holky a já…omluvila jsem se a šla to rozdýchat na záchod, kde se ve mě mísil smích s šílenou trapností..a pak vstup do třídy..holky se stále chechtaly, kontrola tam už nebyla a učitelka ano..ptala se mě, jestli to byla provokace nebo opravdu náhoda..nevím, jestli mi věřila, že schválnost to nebyla.
…kdybych netrpěla zácpou, tak Ti řeknu, že se tu tak řehtám, že bych se aji posrala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 22:19

Píšu radši jako anonym, protože se dodnes stydím. Na začátku vztahu když jsem byla u přítele asi na týden jsem několik dní v sobě držela prdy. Jeden večer mě přítel začal lechtat a já to neudržela, taková rána co ze mě vyšla se nedá popsat. Šíleně jsem se styděla a přítel málem padnul smíchy. Od té doby si před sebou ulevujem.

• Citovat
  • Upravit
30707
16.4.13 22:21
@Anonymní píše:
Píšu radši jako anonym, protože se dodnes stydím. Na začátku vztahu když jsem byla u přítele asi na týden jsem několik dní v sobě držela prdy. Jeden večer mě přítel začal lechtat a já to neudržela, taková rána co ze mě vyšla se nedá popsat. Šíleně jsem se styděla a přítel málem padnul smíchy. Od té doby si před sebou ulevujem.
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty jooo, já tu úplně brečím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 22:26

Mi se teda takové faux-pas nestalo, ale dodnes si pamatuju, jak se tvářil jeden z bývalých a já se „dusila“ smíchy, když jsme byli na naší první dovolené, já jsem ležela po „celodenní námaze“ na slunci na gauči a najednou za mnou na ten gauč skočil a „vyletěl duch“. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem byla jak v tranzu, nevěděla jsem, jak se mám tvářit. :nevim: A on jenom vybulil oči 8o a tak potichoučku řekl: „…a jéjééé“, stáhnul krk mezi ramena a bylo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
16.4.13 22:27

Taky se chechtám a pláču smíchy a bojím se, že možná vzbudím děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 22:31

Teď jsem si vzpomněla, že loni se můj přítel ptal mého staršího syna, jestli mě někdy slyšel prdět…že to není možný, jsme spolu pár let a já že se takhle vůbec neprojevuju :)…můj syn na to odpověděl…„no jasně že máma prdí a je to slyšet“ a můj přítel se ptal, jak je to u mě slyšet a synáček odpověděl…" Jako když bzučí komár "…a pak když jsme měli doma komára, tak to přítel házel na mě, že žádný komár není, ale jsou to jen moje větříky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí